Mamici de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
Margott spune:
Buna dimineata, burticilor!
Se pare ca azi va fi o zi cu soare, sau, daca ma uit mai bine pe fereastra a fost...
Nefertari[/red, emisiunea de pe Prima
este difuzata in fiecare luni, la ora 21, Dincolo de limite. Pot spune ca nu este doar despre nasteri, dar au un subiect despre nasteri in fiecare emisiune.
[red]NewMamimultumesc pentru incurajari.Teama mea este sa nu iau prea mult,
caci nici inainte nu eram prea slaba, si am inteles ca bebe isi ia de la noi cat are nevoie, iar kg. mai multe nu inseamna un bebe mai mare. Oricum cand imi este foame mananc.
Margott
22 sapt DPN 5 iunie
nefertari spune:
Bun venit fran - eu voi naste sigur prin cezarina si am experienta in domeniu !
crissu - mi s-au inmuita balamalele (cred ca de foame ) - n-am cazut rau ,mi-am zdrelit doar degetele arse sapt.trecuta
.
Cred ca la mine au fost culturi si secretii - deci se apropie pretul . M-am mai linistit .
Mickyyy - nu crezi ca ar trebui sa ne deschidem si noi un salon de masaj pt bb ?? Eu cel putin am experienta destula in domeniu ,plus mama asistenta pediatra de la care am invatat super trucuri de masaj , tratamente simple pt colici , scapare de constipatie ,desfundat nas , vindecare de diaree - si pot sa continuu toata ziua insirand .
E deajuns sa pui mana pe o carte despre copii ca sa descoperi mii de trucuri .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
gabitzam spune:
Bine ai venit, Fran!
Sa ai o sarcina usoara alaturi de noi ![]()
Azi am "aterizat" si eu mai tirziu la servici si m-am dus direct la bufet
Am fost la analize dimineata si eram nemancata si lesinata de foame.
Vorbeati de neindeminare? Nu ma intrebati cum am ajuns cu recipientul pentru sumarul de urina...N-am mai ajuns cu el...Asa ca mai facem o tura in borcan si maine dimineata![]()
Bebe are program de
si iar e intors cu fata invers, drept urmare imi trage la matze cu mare spor si voiosie.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Margott spune:
Crissu, eu stiu despre materna ca ar costa in jur de 500.000, dar intreaba la o farmacie, pentru ca eu am o verisoara farmacista si mi-a spus ca Materna inca se compenseaza. Ar trebui sa stie si medicul de familie. Nu stiu despre celelalte vitamine.
Margott
Ruxel spune:
Buna dimineata,
ca sa va binedispuneti de dimineata ![]()
Cunoasteti "privirea aceea" pe care o au femeile cand vor sa faca sex?
Nici eu." - Steve Martin
Exista cateva dispozitive care cresc dorinta sexuala, in special la
femei. Cel mai important dintre acestea este Mercedes-Benz 500 SL." -
Lynn Lavner
Sexul este unul din cele noua motive pentru reincarnare. Celelalte opt
n-au importanta." George Burns
Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul. Barbatii pot mima o intreaga
relatie." - Sharon Stone
Mama mea n-a sesizat niciodata nimic ironic in a ma numi
"son-of-a-bitch" - Jack Nicholson
Femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex. Barbatii au nevoie numai
de un loc unde s-o faca." - Billy Crystal
Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori." - Robert DeNiro
"Sa faci sex e ca si cum ai juca bridge. Daca n-ai un partener bun, ar fi bine sa ai o mana buna." - Woody Allen
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
Ruxel spune:
mie nu mi-a dat Materna compensat, iar in loc de Tardyferon(cica nici asta nu mi-l poate compensa) mi-a dat Ferogradumet compensat 90% si Gravibinon la fel (si acesta tot 90%).
Am gasit de cumparat Materna cu seleniu la 270.000 lei.
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
carolinah spune:
'Neata,
parca sunt mai curate strazile azi, dar au iesit si mai multe masini decat ieri asa ca nu am facut mare lucru. Tot atata am facut pana la birou, dar macar curatasera astia locurile de parcare ceva mai bine.
Cu gimnastica acvatica mi-e teama ca m-am lamurit, dar azi sun sa vad ce e cu aerobica pt gravide. Pe aia ar trebui sa mi-o permit si eu, ma gandesc. Voi ce fel de miscare faceti. In afara de fugarit prin casa copilul mai mare, in caz ca aveti unul?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
fran spune:
Multumesc pentru primire, vad ca deja apar pe listuta 
Eu am luat Materna de la HelpNet cu 315.000, dar asta pentru ca nu am mai ajuns la medic dupa reteta gratuita. Eu merg la Medicover, unde retetele nu sunt compensate, iar pentru retete gratuite la obstretica de la CDT Dorobanti,unde am si medicul de familie. Luna trecuta am avut reteta gratuita de N0-spa, Tardyferon si Supradyn (asa am vrut eu, ca are mai putin calciu, dar putea sa-mi dea si materna). Deci reteta gratuita nu o iau de la medicul de familie, ci de la obstretica direct.
Nefertari, spune-mi si mie te rog cu cat timp inainte de DPN ai avut cezariana programata, si ce fel de anestezie ai avut?
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Margott spune:
Fetelor, eu nu mai inteleg nimic.
Am luat acum 2 luni Tardyferon compensat 100%.Sa inteleg ca exista acum o alta lista de medicamente compensate? Iar despre Materna am vorbit acum o luna. Eu nu am luat pe motivul ca ma ingrasa. In prezent iau Pregvit Zn (acesta nu este compensat). Daca vrea cineva Tardyferon imi poate spune (eventual sa fie din Bucuresti),caci am o cutie neinceputa. Medicul mi-a dat sa o iau in timpul primului trimestru, dar nu l-am luat pentru ca pe prospect scria ca se ia in trim 2 de sarcina.
Margott cu
22 sapt, DPN 5 iun
nefertari spune:
fran - am avut anestezie generala - operatia a fost programata in saptamana 39 , conform evolutiei urmarite la echo .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19