Mamici din Arad...??? (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Hildegard, bine ai venit!

Alinush, eu as face inca unu chiar acum dar e totusi prea devreme

Alina, salteaua voastra e mult mai inalta decat la noi...la patutu lu Raul nu trece de dunga...ma miram eu cum de se ridica Dragos asa de usor in picioare (sti ca mi-ai povestit la Clubul Cocorilor!) si Raul nu...oricum Raul e mai puturos de felul lui
imi pare rau ca iar i-au aparut bubite lui Dragos!! copilasu!

Flavia, ti-a trecut?? Eu chiar in noapte de revelion am plans din cauza asa zisilor prieteni...eu daca nu spun ce am pe suflet, nu ma linistesc...dau cu barda si in 5 minute sunt calma

Magda, zici ca faci destrabalare mare??? Super!! Numa vezi ca mai ai examnene pana atunci
Ti-ai facut poza cu noua freza??

Ioana, ce mai faci??? Alesio cum a dormit???

Fetelor, ajutati-ma si pe mie Acusica e ziua lu' Clau si ma tot gandesc ce sa fac, sa-i tin ziua acasa, sa fac tambalau sau sa chemi cativa prieteni in oras... habar n-am cum e mai bine Ma tot gandesc la Raul si la faptul ca dpdv financiar tot acolo as fi! Voi ce ziceti, cum ar fi mai bine???

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

alina33, nu ne-ai zis cum a fost la chef? Si cum s-a descurcat bunica cu Dragos??
Clau, noi de ziua lui cipri am facut tambalau acasa, am fost vreo douazeci si ceva, dar pe Tudor l-am trimis la bunici( cred ca atunci a dormit pentru prima oara fara noi, am plans cand l-au dus).
Depinde si unde va simtiti mai bine. Noi ne simtim cel mai bine acasa.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Hildegard, bine ai venit!!!

Azi-noapte a dormit piticul meu de la 10:30 pana la 3:30, cand s-a trezit si a papat, apoi s-a mai trezit la 5 , apoi la 7, apoi a tot papat la 8, 9, 10, 11, 13, 15, 17, si acum astept sa ceara iarasi.....mananca copilul asta ceva de speriat!

Voiam sa scriu mai multe........dar iarasi urla......ma duc.....va pup!

Ioana si haplea mic si scumpic Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna seara fetelor,Flaviaazi am invatat tare putin, a venit sotziorul meu acasa(azi e liber) devreme de la firma si m-a conturbat asa ca s-a dus naibii invatatul dar maine musai ca nu mai am cand.Clau am pus poze cu noua freza, o sa-mi mai fac si maine dar nu cu bluza neagra ca sa se vada mai bine.Sotziorul meu a fost socat ieri ca e cu totul alta freza fata de cea care am avut-o 3 ani.Poate mai fac o poza in seara asta.
pupici la toata lumea

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana,mai rezisti???? Mai pune-l la cura pe Alesio!

Clau,prietena mea de la Cicir a vrut sa ramana cat mai repede gravida,a zis ca pana nu uita de nopti nedormite,pampersuri...Ea vroia si mai repede,dar nu s-a putut ca a nascut prin cezariana.Fetita are 1 an jumate si se scoala si acum noaptea de cateva ori si cere lapte,e tare nestamparata,nu vrea sa stea cu nimeni numai cu ea,nici macar cu sotul ei.Nu-i va fi usor cu 2 bb.

quote:
Fetelor, ajutati-ma si pe mie Acusica e ziua lu' Clau si ma tot gandesc ce sa fac, sa-i tin ziua acasa, sa fac tambalau sau sa chemi cativa prieteni in oras... habar n-am cum e mai bine Ma tot gandesc la Raul si la faptul ca dpdv financiar tot acolo as fi! Voi ce ziceti, cum ar fi mai bine???

Eu zic ca e mai bine acasa si mai convenabil dpdv financiar.Partea nasoala este ca-ti faci tambalau acasa,deranj.... Ar fi fain si in oras...vezi tu ce faci pana la urma.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Magda, am vazut pozele...iti sta fff bine!!! dar daca nu te superi, eu nu i-as face Biancai aceeasi freza ca si tie, e totusi copil, iar freza e pentru femei...mama ce tare am fost acum, ce explicatie

Alina, prietena ta e tare curajoasa, eu una nu sunt, mai ales cand e vorba de un alt copil acum cu toate ca mi-ar mai place, dar nu mersi mi-e de ajuns Raul

Ioana, mai poti??? Eu as fi terminata deja!!! la buflea!!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor,,
Clau mersi , pe Biutza am programat-o pe luni la 15.30, vedem noi cum va fi la ea.Oricum cand venim acasa ii fac poza si o sa o vezi.
Mai fetelor dar cu temperaturile astea(-22 azi dimineata) cand se mai termina ca ce-i mult nu-i sanatos.Abia astept sa vina luna aprilie, sa ne "mutam" la etaj, sa-mi umplu terasa de flori, sa vin de la servici sa-mi fac o cafea si sa stau o ora pe gazon la soare sa-mi incarc bateriile.Tare nu-mi place iarna.Saptamana viitoare mi s-a pus pata si trebuie sa ma cadorisesc din nou cu o floare.Este o florarie langa piata mica unde a fost "cocosul de aur" si au preturi bune.Cu frigul asta abia ies in curte la tomberon.
Va las fetelor ca ma "striga" cursurile

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

salut fetele!
Tocmai vroiam sa va laud piticul meu, dar iarasi zbiara.....tot asa mancau e!
ma duc, va pup!

Ioana si haplea mic si scumpic Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Magda iti sta super freza.

Mai sa stiti ca mi-a trecut supararea. Si eu ma aprind repede, dar imi si trece repede. De uitat insa nu voi uita.
Alina sa stii ca la noi e invers, eu am un temperament foarte coleric, iar Sorin e genul care nu se streseaza ci prefera sa se detaseze de probleme. Cred ca ar fi super daca as putea fi si eu asa, dar nu pot. El a castigat la viata lui mai mult fiind asa si cred ca nu ar fi reusit ce a reusit daca nu era asa.

Clau noi de vreo doi ani incoace petrecem zilele de nastere acasa, desi inainte faceam chefuri. Dar m-am saturat si am petrecut doar cu prietenii fff apropiati si a fost foarte bine. Normal ca se creeaza deranj si cu cheltuielile ajungi cam la aceeasi suma. Pe el l-ai intrebat ce vrea, ca la noi Sorin nu a vrut sa faca tambalau de ziua lui.

Care dintre voi ati fost la Pizza OK ca as vrea sa stiu daca au si salate pe acolo. Eu am foast odata, dar sincer atunci nu m-a interesat. Maine ies in oras cu cativa fosti colegi de liceu si ei vor acolo, dar eu incerc sa slabesc vreo 2-3 kg si nu as vrea pizza.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

[bis
Azi dimineata a fost Raul la "canalul de stiri"!!!!
[bis

Intru mai tarziu, acum ma duc sa fac clatite!!!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput