ajutor,site blocat
Sotiorul meu mi-a blocat un site ( n-are rost sa scriu motivele)
dar mi-ar face placere sa vada ca stiu sa-l deblochez.( adica am ac de acele lui) In momentul in care incerc sa intru acolo imi apare urmatoarea caseta:
Soryy!Content Adisor will not allow you to see this site.
This page may contain some o all of the following.
This Page was blocked by your Approved Sites list.
Va voi ramane profund indatorata!!!
cici
Raspunsuri
bibyrox spune:
Ce site era?
Mergi la Internet properties - Security - si ai acolo Restricted Sites intri acolo si trebuie sa gasesti site-ul respectiv, il selectezi si dai Remove.
Sper sa reusesti!
Iti tin pumnii! hihihihi
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
cici spune:
am intrat unde mi-ai spus si surpriza , scrie ca nu exista site-uri in aceasta zona.o fi blocat din alta parte??
mai am vreo sansa?
cici
dante01 spune:
daca ti l-a blocat din proxy nu ai absolut nici o sansa sa "il faci"...
sau ma rog, daca ai sti parola si userul sa te poti loga si sa modifici tu acolo ar merge, dar vezi sa nu faci vreo dracie ca-i belea mare...
recurge si tu la un santaj ceva si se rezolva...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
joxy spune:
"Content Adisor" ... deci este din internet explorer blocajul.
Ai cont de administrator pe pc ?
precis te uitai pe unde nu trebuie... ce ti-e si cu barbatzii ashtia...
Cu respect,
Florin
Choose life
cici spune:
Domnilor, l-am amenintat cu de toate: ca de maine nu-l mai las lla femei, ca spal eu vasele si fac mancare de azi inainte,etc. ,nu se teme de nimic, nu vrea sa-l deblocheze si gata.
Acum vorbind pe bune, eu imi prind urechile rau de tot pe PC, chestia e ca nici nu ma las pana nu rezolv problema,(si asta din solidaritate cu sora mea ca de fapt pe ea a pedepsit-o ,nu pe mine -e site-ul ei favorit)
Deci, cu siguranta are cont de administrator dar trebuie sa stiu cum ajung acolo,iar daca e blocat din proxy, iar nu e nici o problema ca foloseste aceeasi parola peste tot.
Totusi astept sa mi se dea mura-n gura toti pasii.
pentru cei care ma ajuta!
cici
dante01 spune:
pai e mult de scris...
zi si tu ce sistem de operare folosesti...
a, ca sa-ti dai seama daca are un cont de administrator cu care face toate jmecheriile incearca sa te duci pe windows update, in principiu daca nu esti admin pe pc-ul respectiv nu poti rula asta...
deci START/Windows Update sau la me si 98 in fereastra de internet la tools/windows update (parca...)
e, daca zice ca nu ai destule privilegii sa runezi windows update e clar ca ai cel putin 2 conturi de pc, cum de altfel se si face...si eu am la fel, unul pt day-by-day usage si administrator...
in fine, daca zice ca nu esti administrator, da ctrl/alt/delete, intra in task manager si da log-off, apoi incearca cu userul si parola daca zici la le sti...
mai apoi urmeaza pasii descrisi la prima postare...
bafta!
sau citeste si tu aici, dar mare atentie ca daca nu te pricepi si faci vreo boacana poti sa faci o cheste naspa...
http://www.answers.vt.edu/ask4help/email/vtkb1520.htm
si-i pacat sa-i dai bietului om de munca apoi...
parerea mea, care este...
joxy spune:
dante ? io ash zice sa instaleze mozilla firefox... si sa vada daca astfel poate sa ajunga la site-ul ala..
??
Cu respect,
Florin
Choose life
dede spune:
http://support.earthlink.net/mu/1/psc/img/walkthroughs/windows_9x_nt/browsers/ie_4.0/0969.content.advisor.allow.norating.psc.html
bibyrox spune:
Aaaaaa acum am citit mai bine mesajul tau. Deci cred ca stiu unde ti l-a blocat.
Mergi la:
Internet properties - Content - si la Content Adviseor ii dai Enable. Ti se deschide o alta fereastra si sus ai Approved Sites vezi daca e in lista acolo si ii dai Remove!
Eu de acolo cred ca ti l-a blocat!
Mult succes si sper sa reusesti sa vada ce sotie descurcareata are!
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
dante01 spune:
@joxy
ma gadnisem si eu la mozilla, dar daca nu are drept de instalare pe pc sigur nu-i va da voie sa instaleze noul program...
si e pacat sa-l downloadeze degeaba...
mai o fi si pe dial-up...
asa, vindows update iti zice mintenas...
daca ar putea insa sa puna firefox-ul cred ca ar merge sa vada situl ala caci doar IE e blocat...repet, daca...
insa cred ca solutia e data de link-ul din ultimul meu post care e acelsi lucru cu link-ul dat de dede si ce a zis mai apoi bibyrox...
parerea mea, care este...