Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
DianaR spune:
Ei, va sarut pe toate, ne-am intors de la TM!
Vladut a fost tare timid la TM, a venit verisoara sotului sa-l vada si el lasa ochii in jos ca o domnisoara si se ascundea dupa manuta! Era atat de dulce de-mi venea sa-l mananc, nu alta!
Nu stiu daca v-am povestit ce stil de deplasare are Vladut: sta in fundulet si atata se batatie si sare ca inainteaza asa pe fundic pana aporape de marginea patului nostru, il pun la loc si o ia de la capat.
Clau, nu ai motive sa te sperii, e foarte bine ca ati facut vaccinul va poate scapa de boli serioase. Pneumococul e bacterie, nu virus, raspunde la antibiotice de cele mai multe ori la banala penicilina, si da intr-adevar pneumonii si otite pe langa alte boli unele f. grave (meningita). Doar atat am spus ca la noi se considera ca doar cateva categorii de copilasi au nevoie de vaccin, probabil ca daca vrei ti-l face la comanda, nu stiu si nici nu ma intereseaza sa il fac. Reactii adverse sunt cele de la orice vaccin, nimic deosebit.
Irinel, medicul ti-a spus eczema ca sa fie mai pe intelesul tau, asa cum ai intuit eczemele sunt de obicei zemuinde. Probabil se refera la o dermatita de contact, avand in vedere si tratamentul, ma gandesc ca e de la benzile de la scutec, Valdut mai face dar sunt roz si nu maronii si tin cateva zile maxim.
Dana, pupici lui Stefan si sper sa nu te mai chinuie mult, sa-i iasa cat mai repede dintisorii!
Vladut avea o perioada cand adormea la mine la san imediat dupa baita, asta era pe la 9 seara si de fiecare data se trezea dupa 30 min, ragaia la mine in brate si adormea la loc fara san. Acum nu mai merge, mai repede de 10 nu adoarme si asta doar leganat si se trezeste pe la 11-12 sa mai suga o data si atunci adoarme pentru ceva mai mult timp.
Ha ha, Iuliana, asta am primit-o mai demult pe mail si e una din putinele chesti primite ce am avut rabdare s-o citesc pana la capat.
Carmen, cum a mers seara trecuta, a fost nevoie de fenobarbital?
Monet, tu esti draguta ca intotdeauna. Acum sunt mai activa pe forum cred ca ma prins ca un drog, dar am de gand sa-mi cumpar un tratat de cardio si voi incepe dezintoxicarea . Dupa ce ma voi intoarce la lucru sigur nu voi mai avea timp decat sa-mi arunc din cand in cand un ochi aici la voi si atat, va fi prea mult dupa naveta si program intens la spital. Lia e o incantare ca intotdeauna, mi-e tare draga, daca al doilea bebe va fi fetita mi-as dori sa-i semene.
Anculina, doanme ce dulce trebuie sa fie Maria cum arata ea manuta...
Vanessa, sa-ti traiasca baiatul! La multi ani Cata, pupici balosi de la Vladut!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
vanessa ionescu spune:
Multumim frumos de urari. Sa fie toti bebeii nostrii sanatosi si sa creasca mari si frumosi.
Nu prea am apucat sa va citesc ca de cateva zile sunt tot pe fuga.
maine va citesc si va raspund la fiecare.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE
Grate spune:
Buna fetele,
La noi inca nu s-a terminat ziua si mai am o sansa sa-mi exprim gandurile pentru ca pe prima am ratat-o, am scris un mesaj lung si l-am pierdut...uf!
Noaptea trecuta Patrick a dormit foarte bine, s-a trezit numai o singura data pentru laptic si doar atit, apoi a dormit pina la 9 dim. la el in patuc. Ma simt mult mai bine si mult mai relaxata. Altceva ce nu v-am povestit din noile progrese este ca danseaza fiu-meu la orice muzica, dar are el cateva preferate de la jucaria cu clape, apasa el singurel sa-si schimbe melodia, ridica manutele in sus si da din funduletz si burtica dupa ritm, daca mai vine si taica-sau si-i bate din palme, face si el la fel. O dulceata!
Ioana, imi pare rau, nu stiu nimic nici despre vaccinul cu pricina, nici despre rh-uri. Ti-ai sunat medicul sa-i ceri detalii?
Dana, ai consultat un pediatru? Pentru dureri de dinti eu foloseam tylenol syrop (nu mai mult de 5 ori in 24 ore), diminueaza durerea iar pentru dureri de burta n-aveam ce sa-i fac decit sa-i netezesc burta prin miscari circulare si se mai linistea un pic. Orice durere ar fi avind nu este momentul sa-l culci separat,acum el are nevoie de afectiunea si intelegerea ta cel mai mult.
Irinel,imi pare rau ca sunt atit de evazivi unii medici, am intilnit si eu citiva dintre acestia.Sper sa-i treaca cit mai repede acele pete bebelusului tau, sa se faca bine.Masajul meu este foarte simplu: dupa baita masez cu crema calda toata pielicica, sa vezi ce-i mai place! Ideea cu dormitul de peste zi este ca sa nu ajunga suprasolicitat nervos seara, c-apoi devine iritabil si nu poate adormi. Somnul e mai mult pentru crestere si pentru procesarea informatiei acumulate, deci vital pentru ei acum si din cite stiu eu 12 ore pe zi ar fi cel mai bine. Oricum daca riposteaza inseamna ca nu e pregatit sa doarma separat, amana pentru altadata.lui Danut sa se faca bine!
Carmen, sanatate lui Iustinel, sa se faca bine! Trebuie sa fie si in Ro acetaminophen syrop pt. bebei pentru calmarea durerii, este unicul inofensiv, in rest cica orice medicament poate avea efecte secundare. Parerea mea e sa nu-l culci separat acum, mai asteapta un pic, ce sa-i faci copii cer mari sacrificii din partea parintilor.
Monet, pozele sun foarte frumoase si Liuca este o scumpa. Nu ma indoiesc ca esti si vei fi o mama excelenta la felul in care gandesti si ai grija de puiutul tau cel scump. Nu cred ca e de la scarpinat pentru ca e insotita (scurgerea) de dureri de cap si n-am chef sa platesc o groaza de bani pentru o singura consultatie medicala, cu un rezultat de "totul este ok", mai ales ca acum nu am asigurare med., tu ar trebui sa ma intelegi ca doar stii cum functioneaza sist. medical american. Vacanta, Aruba, suna excelent! Mergeti cu tot familionul, adica si bunicii Liei?
Ina si Lidia, bine ati venit si va rugam sa ne mai povestiti despre scumpicii vostri!
Madishor, pe unde esti? Ce-ti mai fac puiutzii?
Madutza, ce mai face Uca? Esti bine?
Va pup pe toate si urez multa sanatate bebeilor, noi acum mergem la culcare, ne intilnim virtual maine!
http://photos.yahoo.com/gratepeter
monet spune:
la multi ani, sebi! 10 luni!!
la multi ani, radu nicolae! 9 luni!
la multi ani, cristina! 8 luni!!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/february2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE FEBRUARIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
mephala30 spune:
La multi ani, Sebastian Ionut! Nally, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare, sa fie sanatos si voios!
La multi ani, Radu Nicolae!
La multi ani, Cristina Maria! Paloma, sa-ti traiasca fetita cea dulce si scumpa!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
acris spune:
Buna dragele mele !!!
Ce ati mai scris...de abia am avut timp sa citesc.....
Imi pare rau ca nu am timp sa scriu fiecareia in parte...
Amalia mea nu mai vrea laptic !!!
Aseara inainte de culcare nu a vrut sub nici o forma sa bea... a adormit cu ceai, a fost singurul care a impacat-o...Dimineata, pe la 6 m-am dus sa-i incalzesc lapticul, gandindu-ma ca este rupta de foame, si din nou a refuzat...Insa a dormit f. bine. Am plecat eu la servici la 8.30 si am lasat-o dormind.
Sambata a dormit pana la ora 11 dim.(13 ore) cu 3 treziri pe noapte (decat).
Sa fie doar o chestie de moment sau nu i-o mai place lapticul ?
Voua vi s-a intamplat?
In rest este tare vioaie, rasfatata, intelege tot, stie sa arate unde-i sunt ochii, nasucul, gurita, cerceii, parul, cum face ea nani, ne da pupicuri de ne albeste, vorbeste cu Doamne-Doamne (cu iconita de deasupra patului, cu Fecioara MAria) si multe altele (hai ca m-am laudat si eu). Mai nou ii place tare mult sa stea in patut, in picioare, si se plimba de colo-colo....mi-a rupt de pe pereti toate "papitoaiele" (pers. alea din desene animate care se lipesc pe perete), dar ce conteaza.....
Cam atat....
Va pupicesc dulce pe toti!
Cristina & Amalia (20.04.2004)http://community.webshots.com/user/cris_amalia
mephala30 spune:
Buna dimineatza, mamicutze dragi!
Noi am avut ieri musafiri si Iustin a dormit o singura repriza de o ora (de la 13 la 14) apoi s-a luat cu joaca, musafirii au plecat pe la 21,30 si el a cazut lat pe la 22. Dar ce-a marait pana sa adoarma. Si era frant de oboseala. Am avut noroc si s-a trezit doar pt. san, de vreo 4 ori. Atat, fara scanceli si alte fitze. Ce sa va spun, a fost grozav.
Diana, i-am dat si a doua seara fenobarbital, dar nu si-a mai facut efectul. S-a trezit de 10 ori pe noapte, ca si cum nu i-as fi dat nimic. Bine ca s-a odihnit noaptea trecuta.
Ce nostim trebuie sa fie Vladut, cum se deplaseaza in fundulet!
Grate, nici vorba sa-l culc in patutul lui, mai ales acum are nevoie de afectiune. Ce m-am distrat citind cum 'danseaza' Patrick. Te cred ca e o dulceata!
Monet, adorabila Lia! Vacanta in trei...ce bine suna!
Va pup si va doresc o zi cu multa iubire!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
DianaR spune:
La multi ani, Sebastian Ionut! Nally, sa-ti traiasca flacaul, la 10 luni!
La multi ani, Radu Nicolae!
La multi ani, Cristina Maria! Paloma, sa-ti traiasca puiuta ta mica la 8 lunisoare!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
miha04badea spune:
Buna fetele!LA MULTI ANI DE SF. VALENTIN!
Profit ca doarme Dragos si va mai scriu si eu........
MONA intr-adevar ai dreptate cu papica.Am vazut pozele.Doamne ce frumoasa e Liuta.Ca si Lia si Dragos alearga toate ziua pisica prin casa.
CARMEN si eu i-am dat ieri fenobarbital lui Dragos ca nu se mai putea.Am inteles ca e normal la 8-9 luni sa fie mai agitati noapte,dar nu stiu ce sa cred.Cert este ca e f obositor.
NALLY sa-ti traiasca puiul frumos si cuminte!LA MULTI ANI!
Aoleu fug ca s-a trezit miezul.
Va pup
MIHA SI DRAGOS(1.05.04)
http://community.webshots.com/user/miha04badea
acris spune:
Pt. fetele care se pregatesc cu pasi repezi de aniversarea primului anisor al copilasului lor!!!!
Stiti ceva obiceiuri legate de ruperea turtei la fetite ?
Hai sa ne dam cu parerea pe aceasta tema.
Cristina & Amalia (20.04.2004)http://community.webshots.com/user/cris_amalia