informatii Skype

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Cum adica SKYPE in limba romana????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

adica in romaneste...
meniurile mai exact sunt in romaneste, asa ca in loc de tools ai unelte, contacts e prieteni, call e apel si asa mai departe...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Mi-am instalat programul, mi-am facut contul, si e totul ok. Dar daca vreau vreodata sa renunt la contul asta, e de ajuns sa dezinstalez programul sau ce altceva va trebui sa fac? Si cu SkypeOut cum e? Trebuie sa platesti dinainte convorbirile?

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

daca vrei sa renunti la cont cred ca pur si simplu nu-l mai folosesti, iti faci altul sau nu il mai folosesti pe asta...
la fel si cu programul in sine, adica cu skype, daca vrei il folosesti daca nu, nu... il poti lasa pe pc ca nu papa prea multe resure si nu se stie cand mai ai nevoie...
cu skype out e asa, cumperi credit si apoi suni pe fix...
eu nu l-am incercat pe telefon, il folosesc doar pentru a vb pe net, dar lumea zica ca merge binisor si pe telefon...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Dante am inteles ca meniul e in romaneste, dar eu sunt maisi nu stiu cum as putea face sa schimb asta.Este pe acolo vreo optiune de schimbare????????? ...tot in engleza il am , orice as face...Help me please
assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by assa

Dante am inteles ca meniul e in romaneste, dar eu sunt maisi nu stiu cum as putea face sa schimb asta.Este pe acolo vreo optiune de schimbare????????? ...tot in engleza il am , orice as face...Help me please
assa

Assa , eu cand l-am instalat am optat pentru limba romana. Daca nu gasesti acum , poate ca ar trebui sa-l dezinstalezi si sa incerci din nou (desi sint sigura ca mai e si alta solutie). Sa vedem ce spun si cei care il folosesc de mai mult timp.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Am rezolvat! Trebuia sa si citesc ce scrie pe acolo nu doar sa ma uit la program cum se instaleaza , nu?
assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ai reusit sa schimbi pe romanaeste?

daca nu uite cum faci, deschizi skype si te duci acolo unde scrie tools si apesi cu mouseul si mai jos vezi ca scrie select language apesi si o sa vezi ca pe undeva scrie si romana apesi si asta e tot

succes
Adriana

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

Eu am incercat sa alimentez contul pentru convorbiri PCtoPhone si apare: €10.00 Visa credit card (CANCELLED). Sunt ceva limitari sau preferinte in a accepta anumite plati?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am vorbit azi in Canada si s-a auzit foarte bine,parca era langa mine, la doi pasi. Vara-mea are W98 SE.Functioneaza skype si pe acest sistem de operare.

Mergi la inceput