Copilasi de iunie-iulie 2003 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
madic spune:
Claudya, sanatate multa mamei tale si sa stii ca nu esti singura, noi iti sintem aproape si va dorim la amandoua tot binele posibil.
Curaj, gandeste-te ca trebuie sa fie bine si asteptam vesti despre voi.
Voiam sa mai povestesc despre noi, dar revin mai tarziu.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
crisotexa spune:
Claudya, " La multi ani" pentru mama ta si sanatate multa. Fii tare si incearca sa nu pui raul in fata. Azi e si ziua mamei mele .
fetele, am rezervat mama la "La mama". Cica dupa ora 18 trbuie sa nu fim imbracati sport. s-au smecherit.
Crisa
Kehleyr spune:
Buna mamici,
Ia te uita ca dupa multe eforturi de a gasi o pizzerie tot la Mama am ajuns . Eu tot zic ca mai bine era pizza, dar asta e, poate la vara . Crisa, nu-s ce sa zic, asta cu tinuta ne-sport era valabila vara, cand veneai in pantaloni scurti, acum la ce se refera? Ca doar n-o sa vin in salopeta de schi
Claudya iti tinem pumnii sa fie totul bine cu mama ta.
Cornelia si eu m-am tot gandit la voi cand auzeam de ce se intampla prin Constanta. Speram sa se mai linisteasca viscolul, ca au luat-o razna rau de tot...
Gio nu stiu ce sfat sa iti dau de interviu, ca eu lucrez in acelasi loc de cand am terminat facultatea . In calitate mai mult de om care ia interviuri, pot sa iti spun ca pe mine ma impresioneaza placut cand omul vine aranjat, adica nu cu mainile in buzunar si in blugi, si mai ales sa il vad ca este dezinvolt si sigur pe el, nu sa taca ccc chitic si sa ii scoti vorbele cu clestele . Intr-adevar da bine sa se vada ca stii cu ce se ocupa firma, si sa plasezi niste intrebari, nu legate de remuneratie ci de posibilitatile de evolutie profesionala pe cate le ofera, ca sa vada omul ca te intereseaza. Eu zic ca poti sa intrebi de salariu mai inspre sfarsitul intreviului, asta ca sa nu ai vreo surpriza, dar sa nu fie asta prima intrebare pe care o pui.
Ce face Taisia cu ochisorii, ca nu am mai vazut-o cu ocluzorul prin poze?
Romana dupa cum vezi pizza a cazut asa ca nu iti mai facem pofta . Ma bucur foarte mult pentru tine ca ai atatea dragalasenii de la copilasii tai. M agandesc ca eu cu unul, si nu ma satur sa o privesc, cred ca cu doi bucuria e dubla .
Si fata mea pupa tot numai la cerere, numai pe mine sau pe tati. In schimb bebelusului si lui Blue (un catel albastru care canta si danseaza, foarte simpatic) le da sa bea apa din canita, si le da sa manance cu furculita. E o dulce. Umbrele nu cred ca le-a remarcat inca.
Maria_m_m, noi ne vedem ocazional cu catzelul (fost al nostru, acum domiciliaza la ai mei), si relatiile s-au imbunatatit vizibil. Ii explic tot timpul Stefaniei sa ii faca "mai-mai", sa o mangaie, si sa nu se apropie de ea cand maraie, si vad ca intelege. Iar catzeul (care altfel e mai temperamental din fire) vad ca se poarta foarte bine...
Sa va mai povestim despre noi. Este ingrozitor de mancacioasa, cred ca o sa ne aduca la faliment . Musai cand mancam ceva sa primeasca si ea, ieri a luat o jumatate de paine intreaga de pe masa si se plimba cu ea prin casa tot muscand... si era si veche . Dar nici chip sa i-o iau, ca facea un scandal monstru!! Ii place mai nou sa stea la masa cu noi, desi abia ajunge cu barbia la tablie, dar se simte importanta.
Si a inceput sa se catere. Este ca o rama, pe toate scaunele, pe toate mesele, nu se lasa. Si apoi ne ia cu "pa-bu" (fac buf), dar rade cu gura pana la urechi...
Nici gand sa numere, tot incerc sa ii arat la covorasul cu cifre din polistiren, dar ea e mai preocupata sa arunce cu ele in toate partile. Si nici cu vorbitul nu face progrese, ma consolez si eu ca o sa isi dea drumul cu toate odata .
In schimb este foarte ordonata, gospodina lu' mama . O apuca sa isi stranga toate jucariile si sa le puna in cutie, si face asta cu o fata atat de serioasa, de parca ar rezolva integrale .
Noi am fost in w-end la munte si a fost ceva de vis. Cred ca niciodata nu a fost atat de frumos. In curte zapada pana la genunchi, cainele se scufunda in ea cu totul si nu mai putea sa iasa, cer senin si albastru, pe deal capite acoperite cu zapada, muntii (de la noi se vad si Bucegii, si Piatra Craiului) complet acoperiti in alb, straluceau in lumina soarelui... hai ca o iau pe panta poeziei dar as vrea sa va impartasesc si voua un pic din sentimentele extraordinare de bucurie si liniste pe care le-am adunat acolo .
Ieri am iesit cu saniutele (cu verisoara ei de 3 1/2 ani) pe ulitia, nu treceau masini, am strans si vreo trei catei prietenosi dupa noi de prin curti. Am mers mai bine de 1 1/2 ore, nu ne-am mai fi intors. Stefi tacea chitic in sanie, zapacita de verisoara-sa nu tacea o clipa . A fost superb, si a dormit fata mea neintoarsa tot drumul inapoi .
Va pup si ne vedem miercuri!
nicol74 spune:
Claudya sunt alaturi de tine, sanatate multa mamei tale
si mult curaj voua ! pupici Emmei
Crisa am fost si noi acolo dar mi s-a parut cam frig, spuneau insa ca o sa se puna la punct ! Noi am fost acum vreo 3 sapt. E ok acum ?
nicol
madic spune:
Crisa - multumim de rezervare, desi si eu as fi vrut mai bine pizza ...
Hai sa va zic si de noi nitel, ca nu ma rabda sufletul sa n-o laud si eu un pic - cea mai importanta realizare e ca am devenit "mami" si "tati" si mi se umple sufletul cand imi spune "mami" si ma ia in brate cu manutele alea mici... ( e drept ca "tati" zice mai des, da' m-am resemnat...)
Ieri am fost in parcul IOR si ne-am dat cu sania pe derdelus pe rand cu ea si era incantata. Erau o multime de copii cu saniile si astia mai mici se dadeau cu parintii, sa se bucure si ei nitel.
Am fost apoi la rate, lacul era 3/4 inghetat si in zona fara gheata se adunasera o gramada de rate si pescarusi si era o forfota de nedescris. Am stat cu Mariuca destul de mult sa se uite la ele si tot zicea "cac" (mac), si de-abia am luat-o de acolo, ca mai nou e topita dupa "za-za"(zapada) si sa-i fac bulgari.
Dana - si a mea se catara peste tot, a reusit sa se urce pe lada de la pat si de acolo ajunge la intrerupator, pe care-l stinge/aprinde de-l innebuneste si zice : "tane"(noapte) cand il stinge si "mina"(lumina) cand il aprinde.
A inceput sa se catare si pe cuier, astfel incat in curand o sa-mi fie teama s-o mai las nesupravegheata prin casa.
Dar dragostea ei cea mare e canapeaua din sufragerie, unde se urca pe spatar in picioare, apoi isi da drumul in fund si de acolo aluneca inapoi pe canapea ca pe tobogan, prin urmare chiuie si zice "gane"(tobogane) .
Cu umbrele, noi n-avem probleme ca ii facea buni tot soiul de animalute (iepure, catel, lup, pasari) cu mainile pe pereti si acum face si ea - uneste cate doua degetele si le misca si ne arata mandra tare ce face ea.
De vorbit, vorbeste mai mult pe limba ei, da' se aseaza asa serioasa in fata noastra si turuie cate 10 min. in sir, fara sa pricepem mare lucru, ca nu poti sa n-o bagi in seama. Cele mai recente sint "sine"(rusine = suzeta), "uju"(rujul ), "chema"(crema ) si "fumu"(parfumul ) - ultimele fiind reusitele mele de pe un catalog AVON, ca nu stiam cu ce s-o mai tin potolita.
Si ca sa inchei laudand-o, va spun ca mananca bine (fata de ce circ aveam inainte), se culca singurica si la pranz si seara (cand o pup de noapte buna si gata) si "schie" toata ziua.
V-am pupat.
gio spune:
Buna!!
Claudya, noi suntem alaturi de tine si asteptam vesti bune despre mama ta!!!
Dana, mersi pt sfaturi, am fost sambata la un interviu si am fost destul de ok, tinand cont de faptul ca postul era consultant vanzari produse pt copii si m-a pus la interviu s-o conving sa cumpere o bluzita, culmea, de fetita..mai avea putin si scotea banii s-o cumpere ca sunt taaaare convingatoare in domeniul asta, numai ca nu stiu dak e necesara facultatea ca sa faci asa ceva..poate ca din lipsa de imaginatie ma voi duce si acolo dak ma cheama, ca cica nici pt asta n-am icsperienta ca vrea sa vada dak pe jobul minune vine cineva cu o super experienta (la salariul oferit, n-as crede, numai ca e o firma tare - ghici care - si ai sanse mari sa avansezinumai ca nu stiu ce legatura are cu fac pe care am terminat-o....)...
Taisia nu mai poarta ochelari ca ne-a certat dr Stanciu ca i-am pus si a zis ca nu are copilul nevoie....
Am gasit o gradi care ofera si servicii de supraveghere, cand vrei tu, Conil se cheama si se gaseste pe gradinite.com...stiti ceva de ea???Ca eu am sunat si ma duc maine sa vad cum arata..ca n-ar fi scump si o primesc si la 18 luni.
Fi-mea e o mare pupacioasa..ieri a venit Emma la noi (Mami pisi ella) si s-au jucat super..ideea e ca i l-a adus pe Tweety pe care l-am lipit pe perete si fi-mea pupa "puiu" non-stop...
Va pupam,
Gio si Taisia
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Magdone spune:
Claudya, multa sanatate mamei tale, suntem alaturi de tine. Curaj si nu te gandi la rau, trebuie sa fie bine.
Ce coincidenta si ziua mamei mele este... ghiciti, tocmai miercuri cand ne intalnim noi.
Mare lucru nu prea am sa zic, decat ca in continuare Razvan nu zice mai nimic... offff cand o sa inceapa si el sa vorbeasca. Tocmai vorbeam de chestia asta cu niste prieteni, si Gabi zice stai dom'le linistita nu vezi ca nici dinti n-are, cum vrei sa vorbeasca, asteapta si tu sa-i iasa dintii si dupa aia sa te plangi,..ei poftim m-am linistit ce mai.
hai ca de-abia astept sa ne vedem, Mihaela vii sigur da, ca eu pana ajung la Bacau, se face primavara.
v-am pupat,
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
madic spune:
A mea nu se pupa decat pe ea in oglinda , iar pe noi rar de tot, si mai mult in aer, asa....
alexandrueduard spune:
Salutare!
Claudya: multa sanatate mamei tale! Sper sa nu fie nimic grav.
Gio: bafta multa in gasirea unui loc de munca. Sper sa iti placa ce faci si mai ales sa-ti aduca beneficii materiale cat de cat mari.
Alex ma pupa mereu, dar doar pe mine si rar pe taica-su.
Despre el ce sa va mai spun. Ieri l-am prin exact cand escalada patutul care il are la mama. Daca nu il vedeam la timp, sigur il gaseam pe jos.
E foarte mandru de ceea ce face cateodata si trebuie sa-l urmareasca toata lumea din casa, ca altfel ne striga si ne face semne sa ne uitam la el si sa-l aplaudam dupa isprava. E tare scump. Nici noi nu ne laudam cu prea multe cuvinte, dar intelege tot. Eram intr-o zi in bucatarie , cu spatele la el si i-am spus, fara sa gesticulez, sa-mi aduca telefonul cu clapa de pe biroul de la calculator, ca sa-l sun pe tati. S-a dus si mi l-a adus deja desfacut ca sa pot suna. Asa ca vorbele mai pot astepta.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
bychi spune:
Buna mamici,
Claudya, multa sanatate mamei tale; sper sa nu fie nimic grav. Daca putem sa te ajutam cu ceva, sa ne spui.
Mihaela, vesti mai bune sper sa-ti dau miercuri.
Crisa, jucarele gonflabile am vazut si in Herastrau, langa rest. Herastrau. Eram cu niste prieteni cu copii si am intrat sa vedem despre ce e vorba. Lasand la o parte faptul ca era plin de copii pe toate chestiile alea, pt.varsta lui Tibi nu era decat un fel de ring gonflabil pe care putea doar sa sara. Nu am stat pt. ca Tibi singur nu cred ca se juca si el mai mult se uita decat sa-si manifeste dorinta de a se sui pe ceva. Toate celelalte erau prea mari. Iar adultii aveau voie doar la mese, sa bea o bere admirandu-si copii. Preturile: luni-vineri 150 mii, iar sambata-dum 200 mii. Nu era varianta de juma de ora. Cel mai ok e sa mergi candva in cursul saptamanii ca nu e asa plin.
La multi ani si sanatate pt. mama ta!
Bibi, cam asa de Duracel e si Tibi. Incerc sa stau cat mai mult cu el pe-afara ca sa nu distrugem casa. Dupa ce oboseste bine in casa mai mult mediteaza si contempleaza, dar dupa somnul de pranz o ia de la inceput . Ma bucur ca scrii, mai se invioreaza topicul.
Copil harnic si saritor avem si noi! Ma ajuta la pus rufele la uscat; le ridica frumos din lighean, le scutura bine si m-i le intinde sa le pun pe uscator. Isi duce singur pampersul murdar la gunoi, numai ca trebuie sa fii cu ochii pe el ca mai ramane fascinat de oaresce resturi menajere. Isi strange jucariile si le pune in lada sau pe raft, numai ca in avantul lui le pune pe toate gramada si trebuie sa stau apoi sa le sortez. O sa va mai povestesc de ispraviile lui.
Dana, mi-ai facut pofta de Piatra Craiului si de munte.
Gio, bafta multa in gasirea unui job fain!
Am fost vineri cu Tibi la pediatru si m-am cam enervat pe dr. ca mi-a zis ca pana la 1 an si 6 luni trebuia sa aiba toti caninii iesiti, si el nu are decat trei… Trebuia sa o invat eu ca nu toti copii au acelasi ritm de crestere???
Intrebare: ce le mai dati copiilor sa pape la micul dejun ca eu sunt cam in pana de inspiratie.
Bychi si Tiberiu