Pictura pe fata si modelare baloane
Cum se face pictura pe fata? Ce fel de vopsele sunt folosite? Merg fardurile de oameni mari (desi nu cred, n-as testa pe copilul meu)?
Dar modelarea baloanelor, exista o tehnica? Este descrisa undeva?
As vrea sa le dau aceste idei la gradinita Ancai, dar nu stiu ce sicum...
Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)
Raspunsuri
arboria spune:
Am vazut la cineva o astfel de trusa de machiaj, era de la Lyra, uite, cam www.islandtreasuretoys.com/homeschool_supplies.html" target="_blank">asa arata (vezi la "Face Paints"), poate gasesti pe la papetarii
cat despre baloane... hihihi, ia uite www.balloonhq.com/faq/twists_101.html" target="_blank">aici
Julia
Alina spune:
Draga Vilma,
Pt pictura pe fata is truse speciale cu culori netoxice si lavabile.Zilele astea pe-aici is la mare cautare,luni si marti e carnavalul,toata lumea se picteaza.Daca mai gasesc luni si daca mai ai rabdare,iti trimit pe mama(vine in Ro in martie) o trusa de machiat pt carnaval.
Am vazut prin magazine si truse de machiat pt fetite,cu rujuri,dermatografuri si sclipiciuri.Astazi,pt ca fiica-mea s-a pictat pe fata,la ochi si pe buze cu o carioca,ma gindeam sa-i cumpar o trusa din asta dar cred ca e prea mica,nu are nici 3 ani.Mai asteptam!
Te referi la baloanele alea lungi care se fac pisica,maimuta,ciine,etc?Aici am vazut o cutie cu vreo 100 sau mai multe bucati,carioci speciale si planse cu modelele unde iti explica cum sa faci sa-ti iasa personajul dorit.Si sigur iti mai trebuie o pompa de umflat baloanele.
Alina
vilma spune:
Alina, mercic, iti scriu pe PM.
Arboria, multumesc pentru situri, intr-adevar, cam asta cautam.
Sa vad cum fac sa le gasesc si-n Romania.
Va pup.
joxy spune:
Vilma, intreaba pe qsar, nu a pictat ea la BabyExpo copiii ?
Cu respect,
Florin
Choose life
vilma spune:
Am intrebat, Q a folosit niste farduri obisnuite (si a facut o treaba grozava, btw). E si ea interesata de truse de "face painting".
qsar spune:
Dragilor, nu eu (noi) am pictat copiii la BabyExpo ci o trupa de clovni (Vitamina vesela) care aveau standul chiar langa noi. Eu am facut cu alte ocazii experimente de face-painting/body-painting dar cu adulti si am folosit farduri normale: creioane dermatograf pentru ochi si buze si farduri pudra plus apa si pensula (exact ca la acuarelele "pastila"). Culorile ies putin mai sterse. Pentru copii se pot folosi produsele hipo-alergice, numai ca sunt mai scumpe.
Q
PS. nu orice fard pudra compacta se amesteca bine cu apa; cred ca asta ar fi singura problema
Marina spune:
www.vitaminavesela.ro yabadabadooooo.
Eu i-am si inchiriat Mariei de la ei ( ca deh am fost vecini la baby expo) un clown de ziua ei cu baloane, pictura pe fatza ...de fapt o clowna...Bombonica, super dragutza tipa. Si zau ca ii fac reclama, nu ca as avea vreun avantaj dar m-a impresionat seriozitatea ei. O tipa super
qsar spune:
Marina,
Tot la Bombonica am apelat Si la ziua lui Dinu; este o scumpa si serioasa. Ei bine, da! chiar daca incalc regulamentu :)) ii fac si eu reclama.
Q
vilma spune:
"reclamagiiloooooor"...
sper sa aflu si eu cum se face chestia asta pana la urma.
Va poop