Sotul meu e suparacios

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nasol. Am si eu in familie un suparacios si am fost casatorit cu una, asa ca te inteleg. Nu inteleg cum nu va caftiti! (am inteles ca esti diplomata)

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

dar pe tine nu se supara niciodata?
sau trece cu vederea...in cazul tau si numai al tau?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Pe undeva sotul tau seamana cu maica-mea. E genul de om care se supara pe un simplu gest dar nici nu iti spune. Si sta suparata si zile intregi, nu deschide subiectul si la un moment dat, cand te astepti mai putin incepe cu imputarile. La mine mai merge faptul ca e ori tata ori frate-meu care incearca sa stea de vorba cu ea si cu mine si atunci se linistesc cat de cat apele. La tine nu ar merge ca cineva apropiat sotului tau (gen mama lui) sa stea de vb cu el? Zic si eu...

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Rufus - invat foarte bine, vrand-nevrand, ce inseamna sa fii diplomata, tocmai datorita sotzului meu . Avantaj eu!

Elise - eu am invatat cum sa "il iau" astfel incat sa nu ajungem la conflicte... ca e pacat.

Raluca - mama ta e cumva scorpion? Cunosc doua femei scorpion care se poarta asa . Nu merge sa discute altcineva, ca l-ar face sa se enerveze si mai tare. Mai ales mama lui pe care o mosteneste la acest defect .

Sa va spun ce am mai facut. Cu mama lui nu a vorbit de cand ne-am intors de la munte, a mai vorbit cu tatal lui dar numai pentru ca a fost nevoie. Aseara am incercat cu multa diplomatie sa ii sugerez sa ii mai sune, sa vada ce mai fac, si mi-a raspuns ca ei de ce nu suna? Are si el dreptate intr-un fel, ca de exemplu mama suna de 4 ori pe zi, in schimb ce soacra-mea nu a mai dat nici un semn de doua saptamani . Eh, eu i-am spus ca nu e frumos si bine sa fim suparati pe parinti, ca sunt totusi parintii nostri, dar nu am insistat pe subiect. Cum s-ar zice am "semanat semintele" , acum sa astept sa se coaca singure...

Iar in partea cealalta, cu prietena mea. Am reluat corespondenta cu ea pe mail, ea a raspuns bineinteles foarte draguta, chiar a sugerat "poate ne mai vedem", asa ca i-am raspuns si eu, si i-am dat lui un copy (Bcc) la mesaj, ca sa vada singur raspunsul ei si sa vada ca nu e nimic cu el personal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami-misha spune:

Eu cred ca mai bine de atat nu ai cum sa procedezi. Daca asta este caracterul lui , asa va ramane, nu se va schimba ... spre ghinionul tau. Dar pe copil se supara tot la fel de repede? Cu copilul cum se descurca? Cred ca trebuie sa fii o sotie perfecta cu un astfel de barbat. Iti urez succes ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by mami-misha

Eu cred ca mai bine de atat nu ai cum sa procedezi. Daca asta este caracterul lui , asa va ramane, nu se va schimba ... spre ghinionul tau. Dar pe copil se supara tot la fel de repede? Cu copilul cum se descurca? Cred ca trebuie sa fii o sotie perfecta cu un astfel de barbat. Iti urez succes ...

Aoleu, atat de rau pare ca ma compatimiti? . Inseamna ca nu l-am caracterizat bine... Nu sunt nici pe departe sotia perfecta, si nici nu sunt terorizata... este doar o problema care ne afecteaza viata sociala. Cu copilul se poarta ireprosabil, este un tata la fel de bun pentru fata lui cum a fost tatal meu pentru mine... si asta este cel mai mare compliment pe care i-l pot face .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Initial creeata de Kehleyr

As vrea sa va cer si eu o parere. Sunt casatorita cu barbat foarte bun la suflet, foarte cumsecade, foarte familist, cu multe calitati, dar cu un (foarte mare) defect. E suparacios. Nu vorbesc de relatia noastra de cuplu, ci de relatiile cu prietenii sau chiar familia...

e mai bine oricum decat un sot care e suparacios numai cu sotia (adica ceilalti au voie sa faca si sa zica orice, eu trebuie sa fiu un model ultraflanel), explicatia de rigoare fiind: de la tine am pretentii ca cel putin gandesti, nu te includ in categoria cretinilor cum sunt ceilalti! lor ce sa le zic??? da-i in ma-sa.....
si atunci ce sa te mai faci????

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

ca sa nu mai zic ca mi se pare o adevarata manipulare aceasta atitudine gen "tu esti altfel"

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput