Bebelusi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
irrinuca spune:
La MUlti Ani sarbatoritilor!
Bai, voi ma-ngroziti cu ce-mi povestiti: faze cu cazut in cap, spanzuratoarea, si alte jocuri dintr-astea. Cand ma gandesc ca eu sunt la serviciu si nu stiu ce face piticu'.....
Daria: pana la urma nu am luat periutza de-aia. Am luat alt fel: e o chestie de silicon ca un degetar mai mare, se baga pe deget si are tzepi de periutza pe o parte si niste galme pe alta parte. E si ptr masaj, si ptr periat. Eu il scarpin pe andreas cu ea. ii curatz si dintzisorii (daca se poate spune asa) insa baleste foarte mult cand i bag chestia asta in guritza.
Cristalina: de la ce varsta i-ai bagat pestele? Cate luni? Andreas mananca pui deocamdata, si vad ca ii place. Mananca o bucatica cat 3/4 din podul palmei de piept de pui. Jumatate faramitzat si bagat in piureul de cartofi si jumatate maruntzit pe loc si bagat in guritza. am observat ca si-l cleveteste singur in "masele".
O sa incercam din nou sa-i mai bagam si din "vechile" legume, dar nu cerd ca o sa mearga, va amintiti ca ne plangeam ca nu-i plac legumele.
Ei, incet incet a inceput sa le accepte: intai conopida, apoi cartoful cu lapte.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
irrinuca spune:
Ema: Pumnii stransi sa te faci bine. Nu zic c-ar fi doctorii nemtzi mai talentati, dar au bani mai multi ptr a investi in cercetare, etc. Merita sa te duci si acolo sa vezi despre ce e vorba.
Din cate stiu, si soarele face bine la oase si probleme de genul asta. Mergi si tu o saptamana la odihna intr-o tzara dina sta calduroasa daca ai niste bani pusi deoparte. Nu te joci cu sanatatea.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
maaria spune:
'neatza mamici!
inainte de toate trebuie sa pup bebelusii care azi fac lunile si mai cu seama cei de 6 luni!
Ema, m-a intristat povestea ta si-ti tin pumnii s ate faci repede bine! tine-ne la curent! si daca pot ajuta cumva...da de stire. pana atunci mare-i gradina Lui!!
mame de Lucaci...pai si eu zic ca seamana. Simona, ma uitam la scumpul tau sub dus...e demential!! fotbaliator il faci, nu? eu m-am hotarat. il fac pugilist...ca are un joc de picioare..si-o dreapta, de numa' numa'
kim, dat PM. multam fain! si nu fi necajita, ca nici luca nu are camera lui...dar e timp si pentru asta, nu?
si io l-as fi vrut blond, cret cu ochi albastri, dar nu fu sa fie...de undeeeeeeeee? si ce fericita eram pana pe la 3 luni cand avea ochi albastri. acum s-au inchis si cred ca-i face cacanii ca ai mei...mare scofala:) bine ca-s sanatosi, astea sa fie problemele noastre.
si hai sa va spun. aseara dupa amsa de cereale (ca am inceput sa-i dau progresiv si din astea) mi-a dormit plodu' de la 11 la 3 (cand a baut 100ml ceai) si apoi la 6 (lapte) si 9. eh, asa mai da!! sa vedem cum evolueaza. sper sa-si pastreze noul obicei. oricum record. doar o trezire la 3!! ptiu sa nu-l deochi!
cu biscuitii fara gluten m-am lamurit. nu-s pt noi. intrebare: de la ce varsta se pot da aia normali? voi le dati?
o zi faina, cu mai multa caldura de la soarele asta cu dinti!
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
rain spune:
Maria, eu i-am dat biscuiti normali de mult, nu stiu daca e bine sau nu, vad ca nu are nimic!
mai nou i-am luat niste biscuiti petit beurre si ii mananca singura, dar ii dau rar pentru ca au zahar!
imi dati voie sa ma laud ? moata a avut a doua noapte consecutiva dormita in intregime
ma tot rog sa fie asa in continuare ...ca tare bine mai e, nu ma plangeam eu nici inainte pentru ca se trezea doar o singura data sa pape, da acusi e si mai bine , e un feeling tare misto sa te trezesti si sa vezi ca afara e lumina, e zi, a iesit soarele!
va doresc la toate sa aveti nopti intregi dormite cap-coada !
iar acum de dimineata (doarme de la 10) s-a intors pe burtica si asa doarme ...are mama fetita mare!
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!
Ema , imi pare rau ca ai probleme cu sanatatea . Trebuie sa gandesti pozitiv , sa ai mult curaj.. oricum ai doi ingerasi care vegheaza asupra ta !!!pupici
olivia , am comandat si eu cartea de pe un site ro . .. cat despre cartea lui Chisu ..-o autobiografie mascata intr-un limbaj de cartier -parerea mea !!!
cu camera lui motz .. aoleuu am pus atata suflet in ea , ca-mi vine mie sa adorm acolo !!!initial nu aveam de gand , tinand cont ca este departe de dormitorul nostru dar ne-am "inarmat " cu toate necesare si am reusit !!
Maria , cred ca mai degraba inotator il fac ... m-am si interesat de niste cursuri dar costa cam mult pentru varsta asta (200 euro/luna- 8 sedinte )
fetele , va doresc sa aveti o zi frumoasa si bb-luci mancaciosi, dormiciosi si jucausi !!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
rain spune:
Anca, am vazut pozele de la botezului Biancai, mai dar ce fetita dulce si frumoasa aveti, si e pufoasa si buna de smotocit! sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ...
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
szivarvany spune:
Maria,
chiar am deschis eu un subiect la parintii intreaba. Sper sa ma lamureasca si pe mine lumea cum e cu biscuitii, cu glutenul si cu toate astea. Si felicitari pentru un bb cuminte !!! Sa o tina tot asa si la mai bine !!!
Rain - si la voi pentru noptile placute !!!
Irrinuca - eu am luat periuta normala OralB (e moale si perii albastri se decoloreaza in semn de uzura) de la 4 la 12 luni si ii place la nebunie sa o "spal" seara pe gingii !!! Ea se mai "spala" la nas, frunte sau in gat, da-i palce la nebunie ! Mai luam si o pasta de dinti, tot OralB pentru bebei si suntem pregatiti pentru dintii care nu mai vor sa iasa din cocoloasa
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
mitzura spune:
Ema, sanatate multa si incredere ca medicii de acolo sunt foarte buni, sunt convinsa ca te vor putea ajuta!!!! Noi suntem alaturi de tine!
M-am grabit ieri sa il laud ca o mancat, si azi de dimineata, iar n-a vrut sa pape deloc. Iar lapte, cu chiu cu vai vreo 90ml. Am observat ca are un punctisor mic-mic pe gingia de sus. Oare asta sa fie motivul pentru care nu mai vrea sa manance?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
baby-boom spune:
Hotarat lucru...nu pot tine pasul cu voi, mamici...cupchilul meu e argint viu!!!
Noi tot nu mancam....mai baga asa in guritza vreo 3 lingurite de iaurt si asta in scarba...vreau iar sa incerc cu supica, ca fructe nu vrea nici in ruptul capului!
....mai fetelor dragi, fara sa exagerez, am tot urmarit-o de vreo 5-6 zile si fatuca mea zice ma-ma clar si raspicat....ca o tot lalaia pe meme si mmmm dar acum ii iese cuvantul mult asteptat de subsemnata!!!! si e si adresat cui trebuie si nu peretilor ori taticului!!! Mama, zici ca-s alt om de cand cu treaba asta!!! SUNT SUPERFERICITA!!!!
Va pup pe voi mamici si pe bebelushi toti bebelusii, ca tare's superbi, ce mai.... cea mai cea generatie!!!!
Florina, mamica -ei Elise
mitzura spune:
Na, ca acum daca a citit ce a spus baby-boom, mi-am adus si eu aminte, ca nu stiu cum de am uitat sa va zic: si Tudor zice "mama"! Sambata l-am lasat cu tati, sa-l adoarma el, si tati l-a pus in patut si l-a lasat acolo, crezand ca o sa adoarma copilu imediat. Bineinteles ca a inceput sa planga, si sa ma strige, cred ca a zis de vreo 10 ori mama. Da zice cu accent pe ultimul a. Oricum eu sunt topita. Cand il auzeam cum ma striga din dormitor mama-mama...ma lua cu fiori pe spate.
Baby-boom, nici Tudor nu mai vrea sa pape nimic. Poate te consoleaza (desi nu cred) ca nu esti singura. Ma duc sa incerc cu niste piure de dovlecel.
Nicole, mama, ferice de tine si de sotul tau. La noi, dupa cum stau lucrurile, nu cred ca ni se arata curand o noapte intreaga dormita.
mitzura cu bebe Tudor Codrin