Copilasi de oct-noi-dec 2003(50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Alinakav ce dulce e. Stiu ca tu o iei razna, dar mie mi se pare dulcel. Ei, macar cand nu gasesti ceva prin casa...orice....sti unde sa cauti.
Uki Isabel nu doarme invelita sub nici o forma. Doar cand i-am cumparat pilota a dormit cu ea vreo doua nopti. Cred ca a vrut sa o probeze...evident nu -a placut.
Isa doarme cu un body maieut si o pijama nici groasa nici subtire. Sosetele de bumbac si atat. In camera ei sunt cam 23,24 gr.
Fu ca s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Am vrut sa zic ca fug.....era si cineva la usa si se trezise si puiul.
Uki nici eu nu-i dau cu crema.
Valeria pe unde mai sunteti? Ce mai face mama soacra? Infloreste, nu?
Sper sa va descurcati. Pupici pt Luki.
E si cutu cutu cu voi?
Chiar aseara cautam canise, sa achizitionam si noi un exemplar ca al vostru. E in competitie cu o persana, dar cutu castiga puncte Fetelor Isabel e ragusita (de ce oare). Nu tuseste...nu are nimic, doar ca vocea ei suna supeeer caragios. oare trebuie sa-i dau ceva sau se drege singurica?In alta ordine de idei
Nu am gasit ieri un pat care sa-mi placa, dar am gasit niste canapele super frumoase.
Va intreb si pe voi, ca eu nu pot sa ma hotaresc.
Canapelele sunt din piele bej fff deschis.
Mocheta e tot deschisa la culoare. Nu sunt chiar identice nuantele, dar ca idee amandoua sunt fff deschise, bej spre alb.
Ce ziceti, s-or vedea bine impreuna.
Multam !Va pupacim,
Alexandra si Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Hi, hi, iar am avut o noapte de pomina... Rad, ca m-am saturat sa ma vait. Probabil ca si voi v-ati saturat.

Super mami, raguseala trece tot cu ceva de la Boiron, Homeovox. Insa nu stiu daca ai sa gasesti acolo. Teoretic ar trebui. Io nu prea as lua canapele deschise la culoare pe o mocheta aproape la fel. Imi plac mult contrastele.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'na ziua!
Fost-am la dr. si cica avem viroza amandoi. La naiba s-o ia!
Nu luam antibiotic (desi eu am luat deja ), doar Nurofen, Olynth si Vit B Complex pt. intarirea organismului. Eu - vit. C intravenos (2/zi), Olynth si cam atat. Markus e super-marait, vrea NUMAI in brate, curg mucii rauri, urla cu disperare cand vede serevtelul, cu pompa n-am NICI O SANSA sa ma apropii de nasul lui, ca e in stare sa-mi traga un picior in freza
Azi-noapte a dormit fara trezire pana la 6, de pe la 23, dar ieri a dormit doar 2 reprize de 10 min.! Era rupt, asadar.
AM hotarat sa nu mai plecam maine la Intorsura, ci numai weekendul viitor.

Si la noi e tot frig!!

Pupici!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chaton spune:

Aseara baiatu meu facea pasi buni pe covor si batea din palme si se bataia la tv iar cadea in fund,iar o lua la pas,iar.. si tot asa,o jumatate buna de ora de ne prapadeam de ras.Acuma m-am jucat cu el,ascund o jucarie undeva,se duce si o ia si o ascunde si el tot acolo saaaau...in alta parte,mai!cred ca la sfarsit de februar ma laud ca merge singur singurel..nu mai are mult.Vai ce bucuroasa sunt!aaa,azi dimineata,dupa ce a mancat fructele,ramasese castronelul gol,ca asa e la noi mancam tot;castronul are desenat pe fund fel de fel de mutunachi, si el se chinuia sa ii ia de acolo cu lingurita sa ii duca la gura

mai are un obicei:cateodata nu vrea sa pape,mai face mofturi,si il pacalesc cu o rata careia ii dau cica si ei sa pape;dar pana nu vede ca ii duc lingurita ratei la cioc ,nu se atinge de mancare. E mortal! ma gandesc ce o fi cand o mai creste!!!

Alinkav,stai ma linistita,nu te mai enerva,io am patit si mai patesc inca,sub mobila de bucatarie e un spatiu unde se afla toate ustensilele mele si ce mai injur cand nu le gasesc,da stiu unde sa ma duc,ca ii place sa stea sa le bage dedesubt si apoi sa se uite la ele,dar pe mine ma distreaza...i-am facut si poza sa il pun in album sa vedeti ce mortal e!
Adameasca,multam de urare,la fel si tie;acum dschide paginuta,merci.

va pup ca mi-e o foameeeeeuite asa se ingrasa omu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Am fost cu Julia la dc aici in Gl si mi-a zis ca are rosu in gat.I-a dat Amoxiklav si Peritol pt pofta de mancare,Nurofen si supozitoare cu Paracetamol.Dar eu nu prea inteleg cum are rosu in gat daca ea are doar nasul infundat,nu tuseste,nu face febra,nu are altceva.
Mi-a mai dat ceva,un vaccin,Lantigen B pt prevenirea infectiilor respiratorii si inca nu stiu ce sa fac,daca sa-i dau sau nu.
Tot dc aia mi-a zis ca are strabism,eu nu stiu ce sa cred,socrul meu care este dc oftalmolog mi-a zis ca nu,mi-a zis ca copii se mai uita asa dar de abia dupa 4 sau 5 ani se poate spune ca are sau nu.
Tot azi m-am trezit si eu cu dureri in gat si putin racita,acum sa vedem ce o sa iau.

Ven,ce face piticu?Poti sa-l intrebi tu pe sotul tau despre Lantigen B?Mersic mult,pupicei si sanatate pt amandoi.

Ver,multumesc de raspuns,la noi prob e ca Julia nu maninca mai nimic,vrea doar tzitza,din mancare vrea doar 2-3 lingurite si gata.In schimb i-am luat cereale de grau cu miere si vanilie ca pufarinele,de astea maninca toata ziua sau paine goala.
Soacra-mea(dupa ea copilul se alapteaza pina la 6 luni) zice ca din cauza ca inca o alaptez nu maninca,eu cred ca de la canini si masele pt ca a avut perioade cand a mancat f bine.
Julia nu se mai trezeste noaptea deloc decat rar cind o doare ceva ,in rest papa tzitzi seara la 10 si se mai scoala la 9-10 dim.

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Alina, mama, ai avut tu dreptate... copilu' meu e racit!
Pai cum sa nu fie cand ea doarme numai dezvelita! Ce sa fac, sa cumpar acum sac de dormit? Pentru cat timp, ca ea creste... sau sunt si mai maricei? Nu stiu, si mai ales ca acum nu pot iesi din casa.
Am iesit cu hamul intr-o zi da' m-a cocosat!

Am dat deja de dimineata asa preventiv niste Calpol(ca n-am Nurofen) si mai dau toata ziua, ca frige si e maraita, are muci si e rosie la fata...Ma enerveaza chestia asta, ca noi nu suntem raciti. De ce tre' sa raceasca astia mici asa des? Am mai zis eu: MA OFTIC!
Pe virusii astia care degeaba sunt bombardati cu vitamine si alte chestii zicem noi sanatoase... pana nu-si fac de cap nu trece!
Si ce radeam ieri!
Acum Maria doarme, ceea ce e bine. A mancat si fructe. Sa vedem la legume...

Voi? Ce ziceti? Sunteti pe-afara? Ninge iar!IAR???

Pup

Gabriela si Mariuca

http://communitywebshots.com/user/uki2003

Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

SuperMami si eu zic ca Ileana, ca ar merge mai bine, ori canapele inchise si covorul deschis ori invers!Succes in alegere!
Chaton bravo ptr Cosmin, e o ferecire imensa cand iti vezi copilul alergand!
Ven, insanatosire grabnica!!!
Julia23, si voua pupici de la noi sa va treaca repede!
Ileana, stai linistita, nu vezi ca fiecare avem cate un nazdravan, trebuie si noi sa ne plangem undeva sau cuiva???Ca altfel as lua razna!Eu ma plang sotului, dar el nu reactioneaza, ca nu intelege prin ce trec!Ma mai plang mamei la telefon, ca stie cum e cand ai copil!Asa ca nu ne stresezi si nici nu ne plictisesti!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Adriana, Cristi zice ca e ok, sa i-l dai. Si noi vrem sa-i dam la Markus ceva asemanator, Luivac se numeste, tot pentru asa ceva este. Asta cand termina cu viroza.
Si parere strict personala: daca nu are febra, nu tuseste, doar muci si stranut, e clar viroza! Care se manifesta si cu gat rosu! Si care nu se trateaza cu antibiotic! Exact asa ceva avem noi, eu si Markus, si am scris mai sus ce ne-a recomandat dr. Eu una zic sa nu-i dai antibioticul.
Multa sanatate!

Alexandra, eu zic sa iei canapeaua bej. Mie imi plac tare combinatiile ton-sur-ton, sau s-or fi numind....... mai mult decat contrastele, anyway...Spor la shopping!

Valeria, mai da de veste, mai rezisti! Ce mai soacra ai si tu, Doamne fereste!
Mai, si eu sunt mama de baiat si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea minte cand oi fi batrana, sa nu devin ca majoritatea mamelor de baieti/barbati, care sunt cam exagerate, ca sa ma exprim eufemistic!

Va pup!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ven,multumesc pt raspuns,o sa astept sa-i treaca ca sa-i dau vaccinul.
Deja am inceput sa-i dau antibiotic cu toate ca,cred ca am facut o mare prostie,ea a facut febra inainte cu o zi sa mergem la dc,doar 38,6 si azi am vazut ca frigea putin.
Eu as fi vrut sa-i fac urocultura ca iar miroase pipi urat si cred ca iar are e-coli aia tampita.Acum astept dupa antibiotic sa vedem.
Pe mine ma ustura gatul ingrozitor,nu pot sa inghit nimic,am luat Septolete dar nici un efect,cred ca tre sa iau si eu antibiotic ca e rosu tot si cu putin alb.

Uki,sanatate multa Mariucai!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput