Bebelusi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanaz spune:
Ema multa multa multa sanatate!!!!! asteptam cit mai repede numai vesti bune! Papa are perfecta dreptate, ajung fetele din elvetia la tine!!! te pupam si iti tinem pumnii sa te insanatosesti grabnic!!!!
Monique ufff....las ca daca a fost amortizat pitikul doar s-a speriat, ca si ieri. dar mina ta ce face??? ai pus gheatza? daca e luxata nu trebuie strinsa fix in bandaj stii, da? ai grija....si gata cu cazaturile ca ati facut norma!!!
Marina..asa e cu pisicile astea mici.....au Dumnezeul lor propriu si personal!
multi pupici tuturor!
Marina spune:
Ema...sanatate multa multa de tot!!!!!! Sa dea Domnul sa te intorci sanatoasa acasa cat mai curand!!!!
TE rog nu pleca fara sa ne dai date de contact...tel de aici, al sotului, unde te duci acolo....spune-ne unde te contactam si cum aflam vesti despre tine!!!!
Doamna Bibi spune:
Am pus gheata la mana,dar e cam umflata si s-a invinetit.Daca nu ma lasa ma duc sa fac o radiografie,sper sa fie grav ca e si dreapta...Atunci nici nu mi-am dat seama cat de tare ma doare,abia cand am ajuns acasa,am si fortat mana intre timp cu copilul,condus etc...Iar pe Bogdanel l-a vazut doctorita imediat,si ea a zis ca s-o fi speriat ca la cat de gros era imbracat nu avea cum sa se loveasca rau,dar ceva l-o fi durut.
Stiti vreun consilier matrimonial bun??? Nu ca ar fi cazul in cazul vostru dar poate ati auzit ceva,ca asa nu se mai poate la noi in familie...
Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Adela spune:
quote:
Originally posted by ema
Multumesc din tot sufletul,e un lucru mare sa-ti simti semenii aproape in momente grele.
Au sunat dimineata de la spital si nu stiu ce s-a intimplat dar la noapte zbor cu elicopterul in Elvetia.Al meu nu mi-a spus exact ce si cum,insa are ochii umflati de plins si cred ca e destul de grava situatia.Am rugat-o pe soacra-mea sa ma aduca la calculator pentru ca vreau tare mult sa va spun citeva lucruri:in primul rind aveti grija de puiutii vostri mai mult ca de voi insiva.O vorba buna,o mingaiere,un sarut sunt toate mult mai importante decit orice lucru,oricit de scump ar fi.Nu dati niciodata in copii,sub nici o forma.E ca si cum v-ati lovi pe voi insiva si chiar daca e doar o palmuta in timp va avea efectul unui pumn greu in inima voastra.Si nu in ultimul rindaveti grija de voi si de cei dragi.Dumnezeu sa va ajute si sa va lumineze toata viata.
Serban stie deja cum sa va scrie,asa ca o sa va tina el la curent cu ce o sa fie.Eu va multumesc inca o data pentru incurajari si sa speram ca in curind vom sta de vorba iarasi impreuna pe forum.
Ema si Ricardo
Ema suntem cu gandul la tine. Da-ne un semn unde vei sta in Elvetia (la ce spital) si te gasim noi.
Orice ai nevoie suntem aici.
Adela , mamica de Julia
maaria spune:
Ema, suntem cu sufletul langa tine! asteptam vestile bune de la tine cat mai curand! tinem pumnii si ai sa vezi ca treci si peste asta! Pupici dulci la copilasii tai!
Doamne Doamne sa-l intareasca pe sotul tau!
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
Cristina spune:
Dumnezeu sa va pazeasca Ema, pe tine si familia ta! Roaga-te la El, si ne vom ruga si noi pentru tine.
Danelutza spune:
EMA multa sanatate si sper ca Dumnezeu sa te vindece cit mai repede sa stai alaturi de familia ta. Am citit povestea si pot sa-tzi spun ca am plins. Itzi doresc din toata inima insanatosire grabnica si ma voi ruga in fiecare seara pentru tine.
Daniela si micutza ISABELLA din burtica
Danelutza spune:
EMA multa sanatate si sper ca Dumnezeu sa te vindece cit mai repede sa stai alaturi de familia ta.
Itzi doresc din toata inima insanatosire grabnica si ma voi ruga in fiecare seara pentru tine.
Daniela si micutza ISABELLA din burtica
cl spune:
Ema, iti doresc multa, multa sanatate! Sa fii puternica! Totul o sa fie bine, o sa vezi! Domnul sa te ajute! Noi o sa-ti tinem pumnii si o sa ne rugam pentru tine.
Doamne ajuta!
Claudia
BLUE ANGEL spune:
ufff , mai chiar a fost ceva cu ziua asta ..
Ema , suntem alaturi de tine !!!!
Monicutza , imi pare rau ca ati facut buba !!!! ce-ti face mana ? e mai bine ?
si Bogdanel ?
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu