endometru, ovulatie, temperaturi (11)
Raspunsuri - Pagina 6
AYSHA 2 spune:
Tonnia, azi sunt in ziua 29.Rezist, ma tin batoasa, mai ales ca am 3 farmacii langa locuinta mea
Va tin pumnii la toate.
Aysha 2
dana p. spune:
Mersic
Mirelas76 asa cred si eu.
Asta e, poate se prinde daca nu acum poate data viitoare.
Dar eu nu stiu ce sa fac, ce sa iau ca sa-mi creasca si mie endometrul asta
, foliculii cresc numai endometrul nu. Am luat pana acum magne b6, vit.e,acid folic si aspenter.
Dana, aspiranta inca optimista
la statutul de
dana p. spune:
Antonia mersic si tie
.
Am prestat aseara si cred ca azi si maine il alerg pe barbati-miu prin casa daca nu vrea sa stea de buna voie
.L-am amenintat ca o sa fie vai de pielea lui
daca nu ma lasa luna insarcinata.
Dana,aspiranta inca optimista
la statutul de
utocatalina spune:
Hai sa ma bag si eu in seama sa nu credeti ca v-am uitat
...sunt in a6-a zi de DPO...deci devreme...pentru orice simptom...sinii care ma dureau dupa ovulatiei...acum nu mai ma dor deloc
...ieri am obeservat o scurgere roze (scuze fetelor) si am discutat mult cu o fata inteleapta
.. pe tema asta...am ajuns la concluzia ca nu avea cum sa fie de la implementare si din cauza temp. ridicate...37.1...totusi tot aseara dupa ce am facut dus
...cu apa calduta....nu am putut sa rabd si m-am mai contolat nitel dupa mucus, dupa ce altceva? In fine am dat de el
si am observat niste picaturi mici cam cit acul de gamalie de singe...Ce sa fie?
Eu tot speram sa fie un semn
...ca pofta care o am si starea de rau nu mai ma incred in ele
......poate ma ajutati
si pe mine cu vreo parere
.....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Tonnia spune:
Cata de ce nu poate fi de la implantare? Crezi ca ar fi fost prea devreme?
Parca pe fertility am vazut si implantari mai timpurii de ziua a 7-a.
Tonnia spune:
Iar temperatura nu scade obligatoriu la implantare. Dimpotriva, foarte rar scade. Uita-te pe ferility. Sunt sute de grafice, ai sa vezi ce rar scade.
utocatalina spune:
Antonia sper sa ai dreptate...dar cum nu prea ma pricep imi ramine doar sa cred ca a fost un semn....altcumva ce sa mai cred???? Eu eram in a 5-a zi DPO...si nu mi s-a mai intimplat niciodata treaba asta...in fine...ramine sa astept...apropo... tie cind iti da rezultatul la singe????
utocatalina spune:
Antonia...iti tin pumnii...vezi ca o a intru si diseara pe forum asa ca sper sa nu ma lasi in suspans...te pup....