Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by bits

DAMA draga eu te-as sfatui intai sa faci un experiment cu DAVID:da-i alta formula pe care o gasesti acolo si daca vezi ca nu-i prieste nu-i schimba laptele.fa-ti si tu un calcul cam cate cutii ti-ar trebui pt 8 saptamani,iar daca mergi cu sotul eu te-as sfatui sa-ti iei de acolo laptele.
apropos de baitza i-am luat un colacel pt stat in cada si e super incantat ca poate sa dea din picioruse nestingherit

eu am o alta problema:ce ma fac cand plec acasa in RO fara carusel.KEN nu adoarme decat pe o melodie care imita bataile inimii si nu pot lua caruselul caci am sa am bagaj mult.voi va luati si caruciorul cu voi?

Bits, merci pt sfat, asa ma gandisem si eu, dar si 8-10 cutii de lapte praf, nu cred sa avem voie sa transportam atat si voi avea si eu mult bagaj. Si noi luam si caruciorul si carseat-ul cu noi, iar landoul il trimit inainte printr-un autocar care face coletarie. Cat despre carusel, si mama ma punea sa vin cu asta de aici, dar a gasit si acolo si i-a cumparat... nu cred sa aiba el vreo preferinta pt melodie, ma gandesc (sper) ca o sa fie atras de jucarele, ca sunt altfel decat astea.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Felis e bestiala aia cu "mama e toata a mea". SI SOTUL TAU CARE DOARME CU BEB LA BRAT.Sotul meu nu concepe sa adoarma cu bebe in pat.Ii e frica sa nu il incalece.
Si al meu doarme pe burta tot cu piciorusele asa.Ma prapadesc de ras cand il vad.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Buna mamici,
Intru si eu cam tarzior, recunosc, dar v-am urmarit toata ziua cu fidelitate..
Nu stiu ce sa ma mai fac cu micutza mea, ca doarme de rupe si in consecinta noaptea e mai activa un pic. Acum 2 zile am incercat sa-i fac baitza mai tarziu in speranta ca se va trezi mai tarziu. Ha ha ha...se trezeste mai devreme acum, la naiba, si doarme ziua mai mult. Uf, vreau si eu o noapte sa dorm macar 5 ore, fara intrerupere. La 3 luni ar trebui sa se cam intample chestia asta.

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Felis e bestiala aia cu "mama e toata a mea". SI SOTUL TAU CARE DOARME CU BEB LA BRAT.Sotul meu nu concepe sa adoarma cu bebe in pat.Ii e frica sa nu il incalece.
Si al meu doarme pe burta tot cu piciorusele asa.Ma prapadesc de ras cand il vad.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Eu sunt tare mandra de baiatul meu, ca e tare scump si mi-e tare drag!... Prima poza chiar am o pus-o in rama si o am pe birou!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bits, te dezamagesc din nou
Cu regimu am slabit 5 kile, mari si late....si din noiembrie anu asta m-am ingrasat 3....
adik la 6 dupa nastere am tinut 3 sapt regimul montignac si am slabit 3 kile,(de la 56 la 53) dupa un an am mai dat 2 jos,si in august anul trecut la mare ajunsesem chiar la 50 de kile( eu aveam 48 in anul 3 de facultate...)
Asa ca acuma am 54 si ma simt grasaaaaaaaaaaaaa
eu zic asa,ca puteti sa tineti un regim mai permisiv cam la 8 luni de la nastere,cand bb mananca 2, 3 mese diferite de san.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

FELIS, tocmai ne-am delectat eu si sotul meu cu pozele lui Mihaita.Sa va traiasca si sa fie sanatos, e un dulcic si jumatate.
Mami, tati si Alexia lui Mihaita.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am citit la bebelusii de sept-oct ca Vigantolul nu e bun decat cateva saptamani dupa deschiderea sticlutzei.Unele fete ziceau ca 6 saptamani,altele ca 4.Azi am intrebat si eu dr si mi-a zis ca asa e:daca tinem sticlutza la lumina dupa o luna trebuie sa o aruncam si sa luam alta ca Vigantolul nu mai e bun pt ca e fotosensibil si la lumina isi pierde proprietatile.Cu alte cuvinte trebuie sa tinem sticlutza in cutie ca altfel degeaba le dam copiilor picaturile.

Eu pana acum am tinut-o fara cutie asa ca maine o arunc si iau alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Felis,multumim de compliment.Si Mihaita e foarte frumusel.Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.Nimic nu e mai de pret ca zimbetul unui copil.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Am citit la bebelusii de sept-oct ca Vigantolul nu e bun decat cateva saptamani dupa deschiderea sticlutzei.Unele fete ziceau ca 6 saptamani,altele ca 4.Azi am intrebat si eu dr si mi-a zis ca asa e:daca tinem sticlutza la lumina dupa o luna trebuie sa o aruncam si sa luam alta ca Vigantolul nu mai e bun pt ca e fotosensibil si la lumina isi pierde proprietatile.Cu alte cuvinte trebuie sa tinem sticlutza in cutie ca altfel degeaba le dam copiilor picaturile.

Eu pana acum am tinut-o fara cutie asa ca maine o arunc si iau alta.

eu am auzit ca la 2-3 saptamani indiferent daca e la lumina zilei sau nu

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Sabino!!! unde esti grasa, ca io n-am vazut???
Tii secret , ai ?

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput