Mamici de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Gusta, cum sa nasti mey acasa? asa ti-a zis doctorul? Dar sa zbori ai voie, ti-a scris acolo negru pe alb?

Cu fumatu, eu merg pe principiul, ca daca nu imi e mie rau nu ii e nici bebeutzei.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, eu nu ma mai joc. M-am dus si eu ca tot omul la bufet sa maninc ceva si cind intru acolo, ce vad? O vitrina frigorifica PLINA cu prajituri, care mai de care mai ochioase si cremoase si frishcoase. Si io care ziceam "hai sa maninc ceva usor...". De unde! Nu m-am dat dusa de acolo pina n-am luat ceva. Ii reclam! Sa-mi faca mie una ca asta.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Gabitza, te inteleg.
Eu inainte de bebe nu pofteam prajituri, dar de la o vreme...
M-am cantarit de dimineata si am constatat cu stupoare ca am luat 9.5 kg.!!! (sapt. 26).
Eu credeam ca sunt inca la 8 kg, dar m-am inselat se pare.

Simonaeus si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Fetele.....hai ca pe mine iar m-a apucat cheful de revolutionat prin firma.....tot n-avem sef .
Daca aveti cunostinte, prieteni, frati...in cautarea unui job...destul de prost platit din pacate (vreo 5 milioane probabil plus bonuri de masa), insa nici cerintele nu's ridicate : se cere permis si experienta in sofat (pentru ca presupune multa alergatura), operare calculator - excel si word, nivel mediu si nu trebuie nici experienta dati un semn. Despre ce-i vorba: vama, inmatriculari auto, munca de teren in principal. Nu cautam persoane supra calificate ci serioase si puse pe treaba. Iar daca cumva stie mai multe decat avem noi nevoie, in timp poate sa promoveze frumusel!
In principiu tipul care se ocupa inainte de toate astea a trecut pe un post mult mai bun si trebuie sa-si gaseasca un inlocuitor, iar seful ne-a dat mana (aproape) libera in gasirea acelei persoane.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mickyyy, da anunt si la discutii generale.

Nu stiu daca sintem cea mai mare grupa de mamici-burtici, dar sigur sintem cea mai vorbareata
Am descis capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41783" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (27)

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

dupa o pauza de 2 zile, incerc si eu sa recuperez ce-ati mai scris, dar mai fetelor e o munca titanica, imi trebuie o zi libera ca tare vorbarete mai sunteti (sunt apropae doua capitole in urma).
Gusta imi plac mult de tot lucrurile ptr. bebica, si eu i-am luat ieri trei costumase, nu m-am putut abtine desi am zis ca nu-i iau nimic pana nu ne mutam in noua casa luna viitoare.Dar parca poti rezista tentatie...
Iar dupa ce ne mutam trebuie sa trec pe la magazine sa-mi deschid lista caci colegele de serviciu de abia asteapta sa iasa la cumparaturi ptr. mine. asa ca voi astepta in Aprilie BabyShower si dupa aceea mai cumpar ce a mai ramas de pe liste. Deci presupun ca voi avea camera gata si totul numai pe la inceputul lunii mai. Deocamdata ma documentez de zor sa vad exact ce-mi trebuie.
Cornelia am citit ieri povestea nasterii Mariutei si am fost foarte emotionata, amestecand lacrimile cu zambetul de pe buze. Esti o adevarat povestitoate si dintr-o data m-am simtit acolo, trecand prin emotiile tale ca si cand m-am regasit pe mine in povestea ta.Doamne ce m-o fi asteptand, habar n-am sunt la primul bebic, dar povestea ta mi-a dat incredere si m-a facut sa vad totul cu mai mult optimism. Nu cred caci cuvintele mele descriu foarte bine ceea ce am trait cand am citit povestea ta, dar iti multumesc din suflet ca ai scris-o.
Va las acum ca mai am ceva treaba la munca. Ce bine ca e vineri si urmeaza doua zile liere, dar promit sa gat de citit weekendul asta si sa nu mai absentez.

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

Mergi la inceput