Mamici de martie-aprilie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

DannaJ, nu stiu ce ar avea poza aia, dar la mine nu e intunecata deloc. Habar n-am ce as putea sa-i fac.
Mamicutelor va doresc pentru miine o sarbatoare cit mai fericita si multa multa dragoste(asta in caz ca nu reusesc sa apar si miine).
Pupici la toate,
Nati+bebilina(29 sapt.)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamanati chiar ca esti o scumpica, si burticuta este adorabila, bravo

mey fetelor am scris si eu ceva si mai bine nu scriam, cu verisoara mea care stia ca are fetita si de fapt e baiat, dar v-am spus ea locuieste in campina si a facut doar eco normala, si nu a facut dect 3 toata sarcina cica acolo asa se obisnuieste una la inceput una pe la mijloc si una inainte de nastere, in fine, eu n-am vrut sa va speriati, si sunt sigura ca nu au eco asa performant intr-un orasel micut, asa ca stati linistite
eu m-am agitat putin ca stiu ca sotul meu vrea baiat si mama la fel (are 2 fete , se explica) , pt mine nu mai conteaza , vreau doar sa fie sanatos si norocos, avand in vedere ca se naste in saptamana mare sigur o sa fie si norocos, asa ca sa ne rugam la Dumnezeu sa fie sanatosi si noi pe langa ei ca sa putem avea grija de ei

si eu ma trezesc cateodata ca-mi mangai burtica si vorbesc cu bebelinul ore in sir , ii pun muzica , cel mai mult am observat ca se cuminteste imediat , parca ar sta si ar asculta , cand pun Activ- Visez, sa ascultati versurile mai bine, eu am impresia ca parca au fost scrise pt bebelinul meu asa bine se potrivesc

in alta ordine de idei sotul mi-a spus ca nu mai conteaza nici pt el daca e baiat sau fata , oricum mai vrea 2 , DOI, doamne....va da-ti seama ce inseamna asta, a zis ca vrea sa vad casa plina de copii, mie imi place la nebunie ideea dar ma cam sperie gandul...

va pup si va doresc ca ziua de maine sa fie cel mai frumos Valentine Day din viata vostra

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

caramella, Odobescu e de departe mai bine cotat decat Bega, atat din punct de vedere al medicilor si cadrelor, cat si al conditiilor din spital. Se fac renovari (gresie, faianta noua) si am auzit ceva de rezerve de cate 1 persoana (mama + copilul) .

giuliatm & Alessandra
DPN = 04 martie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

pentru caramella, spunea ca nu gaseste sutien de alptat sa incerce la reprezentantele Jelidon.
Salut! sunt un membru nou si incerc sa ma dezmeticesc in atatea informatii. Sunt mamaica de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ma bucur fetelor ca va place poza, dar acum pentru mine si pentru noi toate e important sa fim sanatoase si sa nastem bebei sanatosi.
Adriana, mama , e bine ca sotul tau vrea inca doi, ca al meu zice sa avem 5-6 (cred ca asta e o gluma de -a lui). Cred ca vrea sa-i fac o echipa de fotbalisti.
Carmissis, bine ai venit printre noi. Sa stii ca noi suntem foarte rapide la postat mesaje.Tu cite saptamini ai?
Pupici la toate si HAPPY ST. VALENTINE'S DAY!!!(pentru miine)
Nati+bebicuta (29 sapt.)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

mamanati, wow, ce poza super ai! felicitari, eu abia acum realizez ca nu am nici o poza cu burtika goala!!!

mamici .... !!! cum se face sa ma inregistrez si eu in lista aia de mamici de martie 2005, cu DPN, nume bb, etc?

giuliatm & Alessandra
DPN = 05 martie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamanati esti o draguta, imi place poza Eu sunt ca un hipopotam

Carmissis bine ai venit pe forum! Spune-ne mai multe despre tine si te adaugam pe listuta.

Danna J si camera Mariucai mele e galbena si are draperii usoare cu imprimeu vesel cu animalute Camera bebitei inca nu am pregatit-o, o sa convertim biroul, dar la vara. Deocamdata o sa-i instalam patutul la noi in dormitor, s-o am aprope.
Mi-a placut povestea cu aparitia bebelui tau. Si bebe al meu are o poveste mai speciala. Noi tot incercam de vreun an sa avem inca un copil, dar eu am unele probleme in sensul asta. Astavara am fost cu masina in Turcia. Am stat la mare, la Oludeniz si ne-am plimbat mult sa vizitam coasta Mediteranei. Am fost cu mama si bineinteles cu Mariuca si din cauza de costuri si mutrite de Mariuca am avut o camera familiala asa ca am fost cuminti La plecare am vrut sa vizitam si Efes, asa ca am stat o noapte in Selcuk, un orasel dragut aflat chiar langa Efes. Ne-am cazat la un hotel de-a dreptul incantator, ne-a placut foarte mult si nu am mai gasit decat o camera single si una dubla. Am convins-o cu mare greutate pe Mariuca sa doarma cu mama si in sfarsit am fost si noi singuri . Cand mi-am dat seama ca sunt insarcinata si dupa ecografii repetate am tras concluzia ca sigur acolo ne-am conceput al doilea copilas

Simonnete daca retii apa o sa observi foarte usor in special la maini. Daca dimineata la sculare sunt umflate si nu poti sa strangi pumnul ca de obicei inseamna ca retii apa. Se mai vede si la glezne, se umfla, si chiar la fata. Probabil ca tu nu retii si atunci n-ai ce vedea, bucura-te!

Teodora eu am luat pentru bebe vreo 3 salopete, una cu maneci si doua fara, o pereche de pantalonasi cu picior, 2 bluzite, 3 body cu maneca lunga, caciulite si un ploveras. Si o sa-i mai iau si vreo 2 body-uri fara maneca pe post de maieu. Patut am deja de la Mariuca si lenjeria i-am facut-o din finet imprimat. O sa-i mai cumpar o saltea noua pentru el, cu arcuri, cred ca e cea mai buna. I-am luat si carucior. Si o sa-i mai iau lingurita de silicon, pompita de nas si cosmeticale. Forfecuta de unghii pentru bebe am deja. Bineinteles o sa-i iau si pampersi (chiar Pampers, sunt foarte buni) si servetele umede. Are si paturica. Toate hainutele i le-am luat din bumbac 100%, sau de la "Z" sau de la "1 iunie". Biberoane si alte utilaje pentru ele nu-i iau fiindca la Mariuca nu am avut nevoie decat pe la 4 luni cand am revenit la serviciu si biberoanele sunt diferite pentru nounascuti si bebei mai mari. O sa-i iau la nevoie. Cam asta ar fi pentru inceput. Mai am in plan un scaun pentru masina si un portbebe. Scaunel pentru masa va folosi abia dupa ce invata sa stea bine in fund, adica spre 6 luni, noi il avem deja pe al Mariucai.
Din cate imi aduc aminte la cezariana participa medicul tau si inca un medic care il ajuta, anestezistul si asistente. Neonatologul e si el pe acolo sa preia copilul impreuna cu o asistenta de la copii.

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Dragele mele,

Scriati despre un site cu dimensiunile fatului. Imi puteti spune si mie unde gasesc informatii mai multe? Sunt putin ingrijorata pentru ca am facut o eco acum cateva zile si la sfarsitul saptamanii 36, baietelul meu, Sebastian, cantarea aprox. 2.500 kg. Am inteles ca exista un grafic in functie de diametrul cranian al bebelusului. De pilda, diametrul nostru era acum 8,7, iar la acest diametru corespunde greutatea de 2.500 kg. Pe de alta parte, site-ul desprecopii.com spune ca in saptamana 36 ar trebui ca bebelsul sa aiba 2.700 kg, iar dupa una din cartile mele "Cartea viitoare mame",, diametrul cranian ar trebui sa fie mai mare de 8,7 pentru saptamana 36. De aici se trag nelamuririle mele.
Altfel, burtica este de 103 cm si am luat 13 kg pana acum. Specific pentru saptamana 37 in care am intrat de vineri este ca il simt pe bebe cum se lasa in jos, moment in care parca ma dilat si risc sa-l scap. Ma dor salele, de fapt spatele, dar undeva foarte jos si am dureri de oase pubiene, cam ca la ciclu. Sunt destul de mari, si, la un moment dat, l-am sunat pe doctor sa-l intreb daca este normal sau nu ( nu el, saracu). Recomandarea a fost sa iau un supozitor de scopantil si sa nu iau NO-spa. Nu pot sa spun ca a facut minuni supozitorul - mai degraba a facut minuni pentru constipatie. Mai mult cred ca statul in pat m-a linistit. Am inteles ca si voi aveti dureri de burta, asa ca prefer sa le consider normale.
Am citit undeva ca momentul nasterii este precedat de neastamaparul mamei care vrea sa le puna pe toate la punct (un fel de reflex al cuibului) dar cu mare, mare febrilitate. Eu una simt un fel de vrie de vreo cateva zile, de parca au intrat zilele in sacul timpului si nu sunt deloc pregatita pentru marea experienta. Voi simtiti ca veti naste mai devreme? Sau totul e in mintea mea de primipara? A propos, nu va amuza cand va scriu medicii pe analize ca sunteti primipare?
Mai naste cineva la Cantacuzino?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Giuliatm nu trebuie decat sa spui ca vrei pe listuta si eu te trec! Defapt deja te-am trecut Sper ca am inteles bine, vei avea o fetita si o s-o cheme Alessandra, nu?

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42762" target="_blank">14

Oana_B

Mergi la inceput