please, heeeelp !

please, heeeelp ! | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

Va rog si eu sa ma ajutati in 2 pb.
Prima, nu e strict ginecologica, insa a aparut dupa ce am nascut (10 ian 2005), si ma ingrijoreaza cel mai mult. Mai intai precizez ca am nascut cu cezariana (a 2a) si ca hranesc pruncul exclusiv la san. Pb. e ca de cand ne-am intors din spital sunt tot timpul racita pt ca transpir f. tare noaptea in zona capului, gatului si a cefei si, inevitabil - cum cobor din pat, racesc. In camera sunt 22-24 gr. C, eu inainte eram tare friguroasa, aveam tot timpul mainile si picioarele reci, iar acum stau/dorm in maiou. Am luat Ampicilina,un pic de Paracetamol mi-a trecut o zi, apoi am luat-o de la capat. Din pacate ii imbolnavesc si pe ceilalti din casa iar de medicamente nu pot sa abuzez pt ca alaptez.
A doua pb. - cand eram insarcinata in luna 8a, la analiza secretiei vaginale, mi-a iesit Tricomonas si Gardnerela. Dr. meu m-a pus sa repet analiza si am mai repetat-o de 2 ori, in alte doua cabinete diferite, iesindu-mi de aste dati Candida. Eram ingrijorata pt ca nu puteam face tratament in timpul sarcinii (medicul meu e impotriva oricarui tratament pt candidoze in timpul sarcinii) cu exceptia spalaturilor cu Tantum Rosa pe care le-am facut atunci zilnic, pana acum n-am mai avut niciodata vreo pb ginecologica, in sotul meu am incredere ca n-a calcat stramb . In spital mi s-a spus ca 80% din gravide fac virgula candida in timpul sarcinii (?!). Dupa ce-am nascut n-am mai avut nici un simptom. Oare am scapat de tot? Sotul meu ce tratament ar fi bine sa faca?

Va multumesc si va doresc multa sanatate!
Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

de ce nu intrebi medicul cu care ai nascut?banuiesc ca trebuie sa stie mai multe ,plus de asta iti poate prescrie si un tratament ca sa nu-ti afecteze faptul ca alaptezi,iar candida din cate stiu eu nu-ti trece pana cand nu o trarezi.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Cami, incep cu al 2 lea pct.:
spuneam ca am facut spalaturi cu Tantum Rosa si, am uitat sa spun, am luat si niste pilule homeopate inainte sa nasc, fara prea mare tragere de inima, deci se poate numi ca am facut totusi ceva. Intrebarea era mai degraba: daca de aproape 1 luna nu mai am nici un simptom (scurgere dubioasa, arsuri, prurit), am scapat? Si pct 1:
Nu, deocamdata nu-l pot intreba, altfel nu mai postam. Stiu ca unei persoane avizate sau uneia care a trecut prin asa ceva, ii poate spune ceva faptul ca transpir noaptea la cap. De ex., la BBlusi, acesta e un semn de rahitism din cate am inteles de la dra mea...

Dana, Eric si Ruxi

Mergi la inceput