Probleme tehnice
Mie cand deschid forumul imi apare in susul paginii asa:
-"Message: activitatea ta pe forum este monitorizata" -ceea ce... nu ma mira, ca-mi apare mai demult;
-"Accesul la forumul desprecopii.com ti-a fost restrictionat" - ceea ce ma mira pt ca ma loghez, ma deloghez, vad toate sectiunile forumului, pot sa imi accesez profilul precum si pe al altor membri, pot sa imi citesc PM-urile si pot si sa postez; cu postatul e o problema, cand trimit mesajul imi apare ceva cu error - type mismatch, insa apoi cand verific mesajul e totusi postat...
Presupun ca cel putin in privinta accesului, e o problema tehnica. Mai patesc si altii? Se poate rezolva?
Multumesc,
Catalina.
Nah, io centrez, io dau cu capul - acuma nu imi mai apare error cand postez, dar raman monitorizata si restrictionata, simultan si concomitent
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
Cand am postat mesajul asta, iar error, dar e postat... Gata, nu mai zic...
DianaR spune:
Chestia cu restrictionatul mi-a mai aparut si mie cand erau probleme cu site-ul. La fel si cu errorul la postatul mesajelor.
Partea cu monitorizatul cred ca este tratament preferential pentru tine (norocoaso ).
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni
marius spune:
Da, e o chestiune pur tehnica, nu s-a rezolvat inca.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
cataghe spune:
Multumesc, Marius.
Hihihi, e tot mai bine, acuma imi apare in partea de sus a paginii mesajul cu restrictionarea de 3 ori la rand
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
marius spune:
Da asa este se repeta imaginea cum descrii tu. Sper sa se rezolve in viitor. E neplacut.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
madonna spune:
Am si eu o problema, nu sunt anuntata cand mi se raspunde la un subiect unde am postat.de ce? Sigur am gresit eu undeva dar nu stiu unde. Va rog ajutatima
Madonnahttp://community.webshots.com/user/olgaruxandra
Sabina spune:
pai pe mine nu ma anunta niciodata...trebuia???
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
adita spune:
N-ai gresit nimic, pe aici nu exista optiunea de a fi anuntat cand se raspunde la un mesaj la care ai postat. dar ar fi ceva destul de util, zic eu
DARAEL spune:
Off topic:
eu sunt suparat ca-i vad pe cei de la Bergenbier care vor sa-mi dea cate 1000 de euroi la fiecare pagina deschisa si tot ma intreaba daca stiu vreo poveste ca sa le spun... dar eu stiu numai povesti pentru copii si nu pentru troscanitori , asa ca salivez ca nu pot pune manuta pe ei... euroii lui Bergenbierul... !
Ar mai fi cate ceva, dar acum am zambit destul...
Sa fiti iubiti !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT