Anticorpi antivaricela, unde?

Anticorpi antivaricela, unde? | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Sunt tare curioasa daca are cineva idee la ce laborator - in Bucuresti - se pot lucra?
Eu teoretic nu am facut nici o boala de copilarie, practic mi-am descoperit Ig G pozitiv la urlian si rubeola.
Sunt insarcinata si tot stau cu frica sa ma apropii de copii din acesta cauza.
M-am uitat la cateva laboratoare dar nu am vazut la nici unul sa se faca acesta analiza.
Are cumva cineva vreo idee?
Multumesc mult!

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Delia, uite la un subiect mai vechi ce s-a discutat referitor la varicela, am inteles ca la Victor Babes:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37378

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Buna ! Se face sigur analiza si la Institutul matei bals-langa spitalul colentina. Analiza se numeste anticorpi anti-vzv; am facut-o si eu acum o saptamana. Sanatate si griji putine!
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetelor, multi !
Eu am vrut sa fac acum 2 luni analiza la Bals dar nu aveau reactivi.Strumfitza ai luat rezultatul? ca pe mine la rezulta m-au anuntat ca nu au reactivi.
O sa incerc maine la V. Babes.
Multumesc mult!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Da..am anticorpi......defapt stiam (eu avusesem varicela acum 12 ani), dar vroiam sa fac si analiza, ca taticul a facut varicela si eu sunt insarcinata. te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Pentru cine ar mai fi interesata: analiza a costat 400.000 lei (numai Ig G) si am facut-o la Centru de Dignostic si Tratament Victor Babes.
Rezultatul mi-l vor da in 10 zile lucratoare.
Multumesc mult inca o data.

Delia si Codrin

Mergi la inceput