Mamici din Arad...??? (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau, si la noi a fost acceptabil.....s-a trezit la 11(a adormit la 10), la 12 si la 1 sa pape, apoi a dormit pana la 5 , apoi la 7 s-a trezit si a papat, apoi la 8, la 10, si acum astept sa se faca 12 sa-i dau iar papica.....

Flavia, ce ghinion ai....matusa-mea a zis ca nu mai merge cu masina la lucru ca-i e frica de nameti....

Restul gagicilor pe unde umblati????

Pupici!

Ioana si haplea mic si scumpic Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Clau, si la noi a fost acceptabil.....s-a trezit la 11(a adormit la 10), la 12 si la 1 sa pape, apoi a dormit pana la 5 , apoi la 7 s-a trezit si a papat, apoi la 8, la 10, si acum astept sa se faca 12 sa-i dau iar papica.....

Flavia, ce ghinion ai....matusa-mea a zis ca nu mai merge cu masina la lucru ca-i e frica de nameti....

Restul gagicilor pe unde umblati????

Pupici!

Ioana tu zici ca asta e acceptabil?? Eu as tampi cu asa program Tu ii dau tot la 2 ore sa pape sau asa vrea el??

Flavia, chiar ca ai ghinion cu masina

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetelor , spuneti-mi si mie care e subiectul cu mamicaluitheo??Sunt mai multe acolo si nu am vreme sa le iau pe toate la rand.
Flavia, nasol sa ai probleme cu masina pe vreme din asta.
Ati vazut alaltaseara la Tuca au dat Trianomul. Imi pare foarte rau ca nu am stiut

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau, ii e foame si imi cere, asa ca-i dau.......ca am de unde! Nici eu nu as rezista mai mult de 2 ore sa nu-i dau sa pape ca imi curg sanii......
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Sa stiti ca mie imi place sa conduc pe vreme dinasta, pt mine e o provocare. Ieri am fost, dupa vreo 3 luni de pauza, pana la Sebis si pana la Ineu a fost rau drumul, adica gheata asa ca nu m-am dus prea tare. Era rau ca te ducea gheata dintr-o parte in alta.

Mi-au venit nerusinatii asa ca mi-a pierit cheful de orice.................

Mergi la inceput

Flavia, si mie imi place sa conduc pe vreme din asta.Toata lumea merge incet! Ce e drept, am circulat doar prin oras.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor m-a bulversat episodul din seara asta de la "numai iubirea".Atata de bine a jucat Alina ca efectiv am plans cand am vazut cat de animalici pot fi unii si cand te gandesti ca se intampla si in realitate asa ceva.Voi urmariti filmul?Efectiv m-a dat peste cap, nu mai sunt buna de nimic.
Clauditzo felicitari pentru Raul!

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Clau spune-ne care e povestea cu "micutza cecurai" N-am vazut pana azi schimbarea. S-a rupt incuscreala??
Magda, eu nu urmaresc filmul cu pricina, asa ca nu pot sa imi dau cu parerea.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Magda, eu urmaresc filmu si pe bune ca a jucat Alina super super bine...abia astept episodu de maine...macar de ar bea madam Oana medicamentele alea sa se scape odata de ea, ca tare urata imi e

Gabi, povestea cu "micutza cecurai" ?? Mai asa imi zice sora mea Si incuscreala, poate s-a rupt poate nu, vom vedea Am vrut sa-mi schimb titulatura

Ioana, daca vrea dai sa suga si mai ales daca nu rezisti tu cu sanii...ma gandeam ca vrei tu sa-i pastrezi programul ...de fapt am intrebat doar asa

Apropo, va invit la clatite cu carne si ciuperci prima mancare facut cap coada de mine si au iesit buneeeee

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Nu am chef de nimic,nici macar de scris,ma doare gatul si am nasul infundat de abia respir.Cred ca voi avea un week-end "placut" cu raceala.
Magda,eu nu am urmarit filmul "Numai iubirea" de la inceput,doar de 4 episoade am inceput.Nu-mi place deloc de Oana Zavoranu.

Ioana,am vazut ca pana in 14.02.poti trimite poza cu bb la "canalul de stiri".Eu nu am trimis ca nu am una sa fie recenta si haioasa.

quote:
by claudelu
Alina, am vazut si eu si sincer nu pot sta locului pentru ca Andreea (mamicaluitheo) e o tipa extraordinara, eu mai vorbesc cu ea pe YM, de fapt aproape zilnic vorbim si mi-a facut o impresie excelenta...e un om cu suflet mare mare de tot!!!

Ai dreptate Clau,am mai vorbit si eu putin cu Andreea pe YM si mi se pare o tipa fain.Stii vorba aia,seful are intotdeauna dreptate,la noi pe DC poti spune ca moderatorul are intotdeauna dreptate.

Anto,pe unde umbli ca nu mai intri pe la noi? Cum v-ati distrat de ziua lui Radu?

Cristina,ce mai fac fetele? Nu s-au imbolnavit?

Gabi,ai gasit subiectul cu mamicaluitheo? In ala cu "barometrul..." si urmatorul de la ZZ se discuta aproape acelasi subiect.Mie mi-a zis un pacient ca va fi Trianomul la Tuca,dar am uitat pana seara...si nu l-am vazut.

Flavia,succes cu masina si sa nu mai ai ghinion.Asteptam sa ne pui poze,ai promis!

Ma duc sa-l potolesc pe Dragos ca ma striga si-l aud vecinii la ora asta.Dupa ce-l pun in patut vrea la pipi,se termina laptele si mai vrea o sticla,vrea perinita,vrea ursuletul nu stiu care....ma cheama de 20 de ori pana adoarme.
Va pup!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput