Mamici de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Mari, vezi ca este la arhive.
Uite aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28523
Eu mi l-am copiat la mine pe calculator, sa-l am la indemina pentru cind o fi.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
simonaeus spune:
Luluku, bine ai venit. sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos .
Dar tu cand te mai odihnesti? esti studenta, lucrezi 12 ore, ...oauuu.
Noi pe aici deja nu mai avem chef de serviciu.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
at andreea spune:
V-am spus eu ca suntem multe in care am conceput in perioada august-septembrie. Iacata inca una: bine ai venit, Luluku!
Care ziceati ca merge lumea in concediu si face copii mai usor. Cand ma gandesc ca eu am creat-o pe Emma in casa socrilor, intre 2 crize de nervi si fara nici o zi de "luna de miere", ca toti banii i-am bagat in apartamentul nou. Ce concediu, ce relaxare!
Andreea si Emma de 27 saptamani
at andreea spune:
quote:
Originally posted by simonaeus
esti studenta, lucrezi 12 ore, ...oauuu.
Noi pe aici deja nu mai avem chef de serviciu.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Sa stii ca asa se face cel mai bie scoala, cand n-ai timp mult la dispozitie sa te stresezi cu invatatu'. Din experinta personala.
Dar si cu bebe in burta, deja este o mare realizare!
Andreea si Emma de 27 saptamani
Luluku spune:
Multumesc tuturor pentru calduroasa primire 
Pai, trebuie sa recunosc ca nu prea mai am chef de munca, ca sa nu mai zic ca a si inceput sesiunea, si am asa un spor la somn ca de abia mai functionez...dar trebuie sa fac un efort ca il fac pentru mine.
Cel mai tare ma bucur cand reusesc sa duc ceva pana la capat fara sa casc........ e o victorie!
Cat despre barbatii si obsesia lor ca mostenitorii sa le fie de sex masculin...ma depaseste si pe mine, poate as putea da un raspuns pertinent daca as fi barbat- dar din multe puncte de vedere ma bucur ca nu sunt!
Imi place sa fiu
, dar cu noile kg aditzionale e cam greu......
Pupici Luluku
(20 saptamani +) & BB
Androix spune:
Offf, gagici, pai nu v-am povestit cum e cu nasia ca asteptam pozele care inca sunt la developat, iar apoi tre sa-mi fac un drum prin oras sa le scanez ca asa nu se mai poate (de cand ma rog si eu de tati sa-mi faCA CAdou un ap. foto digital
da si el zice la fel ca lasam mofturile pe alta data) Pai a fost frumos: nasi-su care l-a tinut in brate a fost super incantat ca nu a plans decat putin si a stat cuminte, iar eu a doua zi la baita m-am facut de toata bafta ca nu stiu sa fac baie la un copilash, incepusem sa-l sapunesc in fel si chip cum ai sapuni un pisoi. Pana nu mi-a zis maica-sa ca nu se da cu sapunul direct pe bebe si nu se incepe de la picoare in sus ci invers... daaaaaaah
era si logic dar eu...![]()
In rest nu a fost o petrecere propriu zisa caci s-a tinut acasa si a fost destul de linistita, dar in final a fost frumos. Important este ca am nasit, avem un finutz frumos foc, care creste repede de te si miri, (ca hainutzele de i le-am luat mai mari ca sa-i fie bune, nu-i mai erau de mult mari ci erau fixe
) eiiiii dar noi toti sa fim sanatosi si sa ne traiasca! 
Andreea
25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
gusta spune:
Buna burtici.
Nefertiti si mamaruta da voi naste acasa cu o moasa specializata care face o scoala numai daca sunt probleme ma duce la spital si cheama medicul ,in rest daca as naste la spital tot cu o moasa as face-o asa ca nu e diferenta.Aici medicul se prezinta numai in cazuri de urgenta.
Mamaruta nu am vrut sa mai postez si sa spun ca nu ma lasa sa zbor ca eram prea suparata si cred ca si bebe a simtit ca sunt suparata ca nici sa miste nu a vrut.Eu ar fi trebuit sa plec sambata dar nedandu-mi foaia pentru avion nu am ce face.A vorbit tati si a zis sa ma dus vineri sa ma vada si poate poate dar nu mai imi fac sperante.
In privinta calculatorului cand vor aparea bebelusi sigur al meu va sta non-stop deschis ca eu sunt la primul bebe si ajutor nu o sa am asa ca mamicile cu bebelusi astept sfaturi.
va pupic dulce
marilena si mapet
mstroie spune:
Mersi gabitza, vreau sa tiparesc lista sa o am acasa cand o sa incep cumparaturile.
Sotul meu e invers si-ar fi dorit fetita ca zice el fetitele sunt cu tatii si baietii cu mamele. Acum daca e baiat deja a inceput sa ma bata la cap sa-i fac si lui o fetita. Bineinteles ca eu ii zic ca a inebunit, i-am pus conditii ca ii fac al 2-lea copil daca o sa avem un apartament mai mare, deci niciodata.
Mari
26+ saptamani 
nefertari spune:
Luluku - bun venit ! M-a apucat nostalgia - eu functionam in sesiuni doar cu bardaca de cafea !
gusta - pana azi mi-a placut Olanda ![]()
Androix - de ce n-ai cerut si tu sfaturi , pareri , poze ?? Macar acu' poti spune ca ai practica la spalat bb !
Unde am conceput noi copilul ?? - PE TOCURI !
O seara buna !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
mikka spune:
mstroie, sa nu zici 'niciodata'... cine stie cum vor merge lucrurile, va veti descurca voi cumva... si apoi daca doamne-doamne va mai da un bebelus, o sa faceti voi cumva pina la urma si o sa rezolvati cu camerele...
Fratele meu a avut o fetitza cind le era mai greu, lucra numai el la un salariu de 100$, aveau 2 camere plin de igrasie, fara nimeni sa-i ajute, si au crescut un copil de toata frumusetea...
Ne descurcam noi cumva cu spatiul, cu banii, cu soacrele, numai sa avem parte de bebelusi... Mie mi-e usor sa spun asta, recunosc, dar sunt convinsa ca si daca ar fi fost altfel tot asa as fi spus.
In fine, mai vedem dupa ce ii nastem pe bebeii din marsupii.
DPN 15 mai