Stiu ca de mult e serviciul asta in circulatie (paypal), dar inca nu l-am folosit si habar n-am ce-i cu el exact. Cum functioneaza si cat de sigur e? Cat costa trimisul de bani si/sau cumpararea unui produs? Cine lucreaza cu el si cat de multzumit(a) e de serviciul asta? va multzumesc in prealabil pentru raspunsuri
Raspunsuri
voljena spune:
am cumparat doar pe e-bay cu el, a functionat bine, nu am vazut nici o taxa in afara costurilor pentru produs si posta. m-am inregistrat pe site-ul e-bay, am conectat o carte de credit cu paypal.
Veve spune:
Eu am folosit PayPal,pentru cumparaturi pe net si donatii dc de ex;nu grozav de mult,dar totusi....Cred ca sunt atat de siguri cat poate fi o tranzactie pe net.N-am avut probleme niciodata si n-am platit nici o taxa la ei.Nu stiu daca exista circumstante sau sume pentru care se plateste...Te-am lamurit!
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside
Irina,veve & croko
pozici
cinta spune:
or fi ei buni, nu zic...
dar si provoaca neplaceri: nu sunt prezenti intr-o serie de tari intre care si Romania si Letonia. Insa, in acelasi timp, o groaza de firme si de persoane fizice refuza sa faca altfel tranzactii la distanta decat prin Pay Pal. I-am si contactat ca sa le cer vreo solutie ceva. si mi-au raspuns ca nu e in planul lor deocamdata din cauza diferentelor legislative la nivel local.
iar eu stau si ma uit cum pierd diverse oportunitati pt ca nu am acces la Pay Pal. Chiar ma gandeam la planuri de a-i pacali prin folosirea unui cont al unei prieteni din Italia. Insa desi prietena mea nu are nimik impotriva este complicat si da batai de cap care nu se merita.
cinta
Dana_ spune:
Cinta , ai dreptate , e nasol ca nu se afla unele tari pe lista lor.
Zi-mi si mie de ce e complicat sa faci cont pe numele prietenei din Italia? Banuiesc ca de hartoage e vorba...
Si eu vreau sa-i "pacalesc" cu un cont pe numele unei prietene.
Thanks
Dana&bb Andy(1 an si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
aura 1974 spune:
Si eu folosesc Paypal , sint foarte multumita, nu am avut probleme niciodata si nici taxe aditionale.
Nu e defel complicat de a face un cont cu ei, sau cel putin pentru mine nu a fost complicat. Cred ca e mult mai sigur de a plati cu paypal decit de a plati cu tarjeta de credit.
cinta spune:
quote:
Originally posted by Dana_
Cinta , ai dreptate , e nasol ca nu se afla unele tari pe lista lor.
Zi-mi si mie de ce e complicat sa faci cont pe numele prietenei din Italia? Banuiesc ca de hartoage e vorba...
Si eu vreau sa-i "pacalesc" cu un cont pe numele unei prietene.
Thanks
Dana&bb Andy(1 an si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
scuze, Dana. abia acum am vazut intrebarea ta.
prietena m-ar fi ajutat fara nici o discutie. insa pe langa hartogarie, mai este si problema numelui beneficiarului. pt ca platele ar aparea ca de pe numele ei. adik beneficiarule unul si platitorul e altul. ca sa nu mai vorbimde tarile de destinatie: Italia vs. Letonia. tocmai au fost N scandaluri legate de hackerii din Tarile Baltice si legaturile cu crima organizata din Rusia. asa ca... chiar daca as fi facut contul respectiv, sanse sa ma ia cineva in serios erau prea putine. iar pt prestari de servicii din partea mea - sunt tot felul de oferte gen update online databases cu plata prin paypal - iar era complicat cu urmarirea banilor si transferuri internationale peste transferuri internationale care manaca o groaza de comision.
asa ca am renuntat. si astept si io ziua in care or sa-si alinieze si astia legislatia la directivele europene legate de e-commerce. pana atunci, cam asta este. mai ales ca nici eu nu sunt straina de toate problemele de ordin legislativ pe care PayPal le are de descalcit cand adauga o noua tara pe lista. iar Tarile Baltice, cu mai putin de 9 mil popor in toate 3 tarile, nu prea ar justifica un asemenea efort. deocamdata :(((
cinta