Cu dragoste,din Iasi.....(10)
Raspunsuri - Pagina 4
palmyrah2002 spune:
Draga Adi,
Am trecut si eu prin faza asta cu Mihnea.Dar pentru ca nu a facut febra,doar tushea si ii curgea nasul doctorita mi-a zis sa-l duc la gradi,sa nu-l intrerup,pentru ca in timp isi va forma anticorpii si asta in conditiile in care facea tratament cu antibiotice si antitermice.
Oricind va merge la gradi,problemele vor apare pina se va obisnui cu noua "casutza".
A...mucii de care nu am stiut pina a mers Mihnea la gradi,acu sint prezenti zilnic.
Cu Mihnea am avut ceva probleme si cu scaunul,dar toate s-au rezolvat!
Multumim de urari!
Mihnea are momente in care e incitat de faptul ca vine"cocutza"dar si zile in care nici nu vrea sa auda!.
Aseara ne-am uitat amindoi pe Prima la emisiunea cu nasteri si a fost interesat de bebelusi,dar a avut o problema mare:
"mami da tu unde erai?M-ai lasat singurel in camera si pe tine te-a operat nenea doctorul?De ce nu ai stat cu mine?"
Ramonika spune:
Nu va recomand sa mergeti pentru scoala de soferi la ACR! Feriti-va cat puteti. eu am facut acolo, ca... deh... era mai aproape de casa. is niste parsivi. am schimbat 3 instructori pana la sfarsitul scolii.
Ramonika si pisicile
O MINUNE
carmenp spune:
Acum sunt vreo doua, cu Irina Jarie ai facut?
quote:
Originally posted by tinatache
Adi, din pacate chiar daca amani pana in toamna tot prin asta treci. Andra merge doar 2 zile pe sapt. si tot sunt mucosi amandoi non-stop.
Eu am facut la Auto Popa cu o tipa (singura de acolo) si am fost f incantata. E drept ca pe Dacie dar daca stii sa mergi cu Dacia, conduci apoi orice masina:)
Cristina
Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin
carmenp spune:
sa pleci de linga cupil si sa-l lasi singur?
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Draga Adi,
Am trecut si eu prin faza asta cu Mihnea.Dar pentru ca nu a facut febra,doar tushea si ii curgea nasul doctorita mi-a zis sa-l duc la gradi,sa nu-l intrerup,pentru ca in timp isi va forma anticorpii si asta in conditiile in care facea tratament cu antibiotice si antitermice.
Oricind va merge la gradi,problemele vor apare pina se va obisnui cu noua "casutza".
A...mucii de care nu am stiut pina a mers Mihnea la gradi,acu sint prezenti zilnic.
Cu Mihnea am avut ceva probleme si cu scaunul,dar toate s-au rezolvat!
Multumim de urari!
Mihnea are momente in care e incitat de faptul ca vine"cocutza"dar si zile in care nici nu vrea sa auda!.
Aseara ne-am uitat amindoi pe Prima la emisiunea cu nasteri si a fost interesat de bebelusi,dar a avut o problema mare:
"mami da tu unde erai?M-ai lasat singurel in camera si pe tine te-a operat nenea doctorul?De ce nu ai stat cu mine?"
Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin
ioana spune:
Gabriela, in legatura cu Silviu, baietelul din Tatarasi. Pe 15 februarie (!) il pot ajuta cu 500.000 lei. Spune-mi cum trebuie sa procedez, te rog. Toate cele bune, Ioana si Tudor.
palmyrah2002 spune:
Gabi si eu tot pe 15 (stii tu de ce),pot sa contribui pentru Silviu!Pot sa iti trimit banii prin sotzul tau?
GabrielaG spune:
Fetelor, multumesc din suflet, in numele lui Silviu. Daca e vorba de 15 febr. trec eu pe la Universitate (dimineata sau pe la 15-16), cum e mai bine? Sper sa nu mai fie la fel de frig.
Eu sunt racita...si vreau sa scap mai repede, caci m-am saturat de nas curgator si senzatia aceea de cap plin.
Gabi, felicitari pt copilul scumpel de la cresa. Cat timp spui ca i-a trebuit sa se acomodeze? Ca sa stiu ce ma asteapta cu gradinita lui Matei la anul.
Va pup, multa sanatate si aveti grija de puiuti, sa nu raceasca,
Gabriela si baietii
tinatache spune:
, eu i-am spus destul de tarziu Andrei de "cocutza", am citit ca ei nu au notiunea timpului si pana se fac cele 9 luni se plictisesc de atata bebe in sus, bebe in jos. I-am spus cand a inceput sa creasca burta mai mare ca acolo inauntru e un baietel s.a.m.d. E drept ca Mihnea e mai maricel, Andra nu a inteles mare lucru la vremea respectiva. In plus, poate i-l prezinti ca pe un neajutorat, ca acolo in burta de fapt nu-i prea bine, ca sta inghesuit, ca abia asteapta sa creasca si sa aiba fratiorul lui mai mare grija de el. Avand in vedere varsta s-ar putea sa-si exprime gelozia daca tot te vede admirandu-ti burtica si laudand-o. O prietena de-a noastra a intrebat-o pe fetita ce nume vrea sa aiba bebelina din burtica si ea a spus: Georgiana. era f convinsa asa ca acuma Georgiana o cheama:)
carmen, nu mai stiu cum o chema pe d-na de la Auto Popa, cred ca Maria sau Mariana. E o tipa f slaba dar buna, sa stii. Uneori dura, atunci cand a fost nevoie, dar mie mi-a placut. M-a invatat multe si conteaza f mult ce inveti la inceput, ca aia iti ramane o viata pe creier. In primul rand m-a invatat sa fiu disciplinata in trafic si sa nu incurc lumea cu parcari aiurea sau stationari pe mijl. drumului. Parca ar avea si altii nevoie de sfaturi din astea, nu?
Si cand zic ca daca stii sa conduci o Dacie, atunci conduci orice masina, o spun din proprie experienta. Eu nu beau deloc alcool, dupa 2 guri ma doare capul, si de aceea sunt de obicei soferul tuturor amicilor dupa petreceri. Asa incat am condus pana acum vreo 15 feluri de masini (fara exagerare, inclusiv cele 3 dacii ale parintilor nostri, din acelasi motiv de ), nu am avut niciodata emotii (ba da, atunci cand dacia lui taica-meu nu prea avea frane, da' era propitaru alaturi si m-a invatat sa apas de 3 ori la rand ca sa tina!!!). Chiar de curand ne-am intors de la petrecerea de craciun cu niste colegi de serv. ai sotului si nevasta i-a spus sotului ca ea n-ar conduce noaptea cu 100 la ora o masina in care nu s-a urcat niciodata. Ma rog, mi-au murit laudatorii se pare:)). ce voiam eu sa zic e ca instructorul isi pune amprenta f serios pe stilul de condus, eu am cateva indemnuri sau sfaturi pe care le am si acuma in minte, chiar cu vocea ei, si mi le aduc aminte fix in momentele cheie.
Cristina
adi69 spune:
Multumesc de sfaturi .Acum nu mai stiu incotro sa ma indrept.Cred ca am sa pun mana pe telefon si sa sun sa vad de preturi sau de locatii...sa vad...
Azi doctorita mi-a spus ca ar fi bine sa-i intrerup o luna gradinita Catalinei...ca luna asta sant multe probleme cu virusi..etc. si ea deja e mucoasa rau.Hm,Cristina,dr voastra chiar a zis sa mergeti la gradi cu tuse si mucisori?A noastra ,pt o rino-faringita a zis sa stam o saptamana acasa..
Adriana
tinatache spune:
adriana, aici toti copiii merg la gradinita cu tuse si muci la nas. Parintii merg la munca iar bonele nu-s la moda, la ce tarife se practica numai cei f. bogati isi permit asa ceva. Numai daca e intr-adevar ceva grav stau acasa dar nici atunci mult pt ca mama e in concediu medical pe motiv de copil bolnavior si nu primeste mai nimic pt zilele astea. Cine renunta la concediul de odihna pt asta, bine, cine nu, nu. Dar nici pe asta de odihna nu-l ai o vesnicie, ca in primul an astia mici sunt raciti mai tot timpul. heheee, vin vremuri grele... De asta am si cautat acuma o gradi cu 2 zile pe sapt si cat mai stau eu acasa, ca sa mai ia o parte din virusi si de aici, sa mai usuram intrarea la gradi normala.
Cristina