ce trebuie sa fac ca sa raman si eu insarcinata?

ce trebuie sa fac ca sa raman si eu insarcinata? | Autor: clauraaanina

Link direct la acest mesaj

numele meu este si va rog sa ma ajutati. de doi ani eu si sotul meu incercam sa avem un copil. am facut tratamente peste tratamente (utrogestan, vitamina E, polidin, etc.).nu stiu ce sa mai fac (am stat in toate pozitiile posibile si inposibile). de sanatosi amandoi suntem (ne-am facut toate testele). este adevarat eu nu am in fiecare luna ovulatie, dar am luat si iau in continuare tratament. degeaba!
va rog ajutaytima cu un sfat cu ceva!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

spune-ne mai exact ce teste ati facut..

bine ai venit la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

faci monitorizare a ovulatiei ca sa stii sigur cand/daca este ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Intr-adevar e f important ce teste ai facut! Poate nu le-ai facut pe toate.

Eu iti mai dau o idee. Incearca cateva sedintza de reflexoterapie pentru stimularea ovarelor. La mine cred ca a tzinut . Adica dupa 10 sedintza am ramas insarcinata.
Incearca si tratamentul Liviei de pe site. (Eu l-am tzinut cat am putut, adica mai uitam, nu le-am avut chiar pe toate , dar macar marar, galbenele, urzica si mugur de zmeur am avut).

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

buna Laura,

eu, de exemplu, aveam aderente de la o infectie veche, care nu s-au descoperit la nici o analiza: n-au fost depistate decit la laparo.
Evident ca n-as fi putut ramine insarcinata, chiar daca rezolvam prin tratament celelalte pb.

Daca tu consideri ca se merita, poti face o laparo ca investigatie... dar asta numai daca ai epuizat toate celelalte analize si nu ramii si pace!
E totusi o interventie sub anestezie generala.

Elise

Mergi la inceput