Bebelusi martie aprilie 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
Claudelu spune:
Oana, somnic somnic?? Ai pus ceva pe tine?? Nu haine, kile
Laura, eu am ciclu dereglat de cand ma stiu, dar niciodata n-am avut udreri nici inainte si nici dupa...acum chiar ma dispera asteptarea asta pentru ca nu pot face nimic, adica nu pot incepe sa iau pastile
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Hai ca m-ai facut sa zambesc.Am renuntat la tratament ca dormeam toata ziua.Sunt nitelus suparata ca l-au internay pe tatal meu pentru operatie
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
LauraFlo spune:
Am o stare de lesin ( de la foame ) ! Ce bine ca-i trei jumatate sa plec si eu acasa sa mananc ! Aveam de gand sa stau pana tarziu da' nu pot ! Se vede ca imbatranesc: alta data nu ma dadeau peste cap curele de slabire, mancam cu o deosebita placere mere si alte verzaturi, dar acum numai cat le vad si mi se face rau. Dar nu se mai poate, mi-am cumparat haine pentru ca numai incapeam in ele ! Oare asa o sa ne luptam cu kg de-acum in colo ? Pai nu-i corect ! Eu ma ingras si daca respir, iar sora mea ia vitamine ca sa n-o sufle vantul pe strada.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Imi pare rau Oana. Sper totusi sa nu fie o operatie foarte grea.
Claudelu spune:
Laura, sa sti ca nu-i corect....si la noi e la fel, sora mea aschie in dunga iar eu buldozer Eu ma ingras si de la un pahar cu apa, pe cand ea daca o zi nu oate manca slabeste 3 kile aici poti vedea diferenta dintre noi!!!
Oana, imi pare rau!! Dar ce are tatal tau??
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Hai ma Clau ca ai o scuza : erai insarcinata !
georgescu oana spune:
I-au gasit doua pungi de enzime concentrate langa splina si daca se sprg face septicemie asa ca trebuie operat in cateva zile.cu toate aste banuiesc insa ca nu o sa fie o operatie grea.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
katalina spune:
Eu tare lenesa mai sunt(la scris), ca-n rest am o energie(mut mobila prin casa...patutul, etc,etc...face bine la moral!)
In rest...deja ma gindesc la cele doua aniversari ale copiilor mei, voi v-ati gindit ce-o sa le pregatiti?
...nu mai am timp de vorba acum, dar revin sa va mai povestesc ce fac nazdravanii mei, incerc sa mai pun niste poze proaspete.
va pupik.
saraca' Gyoarfa...
Catalina, ROBERT si CATALIN
LauraFlo spune:
Sa dea Domnul sa fie totul bine, Oana !
LauraFlo spune:
Buna Catalina ! Spor la treaba !
Eu acum plec acasa, ne vedem maine !