Bebelusi de iulie-august 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
baby-boom spune:
Buna fetelor.....
Si a mea fiica e painea lui Dumnezeu de cand am venit de la vaccin....si eu care auzisem ca asta de 6 luni e cel mai horror!!!
sa speram ca va continua asa si peste noapte....
aaaaaa, oare daca o momesc cu niste fructe in iaurt va accepta provocarea?.....ma gandesc sa fac piure de para si sa-l amestec cu iaurtul!!! Sper sa mearga.....ca noi suntem undeva la aproape o lg pe zi, ce mai, curata bataie de joc, parol
Florina, mamica -ei Elise
mitzura spune:
I-am dat dupa doua ore ca nu l-am mai putut tine. Daria, mersi pt raspuns, asa stiam si eu, numai ca doctorita stia ca nu il mai alaptez, si mi-a zis sa-l tin totusi trei ore. De asta m-am derutat...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
kim222 spune:
La multi ani Bogdanel!!!
Roberta trebuia sa iei vitamine pe toata perioada alaptatului. Eu mi-as face ceva analize de singe....ar putea fi o anemie, sau cadere de calciu sau pur si simplu oboseala, dar de ce sa astepti?Laura am gresit spunind sub greutatea normala, te-am confundat...in cazul tau este doar subtirel....scuze...m-ai are febra?
Luca cel frumos
Adema spune:
Haideti ca ne-am intors de la medic. Codrut are si nitel gat rosu... Asa ca acum luam Sumetrolim si Nurofen si Peritol ca antialergic si Pimafucort pe bubitele alea ciuadate. Offffff!
Am si eu o rugaminte: sa imi faca si mie careva actualizarea in lista de bebici. Deci, Cristian-Codrut la 6 luni are 8,960kg si 67,5cm.
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii:[blue] http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021[/blue]
irrinuca spune:
Pako: da, buna treaba. Noi am luat o casa cu teren in Ploiesti si pana acum nu numai ca i s-a dublat pretul, dar cred ca i s-a si triplat. Si e o daramatura de casa, e locuibila dar e nasoala. Nu i-am facut nimik pana acum. Daca n-aveti cash faceti imprumut in germania. Acum ne tot gandim la un teren sau o casa ceva in Bucuresti, dar deja am pierdut trenul.. Au crescut preturile prea mult ca sa se mai merite investitia.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
Adema spune:
Eu nu reusesc sa intru pe listuta aia cu bebici. Ii mulumesc celei ce ne-a adaugat acolo datele, dar era vorba de 6 luni, nu 5 luni.Asa ca ...mai rog la o modificare !
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
Laura _Oprescu spune:
Olivia,ma speriasesi...credeam ca ma mint doctorii:))
Raportam si noi febra in continuare...dam Tylenol si supozitor alternativ...aia e! corpul lui lupta din greu! cert este ca acum sta bine in fundulet .Asta ,ca sa zic si eu,una cald ,alta rece...ca mi-e somn de crap..nu am inceput educatia aseara ptr ca avea ferba asa ca aman pana il vad ok!
musai sa iau azi si vitaminele alea cu fluor..sunt curioasa daca evorba de vigantol cu vitamina D sau sunt mai multe vitamine incluse...
cam asta e!
am o stacana de cafea langa mine....asta eprietena mea de nadejde acum...
polux spune:
Buna fetele si de la noi.
Laura imi pare rau ca esti asa de obosita. Lasa ca-i trece febra curand. Cand mai mergeti la doctor acum.
Olivia ai fost la doctor? Ce a spus? Dar cu rudele cum mai stai?
Fetele ce tot va plangeti de copii supli. Eu ma bucur ca grisinuta mea e sanatoasa , plina de energie. Fiecare copil are ritmul lui, nu incercati sa-i mofdelati altfel decat ati vrea sa fie cand vor fi mari. Caci vorba aceea, asa ii cresti, asa ii ai.
Eu am un exemplu in familie, adica sotul, care a fost obligat sa manance cand era mic, caci era prea slabut...si acum (e nu chiar acum) a trecut in partea cealalta, adica supraponderal.
Hai ca va pup si revin mai tarziu.
Liliana si Adeluta
cristalina spune:
Asaaa...sa va iau pe rand...:)
Baby-boom, io cand am cantarit pampersul si hainute normale, nu costumas gros sau chestii din astea, mai mult de 150g nu au gat...
Poate reusesti sa-i dai iaurt cu ceva, dar putin...si apoi cand ajungetzi la o cantitate rezonabila de amestec sa maresti cantitatea de altceva.
Citisem undeva sa nu incerci sa-i dai ceva nou (la inceputul diversificarii) cand ii este foarte foame ca refuza...
Nicole, da-i cateva zile numai lapte...Isi revine sigur (s-ar putea insa inainte sa micsoreze si cantitatea de lapte baut, nu te ingrijora, isi revine...)
Roberta, sanatate multa si ia niste intaritoare...Alaptat si sesiune si singura cu bebe...nu rimeaza cu regimul zic io...:))
Simona, ce carte?! De unde ai comandat-o...Eli a zis, imi cer scuze ca nu am retzinut...
Daria, asta cu asteptatul pana ii vine chef sa manance ar merge...insa isi zapaceste programul ca nu-si mai revine cate o saptamana...:)))
Catinca, eu nu ma reusit sa-i dau inca nici un fel de piure fara o cantitate apreciabila de morcov...Nu vrea si pace. Asa ca ii fac morcov si variez cantitatile la celelalte legume ca sa manance.
Tot zic ca o sa-i dau altceva dar pana acum nu a mers fara morcov.
Kim, la cat mai putine treziri! E bine ca nu plange chiar daca se trezeste.
Liliana, generatia noua e shmechera, nu mai merge cu obligatul (nu ca ar fi slabuta buburuza, ca arata tare bine)!...Io numai daca ma gandesc sa-i dau o lingurita in plus vomita tot si pe mine si pe ea!...:)))
Hai ca m-am intins!
O noapte linistita sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
kim222 spune:
Liliana miine merg la doctor...si eu sint curioasa ce spune...
Cristalina,multumim de urari si sper sa se si prinda de el...:)
Hai noapte buna sa aveti!
Luca cel frumos