Mamici de ianuarie - februarie (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Mie mi s-a declansat nasterea cu ulei de ricin. Parca intreba cineva (Kita cumva?), scuze da sunt varzaaa, avem colici. Am luat seara cam 30 ml ulei (are un gust oribil) si peste 2-3 ore mi s-au declansat contractiile (usoare ), am nascut la 15.15 a doua zi. SI da, mi s-a golit de tot intestinul asa ca nu am avut nevoie de clisma.
Shobo scumpa, nu stiu daca in momentele respective o sa mai ai timp sa iti faci alte griji. Eu nu vroiam ca sotul sa asiste la nastere ca imi era jena. Da' atunci nu ma interesa nici daca am da in direct la PrimaTV. Oricum faptul ca sotul a fost langa mine pana in momentul expulziei m-a ajutat mult.
Crinuta, eu am o pompita de la Chicco si e bunicica. Si eu folosesc apa de mare. Da tre sa il desfund mereu ca face ca un motor stricat.
pupici si bbi fara colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Oana draga bucurate ca Seb doarme asa bine si nu iti fa ginduri. cere el precis cind ii este fomica. Eu cu Doris m-am trezit tot la 2 ore noaptea si asta pina la virsta de 1 an.
Alina odihnestete cind ai timp chiar si in cursul zilei. Cred ca sint de vina si hormoni si faptul ca nu dormi cit trebuie si de aceea esti un pic mai agitata in legatura cu sotul. Spunei ca-l iubesti si ai incredere in el. Stiu ca mama vrei sa faci totul perfect si iti iubesti puiul insa sa stii ca si sotiorii nostri se descurca de minune. al meu ia facut baie la Doris de la inceput , seara a plimbato. Nu face greseala si il indeparta de Mandy. Odihnestete un pic daca el vrea sa aiba grija de ea.Gindestete ca si el este tatic si traieste niste momente mai grele ca si noi. Pe linga asta cum spuneai tu el este mai sensibil.
Cory multa sanatate la Amanda. Sper ca sa insanatosit.
Kita eu stiam de ulei de ricin 30 ml, amestecat cu lapte si un paharel de coniac. Provoaca durerile si te si golesti. Nu am incercat , am preferat la Doris cealalta metoda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Alina Maria, TREBUIE sa-ti implici sotul cat mai mult in cresterea si ingijirea lui Mandy. E si minunea lui si numai ocupandu-se de ea si ajutandu-te pe tine nu se va mai simti dat la o parte. Ai grija de tine si ia niste vitamine si fier.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)

http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Natalia iti tinem pumnii sa nasti cit mai repede. Cind mergi din nou la control?
Shobo nu iti face atitea ginduri, cum spuneau fetele in momentul in care ai durerile de nastere nu te gindesti decit la puiutul tau si uiti de toate.
Ana-maria ai dreptate aiceea nu se face nici clisma si nici nu te rade , decit in cazul in care trebuie sa-ti faca cezariana. Totusi eu prefer deoarece este mai igienic dupa aceea si faceam asta si inainte de a ramina gravida, ma simt eu mai bine mai ales vara.
Fetelor in sfirsit miine vine invatatoarea lui Doris la scoala. E sanatoasa si oricum saptamina viitoare sint toti copii in vacanta o saptamina.
Galaxy ce mai face Robert? te trezeste des? Cum te descurci cu el? La noi a nins toata noaptea si ninge in continuare. E asa de frumos nu te mai saturi sa te uiti pe geam.

Mergi la inceput

Am uitat sa te rog ceva Oana cind deschizi celalalt capitol sa ne treci si pe noi cu numele. ne-am hotarit ieri cu Doris si sotul daca e fetita o va chema Klara Sophie si daca e baietel David Christian. Trece numai numele de fetita deoarece medicul asa mi-a spus in 21 Decembrie ca se pare ca va fi fetita.Oricum noi ne bucuram . Si in special si eu deoarece nu mai am rabdare deja.Miine sau luni merg din nou in spital l control si ii intreb cit mai dureaza. Ieri ne-a venit faianta si am vrut sa ridic si eu. sotul ma intrebat daca o iau deja razna si i-am spus ca nu insa ar fi practic sa nasc saptamina viitoare deoarece e si Doris acasa si e si saptamina 38.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Oana, Natalia, multumesc pentru aprecieri. Deh, oricarei mamici ii creste inima cand cineva ii lauda puiul. Oana ai dreptate ca Seb si Mihai seamana putin, mai ales in pozele din primele zile.

Leta, parca tu ii dai puiutului tau Baby Drink. Stii cumva cum trebuie dat? Pot sa-i dau 50 de ml odata sau trebuie sa impart in portii mici dea lungul zilei?

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)

http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Mai fetelor,dar chiar apropo de clisma si de alte cele.Voi cum a-ti procedat,v-ati epilat,ras sau orice altceva sau cum?Eu ma gandeam sa-mi pun sotul la o astfel de treaba dar nu stiu cum si cat trebuie facut.Ma ajuta careva sa ma lamureasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Alta treaba.Voi folositi careva in momentul in care alaptati ceva protectie de silicon pentru sfarcuri.Nu am vazut cum arata si nu prea stiu prea multe despre ea,dar sper sa-i fi spus macar corect.Este eficienta,nu deranjeaza copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Offf, am citit ultimele pagini si cand sa scriu si eu ceva a inceput Dragos sa planga.... revin....

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana -colac de salvare am vazut in SIR de la Lujerului. am sa merg sa-mi iau si eu unul. tu zici ca trebuie din cele mici pt copii? atunci din alea o sa iau.

Leta, merci mult de sfaturi. azi am fost si eu la ultimul control inainte de nastere... sint apta pt nastere naturala. am vizitat si garsonierele, intr-adevar, sint SUPER! 1,5 mil/noapte. e ff curat si spatiu suficient. si m-am prins cum poti ajunge fara cartela acolo, destul de simplu! nu am facut rezervare, dr-ul a zis ca atunci vom face direct ca el nu crede ca vor fi toate ocupate.

greutatea lui bebe nu am putut-o afla pt ca bebe a bagat burtica si dr-ul mi-a aratat ca n-0are cum sa-l pacaleasca sa se miste ca sa-i poata masura circumferinta... adica sa formeze un cerc peste el sau asa ceva... ma rog, nu stim deci cit va avea! va fi surpriza! in schimb echo in continuare il vede mai mare cu 8 zile, adica azi ne-a zis ca terminam sapt. 39 si de fapt noi miine o terminam pe 38 dupa UM.
Leta , intr-adevar, am asteptat 2 ore ca sa intru la el.......... GROAZNIC! dar cred ca dupa urcatul azi pe masa mi-a trecut si teama aia de cum arat acolo sus ... dr-ul a tot facut glume si mi-a trecut... mi-a zis si el ca mi se va face clisma!

a ramas ca-l sun cind ma apuca nasterea... zi/noapte... si nu mai vin la nici un control pina atunci ca n-are rost, bebe e asezat cum trebuie si e pregatit :))

tot dr-ul mi-a zis si cit tb sa dau la mai toti prin sala de nastere si va zic si voua:
1.5mil la anestezist cu totul! 2 mil daca e noaptea si il cheama special de ac!
500mii la neonatolog
> 500mii la moasa.
30-50mii/asistente eu sau bebe la fiecare ajutor.

a zis ca toti banii astia sa-i dau cind vreau eu, nu e o regula, ei stiu ca vor primi si nu-si fac pb.
lui ii voi face un cadou frumos dupa!

cam asta e cu ultima mea vizita la dr. fetele.

de acum intram in linie finala!

azinoapte m-a durut ff tare mijlocul, salele, jos de tot si uneori ma lua si burta jos de tot... si ma gindeam, ce o fi? dar m-am ridicat in fund si m-am sprijinit de perne si mi-a mai trecut spre dim. insa dupa cum ma laudam ca dormisem asa de bine cu o noapte inainte, asa de prost am dormit noaptea trecuta!

va pup, ma duc sa ma odihnesc putin, ca dupa nopatea trecuta!...

Eu si bibisor sapt. 38
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput