Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
magda30 spune:
Salutare dragelor!
Am reusit sa mai intru si eu un picutz sa citesc printre randuri ce ati mai scris. La serviciu sunt foarte ocupata si am si un sef tare impotriva netului, iar acasa nu mai am nici o sansa sa ma mai asez in fata calculatorului. Pitica mea a inceput sa se culce din ce in ce mai tarziu si dupa 10.30 seara zau ca nu mai am nici un chef sa mai intru pe net. Mai ales ca intru prin romtelecom si se contecteaza greu. Ca tot zic sa ne bagam si noi pe cablu... dar zau ca daca ar avea ziua 34 de ore si tot nu am reusi sa facem tot ce ne propunem.
Piticania mea, care de fapt nu e piticanie de loc, mie mi se pare grasunica, face o gramada de dracioare. Stie tot ce ii spunem sa inchida si sa deschida usa (bine-nteles nu cu clanta ca nu ajunge la ea). Cand vrea sa iasa din camera si e inchisa usa cum trebuie arata catre clanta sa ii deschidem usa. Stie unde sunt tzatzicile mele ale lui tati si daca o intreb unde sunt ale ei se pipaie si arata cu manutele ca nu are. Stie unde e ... pasarica . Am invatat-o prostioare! Hihi... Stie care e masinutza rosie si care e cea albastra, care e ceasul mare si ceasul mic, ala mare e pe perete iar ala mic la mami la mana, "stie" sa manance singura cu lingurita. Va dati seama cam ce iese ... pana nimereste gurita. Am lasat-o 5 minute singura intr-o zi in care refuzase danonino. Il pusesem langa televizor, unde deja a inceput sa ajunga. Lingurita era in el. Fata mea s-a chinuit de l-a luat de acolo si am gasit-o mancand din el. Imi venea sa o mananc de dulcica ce era!!!. Altadata a luat matura si farasul si dadea ea cu matura in legea ei si se chinuia sa puna pe faras te miri ce. Imita ca o maimutica tot ce ne vede pe noi ca facem. Mai nasol a fost cand am prins-o ca a bagat singura in priza incarcatorul meu de la telefon. Pt. asta a luat bataitza la fundulez. De dansat... nu mai zic... oricum ea a dansat inainte de a merge. Acum cand vrea sa auda muzica se duce si bate in calculator si face nanananana si se balangane toata ca sa ii punem muzica....
Si cu toate astea nu avem inca nici un dintisor!!! Are gingiile super albe se trage intr-una de ele... nu mai stiu ce sa mai fac. Sper sa nu se mai chinuie mititica si sa-i plezneasca si ei gingia o data. Mai e careva in situatia noastra? Ce ne sfatutiti?
Hai ca v-am inebunit cu minunile pe care le face piticoata mea.
Sa va mai zic ceva si va las. Sambata a avut nunta sora mea cu un englez. Ieri a luat viza si pe 2 aprilie pleaca in Anglia. NU-mi vine sa cred ca o sa fim asa departe una de cealalta, luand in considerare ca acum stam la distanta de 5 minute. .
Va pupam,
Magda si Miruna 1 an
aramona spune:
Mickyyy, Multumim pentru linkuri...mai iesim si noi dintre pampersi si biberoane...acum iesim putin afara, vreo ora-doua, vedem cum e, iar mai incolo voi "studia" cu atentie ofertele la care "ne-ai trimis" Par interesante! Poate il capacitez si pe sotzul meu...se apropie Valentine's day...Un pic de sare si piper nu strica!Pupicei!
P.S. Adriana, ma bucur ca imi recunosti stilul...o fi oare un stil? Asha sunt eu...Cateodata "barbatzelul" din mine isi face de cap si mai iese la suprafatza...Ehhh...cu timpul stau prost...ca toate de altfel...si mai era si chestia discutata la telefon si strecurata printre randuriel mele ca raspuns unei mai vechi cunostiinte de pe forum! Stii tu... Oare m-am salbaticit?
Roxana, cu placere, si altadata...tu gandeste si eu voi scrie! Glumesc! Ca vorbeam de stiluri...imi plac lucrurile spuse si pe fatza...Chiar daca uneori dor...Si chiar daca lumea poate ma judeca...Poate altadata sa mai dezvolt subiectul asta...
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
anda141 spune:
Buna fetelor!!!
Am fost la examen, m-am trezit la ora 6,30 ca am avut examen de la ora 8. Albert , care adormise aseara la 8,30 a fost si el in picioare odata cu mine, asa ca nici tati nu mai putut dormi desi se culcase si el f. tarziu. Asta este. A fost ultimul examen din sesiunea asta, dar nu am dat 3 din ele. Cele pe care le-am dat, le-am si luat cu bine. Vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de bine!! Tare bine m-am simtit cand am vazut ca v-ati gandit la mine!!
Am rezolvat momentan cu Albert, va sta mama soacra cu el cateva luni, bineintles ca se poate prelungi "contractul" O si platesc( nu foarte mult ca pe o bona din afara), dar asta este, decat pe altcineva strain prefer sa o platesc pe ea, desi poate ar fi fost normal sa faca voluntariat, ca o face pentru copilul ei.Insa deocamdata ma multumesc asa ca nu am incotro. Asta pentru ca ea vroia sa-si mai caute un serviciu. are deja unul, dar lucreaza pana la ora 10 dimineata.
Acum sunt la birou, lucrez si vad ca afara e soare, sper sa se mai fin icalzit, ca dimineata crapau pietrele. Va pupicesc!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Emilly spune:
Buna fetelor,
ehei, au venit temperaturile inalte si la noi si vad ca acum va plingeti voi de frig... e rindul nostru sa mai iesim din casa
Da, e frumos, sunt intre 0-5 grade cu +, adevarata primavara si profitam din plin de vremea buna.Ieri a plouat un pic dar cui ii pasa, ne-am plimbat vreo ora.Eu cu gluga in cap, gaza cu folia protectoare pe carut si da-i plimbare azi repetam plimbarea ca cica iese soarele chiar.
De doua zile Ilinca mea nu mai vrea decit cu mami in jur, m-a terminat, orice face vrea cu mami.Nici sa spal vase nu ma lasa iar la 4 dimineata are program artistic.Am certat-o de dimineata sa vad daca functioneaza ca de obicei.De regula cind o cert pentru un anume lucru se pare ca si pricepe, doar daca nu o fi coincidenta
Magda ce fetita mare ai, sa pape ea singurica.Eu chiar ma intrebam oare cind o sa-si tina fiica-mea singura biberonul?
Anca cum ai reusit sa slabesti 4kg intr-o saptamina???sunt interesata de metoda ta!!
intreba cineva cit s-ar tine regimul cu cereale, habar n-am dar vecina mea care l-a tinut am inteles ca vreo 2 saptamini timp in care a dat jos cam 5 kg, dar cu bicicleta lucrata zilnic cite jumatate de ora
Adriana si Ilinca mea escaladeaza toate alea, mi-e o frica de mor sa nu cada pe spate...sper sa treaca cit mai repede perioada asta.
mi-a zis o educatoare ca cel mai greu e sa inveti copilul sa se rupa de mami, sa se joace singur, sa stea cu persoane straine altele decit mami, cele care i-ati mai lasat pe puii vostri si cu altcineva aveti noroc, Ilinca mea nu vrea decit cu mine, nu stiu cum o s-o dezvat ca la vara o duc la gradi...aveti ceva idei ajutatoare pentru mine?
pupicei si o zi frumoasa in continuare!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
piticasigogosica spune:
Buna mamici
Pupici pentru toti bebeii si cei bolnaviori sa se faca repede bine.Deocamdata nu nominalizez,sunt inca la inceput()dar va invat eu.
Adina,vroiam si noi poze cu Iris dacai ai timp si celelete fete care mai aveti poze cu noi,please si pentru cele care ne-au trimis !
Noi suntem bine acum si in mare verva,merge prin casa cu "mare" viteza,dar trage un pic stanga .
Da drumul unei jucarii(broasca)muzicale si da tonul la cantec dupa care il astepata pe tataie sa cante!!!!
Noutati,eu de luni ma duc la birou si voi lipsi de langa ingeras mai mult,dar nu am incotro!
Mikyyy super site-ul cu "femei" fierbinti,ha,ha,ha...
Va pupam
Irina si Iris
pitica
magda30 spune:
Emily, piticoata mea tine biberonul singura de la 7 luni!!! E viteaza rau
De stat cu alte persoane sta de la 8 luni cand am inceput serviciul, dar cand am fost la nunta la sora-mea am lasat-o cu soacra-mea si toata seara a tipat si m-a strigat si nu a acceptat mancarea. Abia la 4 dimineata a mancat si ea jumatate de biberon cu cereale. Asa ca... Si cand sunt eu in preajma nu vrea decat la mine. Asa ca nu dispera.
Pupici
M&M
Emilly spune:
Magda intr-adevar viteaza gaza ta.Se vede pe fetisoara ei ce smechera si hotarita e,dar nu disper vorba ta...sa nu-mi ziceti acum fetelor ca toti bebeii isi tin bibele ca io fac greva si ma 'cert'iara cu fiica-mea
Saphirmai zi-ne ceva de voi.Imi dau seama cit iti e de dificil acum pe ultima suta de metri.Parca pe 12 martie ai DPN-ul...iti tinem pumnii sa fie bine.
Cum mai sunteti?Amos tot nu te lasa sa te odihnesti?vine mami tau la voi?da-ne ceva vesti despre voi.
Eu ma gindesc mereu la tine si sper sa gasesti un ajutor pina va veni samburica pe lume.
Pupicei si ai grija de tine!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
buli spune:
Emily, eu am mincat 8 zile numai orez si mere sau orez si rosii
s-a vrut si o cura de dezintoxicare.
e inspirata dupa oshawa sau cum s-o fi scriind care iti spune sa maninci 10 zile numai orez sau griu fiert sau copt, fara sare, fara nimic
sa nu te certi cu mindretea ta de fata, dar sa stii ca Matei de cind i-am dat sa bea apa din canuta cu cioc (adica de la 5-6 luni) o tine singur. la inceput turna jumate pe el, dar acum n-are treaba isi ia singur cana si bea cind vrea si cit vrea
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
CataD spune:
Nici Laura nu mananca singura...nici cu biberonul nici cu lingurita...e vina noastra insa, ca nu am lasat-o, mai ales cu lingurita
In schimb bea singurica din cana cu cioc si bineinteles ca manaca cu mana tot ce prinde (in special servetele )
Catalina si Laura (12 ian 2004)
anda141 spune:
Catalina, nu te stresa, ca are timp sa manance singura. Nu e timpul trecut.
Of, Bubu nu a dormit azi decat putin, asa ca pe la 7,30 mi-a adormit. Prin urmare acum s-a trezit, iar eu sunt moarta de oboseala, vroiam sa ma culc si eu mai devreme ca numai dupa 12 m-am culcat, dar....Acum scriu cu el in brate si se tot foieste.Gata nu mai pot.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004