Constipatia

Constipatia | Autor: camel

Link direct la acest mesaj

Am o nelamurire si as vrea sa-mi raspunda si mie cineva.Calciul poate constipa?STITI VOI CEVA IN LEGATURA CU ASTA?Mentionez ca eu folosesc mai de mult timp ceaiul verde care ma ajuta mult intr-o astfel de situatie dar de cd. am inceput sa iau Ca nu-si mai face efectul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma spune:

in administrarea orala a calciului acesta poate determina CONSTIPATIE.sursa:agenda medicala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Eu spun ca nu tratamentul cu calciu este problema ta, ci un aport insuficient de lichide si de fibre care sa permita un tranzit intestinal normal.

Solutia este foarte simpla: bea mai multe lichide – chiar si ceai verde daca vrei, minim 4 cani / zi (adica aproximativ 1 litru), chiar daca este iarna si ai senzatia ca nu-ti este sete... iar pentru a creste cantitatea de fibre poti manca salate de cruditati peste care torni 1-2 lingurite de ulei de masline, sau pur si simplu sa rontai zilnic 5-7 prune uscate dupa ce le-ai tinut cam 2 ore in apa calduta (temperatura camerei).

Multa sanatate iti doresc !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput