Bebelusi martie aprilie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
georgescu oana spune:
Ce chestie tocmai am primit un mail trimis de pe forum de la un tip care ma intreaba cati ani am
Mai nou forumul e loc de agtat ce naiba! Veve am vazut ca e user nou,de raspuns nu raspund sa nu dau nas,poate sunteti voi moderatorii atenti la asfel de intentii.A mai primit altcineva mail din asta?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Claudelu spune:
Oana te-o fi vazut sexi si disponibila!! Hai ma sa-l agatam, sa-l incalzim si apoi sa-l trimitem la mama lui
Laura, tu cum ai ajuns la servici?/ cu sania??[:d]
Eu atata am de lucru de nu-mi vad capu, dar n-am chef...se vede, nu??
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
vin si eu la cafelutza,cine e gazda azi?
Aseara am fost la cinema,mamaaaa...de cind nu am mai fost!1Am nasii Ameliei la mine,asa ca am babysitter...am vazut filmul "O logodna foarte lunga" cu Audrey Tatou,mi s-a facut un dor de Paris..e cel mai romantic ,mai destrabalat,mai traznit oras din lume.Cind eram "single",fara cupii,si barbat,ma plimbam la Paris des,am o prietena buna care locuieste acolo...aaa,ce ma mai distram,s-au dus vremurile alea..
Elena si Amelie
georgescu oana spune:
Nu ti-ar fi rusinemama cu cupil acasa si i-e dor de destrabalare,de paris si ale alea,mmmmm te spunem noi....,gata la cratita ce distractie
georgescu oana spune:
Claudelu iti dai seama ce descoperise el!Era regele femeilor,numa una si una.
Rayuela spune:
oana,ma distrat faza cu agatzatul,eee,cine stie,o fi vreun "ratacit" care habar-nu-are ca noi aici mai mult schimbam scutece decit sa flirtam
Si daaa,mi-e un dor de tineretile furtunoase,hoinarind prin Paris pe malurile Senei...
Elena si Amelie
Rayuela spune:
Clauditzo,te-ai apucat de treaba?Ca si pe mine ma o leneee
Si nu-mi vad capul de treaba
Elena si Amelie
georgescu oana spune:
Eheeei ale tineretii valuri....
Ia spune mai bine ce-ti mai face dulceata,tot zambareata?
diana76 spune:
Mai fetitili, mai, mare minune azi!! Am avut azi o tentativa sa imbrac fetita in rochite si sa-i fac poze, n-am reusit decat partial pentru ca mi se puse pe jale....De ce credeti??? Surpriza, fetita mea sta singurica in picioare. I-am dat un ambalaj care sa o tina preocupata ca sa o pot poza...si a stat singurica in cateva randuri, cam 20-30 de secunde, dupa care cand si-a dat seama care-i treaba, s-a pus pe un plans...mama, mama...Asa ca suntem mari, ce sa mai!Mai incercam zilele urmatoare ca sa nu prinda frica.
In alta ordine de idei, Oana, chiar asa trimite-l pe admiratorul tau aici ca sa-l bagam un pic la mijloc si il invatam minte!
Elenooo, Paris zici??? destrabalare???? pune-ti pofta-n cui, ca esti mamica..s-au dus vremurile alea....dar macar ai amintiri frumoase.
Va pupam, Diana si Maria
Claudelu spune:
Am intrat doar asa in fuga sa va anunt ca am vazut-o pe Miri la TV....Miri este reporter Realitatea TV...Felicitari Marilena Nedelcu!!
Elena, destrabalari?? SI eu vreau Parisu, orasul viselor mele , dar din pacate inca n-am reusit sa-l vad
Diana, felicitari Mariei!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004