Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (10)
Raspunsuri - Pagina 3
Anca Wish spune:
Adriadna si Tonnia, poate ca aveti dreptate. Problema e ca sunt o berbeaca ambitioasa. Asta am in cap si asta fac.
Voi face o inseminare acum...una pe la vara...si in restul timpului voi incerca natural...normal.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Tonnia spune:
Extraordinar!
Ma mai gandeam ca bineinteles ca TPC-ul nu iese negativ la fete care au ramas relativ de curand! Eu o sa fac TPC, undeva in privat, in martie. Si o sa spun ca am ramas acum 5 luni. Ca sa nu fie tentati sa-mi spuna ca e -. Daca e de rau, or sa ma contrazica. Or sa spuna ca se mira cum am ramas cu asa un scor!
ariadna33 spune:
Ma bate gandul sa ma distrez si io putin, poate imi iese si mie negativ ca tot am ramas acum cateva luni. Eu o sa le spun ca am ramas acum 3 ani.
Anca, iti urez bafta multa!

lauricipani spune:
Anca Wish, nu esti singura berbeaca si incapatzanata, mai sunt si altele![]()
![]()
![]()
si io mai incerc cateva luni asa dupa care trec direct la FIV. Sau crezi ca nseminarea este mai buna? Ca trompele mele sunt ok, de ovulat cred ca ovulez...
fetele, va pup mult pe toate, nu va mai enumar. Tare dragi imi sunteti, de fiecare data cand va citesc ma zapaciti cu ale voastre.
laurici
lauricipani spune:
ariadna, ce nebunica esti!!! chiar te mananca? poate spun astia ceva de o sa te gandesti un an ce o fi!!! sau esti si tu berbek?

laurici
ariadna33 spune:
Bine ca e si o Balanta diplomata pe aici care sa medieze, nu?![]()
Fetelor, ma bate gandul sa schimb denumirea subiectului. Surpriza!
Tonnia spune:
Sa vedeti ce scriau fetele de pe fertility in legatura cu TPC. Povestea una dintre ele ca dupa 7 luni i-au pus diagnosticul asta. A facut 7 TPC-uri. Nici un spermatozoid nu supravietuia. Dr. a combinat inclusiv glera ei cu alti spermatozoizi, si astia traiau, si spermatozoizii lui cu alta glera, si erau OK. Dupa 7 luni i-a pus diagnosticul, dar tot nu era f. sigur ca asta-i problema ei. Adica, nu se pripesc asa!
Hai Ariadna sa-i zapacim!