endometru, ovulatie, temperaturi (11)

endometru, ovulatie, temperaturi (11) | Autor: Tia

Link direct la acest mesaj

sa auzim de

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Tonnia, ti-am pus pe PM parerile cu vitex, ca era articolul in engleza si am inteles ca trebuie tradus daca dau linkul, iar la ora asta sunt prea lenesa.

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

FELICITARI Tonnia! S-a intamplat si la tine minunea la fel ca la Felicity. Bravo! Ai contrazis previziunile dr. Ai grija de tine.
LA MULTI ANI Danangie! Sa dea Domnul sa primesti si tu cel mai frumos cadou: un test cu doua liniute.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Tonnia, FELICITARi!!!! Iti tinem pumnii in continuare!!

Danangie, LA MULTI ANI!!!

fetelor, am venit de la dr., el a fost super( daca vreti o sa va povestesc ) dar...realitatea la mine este cam dezastruoasa, poate imi spuneti si parerea voastra.
Deci, ziua 10 : E - 4,9, OD - 2 foliculi de 6,4, OS - 1 folicul de 11,8. Ziua 14 : E - 10,3 ( f bine ), OD - 1 folicul de 11,5, OS - 1 folicul de 12,8. So...ala de pe stangul in care era speranta a crescut f putin, nesemnificativ chiar, iar pe OD unul nu mai e iar celalalt a crescut bine. Deci ce se intampla??? Vineri ma duc iar, oare voi ovula ???...Aaa, si trebuie sa repet prolactina in alta parte si sa fac test postcoital!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Tonnia, felicitari pentru reusita. Sa ai grija de tine si de bb miic.
Danangie, LA MULTI ANI! Iti doresc sa fi in curand mamica.
Eu astept din minut in minut sa imi vina rushiiiii. Luna asta ma voi relaxa pana nu o sa mai pot.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fetele frumoase!!!

Tonnia, felicitari puiule si ai grija sa nu te stresezi acum. Asteapta pana in ziua cand trebuia sa vina CM si ia legatura cu Dr.
Sa stai cumintzica si linistita!!!

fetele, luna asta a inceput cu o avalansa de bb-lushi!!! cred ca urmam si noi... ei Sorina, Georgiana, si toate celelalte, ce ziceti?

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sunt si eu...La multi ani Danangiesi sa ai un bb in burtica cit mai repede!!!...sunt fericita...m-a ajutat Ale cu graficul iar acum arata ca am ovulat in ziua a 13-a...exact atunci cind am prestat la indicatia doctoritei...asta ma umple de speranta...semne nu prea...doar starea de rau...sfircurile nu prea ma mai dor..deloc..in fine...oricum era prea curind pentru orice semn...stiu...mi-ati zis toate...Mirelas..nu prea ma pricep..dar nu e cam mic foliculul? Poate fetele mai intelepte sa isi dea cu parerea..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Thea, mirelas, laurici, MRL, sorinache

Laurici, de ce spui sa astept pana in ziua cand trebuie.... Adica, oricum astept, dar te gandeai si tu sa nu fie testele false?

Mirelas, mie mi se pare ca stai foarte bine. Gandeste-te ca tu ai un ciclu mai lung! Cand te-a mai chemat?

Mrl, poate nu-i asa cum zici tu! Eu iti tin pumnii in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mirelas, sa incepi sa prestezi de joi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Felicity, mai e putin si azi se face maine la tine. Asteptam vesti de la eco!

Fetelor, stiti ca vine ziua indragostitilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Tonnia, merci...dar chiar crezi ca am vreo sansa??/ Deja sunt in ziua 14..stiu ca am ciclurile lungi dar..totusi..endometrul cica e f bun dar foliculul..

vineri ma duc iar..si tot cam pe vineri ar trebui sa fac si TPC-ul..( despre asta chiar nu stiu nimic, imi poate explica cineva cum e, ce tre sa fac, si cam cat sa dau la dr?? )

va rog fetelor...in afara de Tonnia, m-ati uitat toate..

Mergi la inceput