endometru, ovulatie, temperaturi (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

cretisoara beam doua cani pe zi, cica ajuta la progesteron.
dar de cateva saptamani nu mai beau, pt ca in sarcina e interzis orice ceai de plante, si nu stiu daca era bine sau nu.
sunt cam nerabdatoare sa aud vestea mare de la tine Tonnia.
si ma gandesc la tine sa fie bine
ariadna ne-a parasit si a uitat de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Felicity, sorry ca ma bag, dar daca sunt si eu prin zona la ora asta.....la tinctura mea de cretisoara scrie ca "fixeaza sarcina", dar bineinteles ca faci cum te simti tu mai linistita.
Tonnia, eu tin galeria in continuare, deci inca 1 ora !

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

fetelor, please..aruncati si voi o privire la ce am scris io la subiectul meu cu prolactina..sa va dati si voi o parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miki, m-ai bagat in ceturi, ce-i aia MPC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

MPC=micropolichistic, am scris mai sus....hai ca esti si tu emotionata si nerabdatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Tonia, MPC =micropolichistic.
Toata lumea asteapta vestea cea mare de la tine!Sunt sigura ca e" cu ochisori".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Sorina, bravo tie ca te bagi, ca orice interventie e apreciata si demna de luat in seama . sarcina se fixeaza de cand se implanteaza si pana cand ar trebui sa iti vina rusii. cam dupa rusi se considera ca fixarea a avut loc (asta e parerea mea din ce am citit, sa ma corecteze cineva daca gresesc).
am baut in perioada aia, apoi am citit ca orice ceai de plante e interzis si am oprit.
trebuie intrebata Livia!!
acum sincer, nu stiu deloc daca am facut bine. si nu prea sfatuiesc pe nimeni sa faca nicicum. citeam ca nici ceaiul verde nu e indicat, si in asia beau femeile toate sarcina. sunt o mie si una de contradictii.
eu una nu mai beau nici ceai, nici cafea, nici suc, doar apa. vreo 10-12 cani pe zi.
dar cand eram ca Tonnia inainte sa-mi vina, beam ceaiul de cretisoara.

Tonnia, fierb in suc propriu!!!

ariadna trebuie pedepsita pt tacerea ei!! sa va ganditi toate la o pedeapsa aspra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Tonnia,
acum am ajuns acasa si m-am infipt in calculator sa aflu vestile si cind colo, nimc! Sint emotionata ca pentru mine...
Ma duc sa maninc, sa mai uit putin, si dupa aia, MUSAI sa vad acolo o valoare pozitiva, auzi?

Salomea, spre deosebire de alte analize, unde valoarea minima si maxima este in functie de modul in care se face analiza, HCG este in valoare absoluta, ca sa zic asa.

Adica la orice laborator daca iese peste 1, e sarcina. Bine, acum, mai depinde si de alti factori dezvoltarea sarcinii, adica aceasta valoare arata ca embrionul s-a implantat si ca celulele alea produc HCG.
Foarte bine ca iei duphaston. Pentru linistea ta, poti repeta testul zilele astea, sa vezi daca a crescut.

Si sper ca n-ai facut Pregnyl. N-ai pomenit nimic de asta, dar mai bine sa stii. Pregnylul este HCG pur si se face pt a declansa ovulatia si poate influenta un test de sarcina.

Astept vesti . Cu mareeeee nerbdare.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hai mai Tonnia, ca murim pe baricade!

Cu drag,

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

De-abia acum am apucat sa intru caci am avut o zi si o saptaman infernala, si era sa intru in trepidatie. Tonnia, iubito, e SEARA, zi ceva ...Aseara inclinam sa cred ca e o alarma falsa, dar acum m-a apucat veselia, si sunt sigura ca ESTI !
Felicity, voiam sa-ti zic de mult, vad ca mi-a luat-o inainte Tonnia, cred; Bb va fi baiat ! Hip, Hip, Uraaaa !!!!
Ale, nu stiu daca fumezi, ca ti-as recomanda : rabdare si tutun !
Barbatii sunt niste copii mari si incapatanati, care trebuie luati ca atare. Ai rabdare, nu lua hotarari in pripa - desi asa cum te vad, nu-mi pari genul.Si eu am trecut prin momente dificile, si pritenele mele, si toate femeile sau familiile pe care le cunosc. Rabdare !!!
, esti suparata "pi mini ?"

Mergi la inceput