Mamici de ianuarie - februarie (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Stiam ca uleiul de ricin, pe langa faptul ca intr-adevar iti goleste intestinul, provoaca si contractii!
A! cantitatea de care am auzit este de 30 ml, cam doua linguri mai mari

Daca mai stiti si altceva privind efectul acestiu ulei de ricin, spre finalul sarcinii, Please Postati!

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 39 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Shobo, este inclusa in program :)

Oricum, eu nu mincasem de mai mult de 24 de ore la momentul nasterii, asa ca nu mi s-a parut o nenorocire...

In privinta "coafurii", eu am mers la spital deja skin-head, s-a ocupat sotul.

Si nu iti mai face atitea probleme ca nasti cu un barbat. Este medic , a vazut la viata lui sute, daca nu chiar mii de ... stii tu ce :)

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Oana..Micutza a avut la nastere 57 de cm..Nu am mai intrat pe forum ca parca sunt stoarsa de toate puterile..
Amanda la o zi de la nastere a facut febra si a stat in incubator 5 zile legata la perfuzie cu antibiotic..I-au facut o gramada de analize si nici pina acum nu ne-au spus motivul..
Multumesc ca ma vei trece in lista..
Am sters eu mesajul care l-am postat din greseala..
Sanatate bebelusilor si mamicilor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetelor va multumesc pt raspunsuri acum m-am mai linistit un pic pentru ca nu au aparut contractii mai dese sau mai dureroase decat de obicei , sper ca pana dimineata cand vine sotul sa nu se intample nimic .

Gabica mamica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stroengr/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Leta, ce e inclusa in program? CLISMA? adica mi se face cum ajung la spital oricum? eu am mai fost la ginecologi barbati de-alungul timpului si n-am avut mai nici o jena sa ma sui pe masa aia... dar parca la actualul nus ce naiba am... miine sper sa-mi treaca! de fapt la fostii gineco eram inainte de sarcina si eram mult mai supla, acum asta e, cred ca in subconstientul meu e si faptul ca sint cu 15 kg mai mare (atita am luat in sarcina) si cind ma urc pe masa aia am impresia ca se urca o Fulga!... am si eu stress-urile mele, vedeti? ... sa nu-mi trag una? si dupa ce ca ma simt asa... mai am si teama asta cu nasterea fara pb. asta cu golitul inainte!

dar asta e, o sa-mi treaca!...

Eu si bibisor sapt. 38
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Da, Shobo, de clisma e vorba.. Nu scapi.

Si las-o incolo de jena. Eu am luat 18 kg si n-am avut nici o treaba cu jena. M-am urcat pe masa si am facut tot ce mi-a zis el.
Si cred ca si daca m-ar pune sa stau in cap, l-as asculta.

Mai, si ti-am mai zis eu...vezi ca te indragostesti de dom' doctor. Ai grija, ca tre' sa-l imparti cu multe femei ...cu din ce in ce mai multe (dupa cum arata garzile...)

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

E aproape 2 noaptea, iar eu stau ca huhurezul si astept sa se trezeasca copilita ca s-o hranesc. Ar fi trebuit sa se trezeasca pe la 23.00, dar iata, n-a facut-o si ... eu stau si astept...

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Leta, la tine ramane deci valabil "Want my life back..." ;)

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 39 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, fetele care ati facut rahi, pentru acest tip de anestezie trebuie sa cumpar eu ceva?

Oana si comoara 38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, sa stii ca e si buna clisma aia la ceva mai ales in momentele alea. Scapi de un stres.

Amaya, nu trebuie sa cumperi nimic pt rahi. Se ocupa anestezistul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput