MISCARILE FATULUI

MISCARILE FATULUI | Autor: matildasep

Link direct la acest mesaj

Buna! sunt in 29 saptamini, prima sarcina. De vreo 2-3 saptamini cind se misca bb, am niste dureri (intepaturi) in partea dreapta, ceva mai sus de apendicita. Am facut eco. 4D si mi s-a spus ca este mina, nici o pb..
Intrebarea mea pt. cine stie: este normal? Se intimpla numai in acel loc. Va rog sa ma lamuriti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

salut! e normal sa doara cand misca bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Matilda, si eu resimteam niste intepaturi usoare, dar in partea opusa pentru ca puiul meu era cu spatele spre dreapta.
Pe masura ce creste bebe, miscarile devin tot mai viguroase si pot provoca o oarecare durere, diferita de durerile date de contractii. Daca totusi durerile sunt semnificative si se extind in toata burtica e mai bine sa mergi la un control la medicul care te urmareste.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Matilda si eu am aceste dureri uneori si tot pe partea dreapta ca pe dreapta e pozitionata beblusha si-mi mai da cate una pe la coaste, pe la ficat....
Insa in cazul tau daca loviturile ti se par prea puternice si dese nu stiu mai bine ai intreba doctorul sa vezi ce-ti spune.
Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!!

Raluca&bebelusa 35 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Am intrebat dr, si mi-a spus ca e ceva normal. acum m-am obisnuit. nu prea eram sigura daca e normal sa loveasca numai int-un singur loc.
cateodata primesc cate una zdravana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Stai sa vezi ce-o sa te doara mai incolo!!

E normal, sstia linistita, bucura-te de burtica! E asa frumos sa fii gravida!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx

Mergi la inceput