Bebelusi de iulie-august 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata! Iata si noi pe aici!

Azi de dimineata iar am facut degeaba doua mancarici, nici nu s-a uitat la ele. Eu nu stiu de ce nu mai vrea sa manance dimineata, ca aceeasi mancare daca i-o dau seara o papa bine mersi. Nicole, moatza ce mai face, papa, sau tot in greve?

Roxana, deja olita ?

Am trecut cu bine peste noapte fara temperatura sau alte evenimente dupa vaccin.
Ma duc ca mi-a pregatit o surpriza in pampers.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
V-am tot citit, mai pe sarite in ultima vreme ca ma stradui sa invat cate ceva... Noi suntem bine, Eva a recuperat la cresterea in greutate. Acum e din nou ursuletul meu panda. Ce sa zic... s-a facut cam fitoasa, nu vrea decat in brate, ziua nu adoarme decat cu mine, lipita strans de tzatzica ei cea buna... Am avut in ultima vreme nopti cu trezit de cate 5-6 ori. Lumea zice ca eu sunt de vina ca le rasfat pe amandoua. Aseara am avut o patanie, s-a taiat rau la degetel intr-o cutie de bere. I-a curs la sange...
Azi ii dau peste prima data. Voi ati incercat? Intreba cineva care carne de vita se fierbe bine. Si eu am avut problema asta, luam din cea mai aratoasa si scumpa si iesea tare si oribila. Acasa stiu ca fierbeam rasol de regula, aici au niste denumiri ciudate, am luat-o pe bajbaite...
Nicole am citit ca ai probleme cu Andreea cu papica. Sunt sigura ca e o perioada proasta cum am avut si noi. Nu-ti face griji o sa recupereze si ea! Va tinem pumnii sa treaca repede!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

buna dimineata si de la noi !
mai ,copilul meu nu se intoarce , nu vorbeste ... doar mananca si doarme !ah .. si joaca of course !!! si daca ar putea sa stea numai in picioare ar fi perfect !!
Ina , cartea a venit dupa 2 sapt !
mei , aveti deja olitza!!!! felicitari !

o zi minunata

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

LA MULTI ANI ! Maria Alexandra , Yamin si Carla !

Mitura..ai incercat dimineata sa-i dai numai lapte? Eu ma gindesc ca nici eu nu prea ma omor sa deschis gura de dimineata la mincare, cafea si gata. Asa si ei...cine mai stie. Ca sunt asa de snmecheri, Doamne !

Corinai...succes la invatat. Stiu ca din luna a 6-a e ok cu peste ...dar nu am incercat.

Irinuca...pai noi suntem Arsenlisti - chiar daca au mincat aseara bataie ...asa umilitor de la dusmanul nr 1 Manchester ! Taica-su nici nu-i pasa daca zice da-da...daca zice Arsenal e fff fericit. Ce ti-e si cu microbistii astia !!!Sper sa ne vedem in August in Londra !

Roxana..felicitari pentru olita...dar nu e prea mic? Al meu ar trage-o dupa el in cadere..hi,hi...ca de-abia isi mentine echilibru in fundulet. Deci...suntem la pampersi inca !!!

Olivia....sa ne spui cum a fost la dr. Uite al meu s-a luat dupa al tau si azi noapte am avut party de la 4am.

O zi buna ...ma duc sa-i pregatesc lui Aschiuta prinzul...ca eu tot la cafea sunt !!!

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumim frumos!

Cupilu' meu s-a trezit azi noapte din ora in ora...
La noi e de foame, ca nu mananca seara, cade lata, doarme pana pe la 2 si apoi frichineala maxima...
Aseara a mancat 100ml de lapte chior...Iar azi dimineata ca sa-mi dea cu firma'n cap a mancat numa 50ml...
Asta pentru ca incerc sa ii scad cantitatea de lapte de mama.

O sa ma mulg pana se duce la liceuuu!
Ca tziganii...mai trage puradelu dintr-un chistoc de tzigara, mai ia o gura de lapte de la tzatza!....hahaha
(n-am nimic cu ei, numa' haz de necaz fac...ca nici nu suge, nici nu se lasa de baut lapte de mama!)

In rest, voiosie maxima!
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna dimineata!

N-apuc sa va citesc ca-s grabita, ca mi-i casa ne-ngrijita si .... mai departe nu mai stiu , ca ma doare capul....din nou. De maine ma apuc de slabit ca NU se mai poate, sunt cat o balena Moby-Dick o sa mi se zica la vara daca merg la strand. Montignac mi se pare mai pe stomacul meu. O sa vad ce reusesc. Va mai cer voua sfaturi ca ne cunoastem mai bine

Danut e constipat ca o caprita, face numai bombonele si geme de numa pana le face si pe alea, o sa-i fac un pic de ceai de musetel.Nu stiu cu ce anume l-am constipat asa. Azi i-am dat caise la borcanel si branza.

Acum a atipit un pic ca am deschis geamul si a intrat aer rece de -10 grade

sanatate
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Corina, eu i-am dat peshte!
A mancat ...:)

Ma duc sa o imbrac sa mergem la plimbare!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Lia...da-i niste pere. Eu i le fierb 4 minutele...dar o sa ma las si de fiert cit de curind. Ca de acum e mare . Dar perele sunt ff bune laxative.

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Irrinuca - vreau si eu un link cu periuta ozn, plssss ... ca io de 3 zile strig ca disperata cum sa facem cu iepurasii ... plsss

Pupici la voi !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tizo felicitari ptr olita. de acum vrei sa zici ca numai la olita il pui? si cum o sa te "anunte"?
Daria si Irina, nu are nici un rost sa va agitati cu periute ptr dinti de acum - pina la 2 ani este suficient sa nu doarma cu biberonul in gura. de abia dupa aceea se periaza cu un bob de pasta de dinti ptr copii si cu periuta mica. asa am citi prin toate cartile si revistele.
Cori pupici la voi. lasa mama, rasfata-le cit poti....ca o sa creasca si nu or sa se mai lase rasfatate deloc!

Mergi la inceput