Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELE mama pai oboseste-o si tu pe nora mea in cursul zilei si vezi ca o sa doarma.eu ii cant,facem gimnastica(de fiecare data dupa ce se trezeste),masaj,il pun pe burtica sa scoata aere(si pe si pe guritza),iar la sfarsit ii dau jucarii.cand se plicitseste si incepe sa maraie inseamna ca-i e somn,atunci tzatzica si nani-pui.a cel mei important e faptul ca de la ora 18-18.30 nu-l mai las sa doarma pana seara dupa baitza la ora22).ia incearca ceva asemanator poate functioneaza si la voi.

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

v-am tot citit cum povesteati despre somnul lui bebe de peste zi.
Am observat si eu, de 2 zile, ca printesa mea adoarme singurica in landou sau in scaunel, in timpul zilei.
Se vede ca au crescut puisorii nostri...Si eu mai stau de vorba cu ea mai mereu si ii trece cheful de plans.
Azi i-am luat si un cadru cu jucarii atarnate, care canta cand le atingi, asa ca am mai scapat de cateva reprize de plictiseala si plans. Tot azi mi-a adormit de 2 ori singurica. Dulceatza lu' mama!!

va pup si va doresc o duminica placuta!

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

FELIS, F.ANOMIS, ILEDEN, FOR2NITY - La multi ani copilashilor vostri !

Ele,fetitza o sa renunte singura la mesele de noapte.Dar asta cand o sa vrea ea,pana atunci nu ai ce sa faci.

Diana 2004 - nu stii de unde au luat scaunelul ala si cam cat costa?Tare ma intereseaza si pe mine pt ca Maria-Sa nu vrea decat in bratze in timpul zilei si m-a capiat,nu pot sa fac nimic.

Miria,eu ii dau Calciu 10 zile pe luna,cate 5 ml/zi.

Noi azi n-am indraznit sa iesim afara ca e prea frig,asa ca Radu e cam marait.

Fetele,in curand o sa trecem la ceva papica si ma gandesc ca e cam aiurea sa folosesc robotul de bucatarie ca sa pasez o cantitate foarte mica de mar sau morcov.Cred ca e mai bun un mixer din ala vertical,dar nu stiu de care sa iau.Voi aveti asa ceva?Sau aveti de gand sa cumparati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Camys, nu-i asa ca e frumos? Si eu ma topesc toata cand il vad adormind singurel.
Ieri il tineam in scaunelul de masina sus pe masa din buc. si eu faceam chiftelute. Ii cantam de zor acolo si cand ma intorc spre el (caci masa e fatza-n fatza cu bufetul unde lucrez eu la buc. si deci stateam cu spatele la Alex), puiul meu dormea in scaunel de n-avea treaba. Asa m-am induiosat.
Si ca sa nu ziceti sa nu-s nebuna de tot, am avut si un sentiment de parere de rau, nu stiu cum sa explic, ca nu a mai adormit la mine in brate, ca acum e mare si independent si adoarme singurel. Egoism de mama, ce sa-i faci . Sau ofi egoism de mama de baiat. bbbrrrrr... sper sa nu fiu posesiva caci am urat tot timpul chestia asta.

Alex a dormit iarasi bine azi noapte: s-a trezit de 3 ori: la 1, la 4:30 si la 6. Apoi la 7:30 s-a trezit de tot. Iar la 9:30 dormea iarasi. L-am pus in patutul lui, vreau sa-l obisnuiesc sa doarma si ziua tot in patut.
Si Alex a inceput de vreo sapt. si ceva sa rada cu zgomot, dar nu pot spune ca rade in hohote. Cred ca e baiat serios...

La multi ani bebelusilor care s-au nascut pe 6 nov si pe 6 dec.( de Mos Nicolae, he,he,he).

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Jasmine, eu am folosit la Bianca blenderul de la robotul mare (care robot are tot felul de ustensile pe care le-am folosit rar de tot), asta pana cand mi-a dat prin cap ca am un mixer vertical Braun, simplu de spalat, si care paseaza toate cele la fel de bine. Asa ca ti-l recomand cu caldura. Acum ma innebuneste gandul ca trebuie sa incepem cu sucul de fructe si pentru 2 lingurite de suc trebuie sa spal storcatorul de la robot care are 1000 parti componente , de innebunesti, nu alta. Ma gandeam chiar sa iau un storcator separat , mai simplu de curatat, am fost ieri sa vad oferta, dar cele care sunt mai ieftinute nu storc si legume tari (adica morcovi) deci n-am facut nimic.

Carmen, m-am uitat pe pozele voastre. Ce mare si frumoasa s-a facut papusica ta!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by try

Si ca sa nu ziceti sa nu-s nebuna de tot, am avut si un sentiment de parere de rau, nu stiu cum sa explic, ca nu a mai adormit la mine in brate, ca acum e mare si independent si adoarme singurel. Egoism de mama, ce sa-i faci . Sau ofi egoism de mama de baiat. bbbrrrrr... sper sa nu fiu posesiva caci am urat tot timpul chestia asta.

io eram si mai rau.mi se parea ca am privat-o de dragostea mea, daca adoarmea singura,ca sunt mama neglijenta si insensibila
Asa ca....esti bine!
Si nu sunt (prea) posesiva

cu rasu...e,Sofia mea care e superinteligenta a ras pe la 4 luni cu "voce" pana atunci casca o gura mare si se vedea clar ca se prapadeste de ras,dar nu se auzea nimic!
pupici la mamici.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Miria, Jasmine ,scaunelul l-au luat de la Carrefour ,alti prieteni ne-au recomandat sa-l cumparam de acolo ca-i mai ieftin (aprox. 1 500 000).In Pitesti gasisem cu 3000 000 ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, ref sucul de morcov si mar la inceput cand bb nu bea mai mult de 10-20 ml e cam aiurea sa folositi mixere si alte alea...pe mine chiar dr-ul m-a sfatuit sa rad marul sau morcovul si apoi printr-un tifon lat(steril) de la farmacie sa storc putin cu mana si asa am facut la alex...pana s-a facut mai mare si a inceput sa bea mai mult.
apoi am mai si cumparat de la hipp tot felul de sucuri care mergeau pentru varsta lui si am folosit si borcanase cu fructe o perioada...la inceput ca sa fiu eu sigura ca erau destul de pasate...

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Eilenus noi avem acelasi program ca Mihnea a lui Roserb si nu am facut nimik pentru asta.Singurel a renuntat la mesele de la 12 si 3.Dar seara trag de el si.. am grija sa manance tot ca sa fie satul, ca daca-l las ar dormi in primele 5 min.

Try, Miria-Cristina, Mona ,Eveline La multi ani!!! Cu intarziere…noi ieri am avut musafiri si nu am avut timp sa intram.

For2nity, Felis , F_anomis La multi ani!! numai bucurii sa aveti zi de zi alaturi de minunile voastre.

Madachan si Alex incepuse pe la 5 saptamani sa stea cuminte numai in brate.Acum sta toate orele de veghe cuminte ori la noi in pat, ori in leganus, ori la el in pat.Cum am facut.Il lasam jos dar imediat ii distrageam atentia cu o jucarie zornaitoare sau ma rog.cu ceva care sa faca zgomot.Apoi ii aratam lucrusoare colorate ca atunci nu vedea el foarte bine.Si tot asa cate 5-10 min progresiv, am reusit sa-l “invat” sa stea singurel.Poate deja ai incercat asa…daca nu vezi si tu.Vad ca asa a facut si Try.
Si eu vreau uneori sa-l iau in brate chiar daca nu scanceste si nu ma cheama, dar mi-e dor sa-l simt aproape de mine.

Diana2004 esti o fericita ca nu plange la imbracat.noi avem adevarat razboi.A trebuit sa cumpar un costum de iarna pt 6 luni ca sa se poate misca in el, ca altfel era scandal mare si afara.
Jasmine leganus de la Brevi e foarte frumos dar nou costa cam mult e vreo 7-8 mil.Poate gasesti cum sugera Bits la mana a doua.Noi avem unul "noname" dar e imprumutat nu stiu unde s-ar gasi.

Aseara a fost ceva ciudat cu bebelul meu.Dupa ce au venit musafirii si a vorbit cu fiecare in parte si le-a ras spre incantarea tuturor, ori s-a speriat de ceva ori…nu stiu..eu nu cred in deochi, dar a inceput dintr-o data sa planga si nu am reusit mai bine de jumatate de ora sa-l linistesc.In final l-am dus la baita, unde a tacut dar dupa a reinceput.A plans pana si la san ceea ce nu faceeee ca iubeste titi foarte mult.Noroc ca a adormit intr-un final.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by try

si eu la fel ...dar de ce ti-e frica nu scapi!

apropos..m-am regasit pe mine in povestea cu caruselul din mesajul tau anterior..

noi nu am reusit inca sa adormim singurei decat in timpul zilei...
doar noaptea inca adormim leganati(din fericire destul de repede) cam de la 1 pana la 7..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
poze

Mergi la inceput