Mamici de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu folosesc pana in ziua de azi masa de infasat (de lemn, cu sertare dedesubt) seara dupa baia Alinei. Si este f bine, ca la halul in care ma doare spatele, asta mi-ar mai lipsi sa ma aplec peste pat. Si hainele i le-am tinut pana saptamana trecuta in respectivele sertare. De fapt si acum (dupa ce i-am cumparat dulap)sunt majoritatea acolo, pt ca e f comoda. Da, a fost scumpa (se foloseste si drept suport pt cadita), dar a fost extraordinara de la inceput si pana acum. Primele bai ale Alinei cred ca ar fi fost cumplite fara ea. Asa ca este o chestiune de optiune personala, dar eu o consider o investitie. Plus ca dupa ce cresc copiii partea de musama moale de deasupra se da jos si ramane o comoda cu sertare ca oricare alta in camera copilului.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Noi oricum citim in fiecare seara povesti - si impusc 2 iepuri - adorm copilul mare + bebelusa .
Am terminat cu cele clasice - gen Scufita... ,Capra cu 3 iezi - ieri am citit Spaima Zmeilor - pentru amuzamentul meu ,ca Alex a adormit de la primele randuri .Da' stiu ca am ras cu lacrimi - era o varianta in limbaj aproape original moldovenesc .

mikka - multumesc si astept vesti .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Crissu, azi ma duc sa ma uit dupa crema si iti zic si pretul.... nu stiu acuma in ce masura faptul ca reduce in mod vizibil vergeturile poate fi trecut cu vederea...eu vreau sa poat sta goala in fata sotului meu fara sa ma gandesc cu groaza ca mi se vad vergeturile si sa ma intreb oare la ce se gandeste el...daca le pot reduce si cu numai 50 % sau macar sa fie vizibile numai de la distanta de 10 cm o sa dau bani grei...pana la urma imi fac curaj si ajung si la tratament cu laser, dar dupa BB nr. 2 sau 3...ca imi place ideea de familie mare
Cloreta...eu cand m-am dus la doctor eram in 2 luni..si mi s-a facut trimitere la analize, le-am facut, dupa 2-3 saptamani am primit si rezultatele, cum eu nu stiam ce analize trebuie facute, ca am crezut ca se fac niste teste standard la toata lumea, si nu stiam ce trebuie scris..nu mi-am dat seama ca mi-a facut analize doar ptr depistarea hepatitei...de unde sa stiu eu ce inseamna 4 litere si 2 cifre...m-am bucurat ca era negativ acolo...dupa aia am inceput sa ma interesez si eu si am vazut cam ce analize se fac si am luat foc........la propriu...m-am dus la ea si am intrebat-o de ce nu mi le-a facut...si a zis ca nu intra in analizele standard si ca se fac numai la cele care prezinta riscuri...adica nu m-a intrebat daca am avut pisica sau am, daca mananc branza de la tarani..daca am niste simptome anume.....nimic....pisica nu am...dar foarte mult timp am crescut pisici din curtea blocului, deh eram un suflet mare......
dupa aia , a venit si vestea proasta...cica daca mi le fac acum oricum e degeaba...... a venit cu chestii cum ca sunt vrajeli ce aud prin ziare si pe la televizor si de la cunostinte cu cazuri nefericite ale mamicilor insarcinate...nu dau semne de infectie cu ceva...dar cine poate stii pana la urma...la eco bubulina a iesit foarte bine, mi s-a zis ca e sanatoasa, si e in limite normale...spre sa fie bine.....oricum saptamana viitoare ma duc la doctorita petrache si vorbesc cu ea...sa imi faca trimitere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Cum o singura analiza?!! Chiar cele obligatorii sunt destul de multe. Iara daca vrei sa faci si altele pt linistea ta..... sunt ceva la 4 milioane toate dar nu esti stresata. Eu am motan si d-aia mi-a dat sa fac si in plus datorita varstei am facut si altele.
Hmmm asta era dr ginecolog sau de familie? Nu am fost atenta, poate ai spus....

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Luluku - ai pus degetul pe rana - LE REDUCE - insa nu previne aparitia lor . Oricum ele se estompeaza in timp, le vei simti la atingerea si vei putea sta goala in fata sotului in cea mai puternica lumina - doar sa nu te analizeze cu lupa

Cu analizele nu prea am eu experienta dar cred ca cele platite pot fi facute si fara trimitere - gen listeria , toxo , hepatita .... Poate iti raspund fetele - daca nu , da si tu un telefon la clinica .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Pai era doctorita ginecolog--- pai am avut homoleucograma, colesterol, urina, calciu si hepatita , au urmat analiza de tiroida cu treimitere de la doctor endocrinolog, analizele de vdrl le facusem + hiv...... eu sper din tot sufletul sa fie totul bine si sa nu am probleme...dar o sa vad in curand
oricum mai trag o serie de analize doar ca sa fiu eu linistita
cat despre vergeturi..pe cele in formare respectiv rosiatice le cam face sa dispara...dar cel mai bine o sa ma dau cu parerea cam peste o luna de tratament ca asa pot sa zic eu multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Carucioare-aici in cluj este un loc minunat, intr-o piata inghesuita si murdara, unde exista ceel mai meseriase carucioare de bebei.
Sunt d-alea jmechere cu 3 in 1 adica este si scaun din acela de masina si scaun de purtat bebele prin casa si la cumparaturi cand e mic si carucior. Si costa vreo 3 milioane si un pic, ceea ce va doresc si voua sa gasiti, ca eu in alte locuri am vazut ac. lucru cu 10 milioane.
Doctorite-nu stiu cum sa va explic, dar cand am avut de-a face cu doctorite (vezi romanul fluviu despre ingrasare in capitolul 27) am incurcat-o rau de tot.
Eu daca mi-as face jobul in halul in care isi fac unele doctorite (dar si doctori) cred ca as fi somera de mult.
Asa ca nu-mi plac doctoritele si tot ce e doctor in preajma mea e mascul.

Andreea si Emma de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Dupa ce m-am luptat la birou cu somnul toata ziua, n-am trezit si noi la sfarsit de program.
Luluku- referitor la analize - si eu le-am facut tot pe cele uzuale. La inceputul sarcinii nu citisem si nu stiam ca exista atat de multe suplimentare. Dupa ce m-am informat, am intrebat si med. de familie si med. ginecolog daca nu cumva trebuie sa fac si analizele ptr zoonoze (toxo, listeria, etc) si mi-au spus si mie ca nu este cazul. Ca sarcina a decurs normal, ca nu au fost probleme pana acum si ca....oricum e prea tarziu. Si le-am spus chiar ca am avut pisic acasa la mama (dar nu iesea niciodata din casa. Acum asta este- ma gandesc ca bb e bine si oricum ce vrea Dumnezeu se intampla. Asa ca nu ma mai agit.
Cat despre kg in plus, cred ca sunt in top- am ajuns de la 53 la 68!!! Asta fara sa mananc in mod excesiv - depinde de organismul fiecareia. Mama a luat cu mine 30KG si in max 6 luni a slabit ( arata la 51 de ani atat de bine incat acum imi poarta hainele care nu ma mai incap). Asa ca dc seman cu ea, ma ingras oricat m-as impotrivi. Dar nu pot sa-mi las fetita nemancata. Si acum e momentul sa ne rasfatam, ca dupa aia ni se taie portia definitiv (sau cel putin pana la o alta sarcina).

Mygirl si Alexandra (25 sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Luluku si mie mi-a recomandat ginecologul pe langa analizele de care ziceai tu si: toxoplasma(desi nu am pisica sau caine in casa dar cica se poate lua si din carnea insuficient preparata),chlamydia,CMV,sumar urina,culturi din col,secretii vaginale,test papanicolau,HIV,VDRL (adica sifilis) cam atat. Astea m-au cost 3.000.000 la Medicover. Daca ar fi fost dupa mine nu le-as fi facut pe toate dar ca sa eliminam orice risc vorba medicului..........bla,bla,bla.Dar ecografie morfologica nu ai facut?
Ma interesa pretul la crema aceea pentru ca stiam ca e destul de scumpa.......si macar sa-si faca treaba ca mai toate sunt frectie la picior de lemn.
Gabitzam ce frumusete de burtica..........e grasut pustiul
Azi fetita mea a miscat foarte slab cu toate ca ieri a facut un balet de toata frumusetea. Sa ma ingrijorez?
At Andreea parca tot barbatii doctori sunt mai seriosi nu? Mie tot ei imi inspira mai multa incredere in situatii de criza.nu stiu de ce dar sper sa nu ma insel.
As manca niste clatite cu ciocolata si frisca Ce ziceti?
Criss si 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Crissu ce zicem? Eu as zice sa te bat:))))))))))))) Clatite cu ciocolata ha?
Dar sa va spun, eu sunt invitata diseara la ..............clatite!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput