condiloame pe buze???

condiloame pe buze??? | Autor: energy79

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!Sunt noua pe forum si cu aceasta ocazie salut pe toata lumea!!1
Am si eu o problema si ii rog pe cei care stiu despre ce e vorba sau au trecut prin asa ceva,sa ma ajute!!In luna iunie 2004 am fost diagnosticata cu condilomatoza.Timp de cateva luni am tratat condiloamele genitale,iar de 3 luni nu mi-au mai aparut...problema mea e urmatoarea:am observat de cateva luni pe buze,niste punctulete albe,foarte mici si tari concentrate in special in colturile gurii,la inceput am crezut ca nu-i nimic serios si-mi vor disparea dar in ultimul timp,cateva dintre aceste punctulete s-au marit...nu intr-atat incat sa le simt cu limba,dar daca intind pielea,sunt foarte vizibile!sa fie oare condiloame?imi pun aceasta intrebare,deoarece cu aproape un an in urma,am facut si sex oral cu cel care m-a infectat!!

Va rog mult sa ma ajutati daca puteti!!voi merge si la medic(dermatolog,nu?),dar ma gandeam ca e poate cineva care a trecut prin asta!!!

Va multumesc si va doresc numai bine!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Daca ai facut sex neprotejat vaginal, anal sau oral, cu cineva care are o infectie genito-urinara, atunci aproape sigur ca si tu te-ai infectat. Nu trebuie sa o faci de mai multe ori; o singura data, o singura relatie neprotejata si poti deveni purtator... Uneori semnele nu sint evidente timp de mai multe luni, iar tu iti poti schimba partenerul fara ca vreunul din voi sa stie ca este purtatorul unui virus.

Uneori afectiunea evolueaza fara simptome, in special la femei. Unele simptome ale BTS dispar fara a fi tratate, ceea ce nu inseamna ca boala s-a vindecat, intrucit agentul patogen ramine in organism si poti deveni o sursa de contaminare pentru alte persoane.
In acelasi timp, boala poate izbucni din nou, dar de data aceasta ea va decurge in conditii mult mai grave.
Dar unele BTS-uri sunt latente, adica semnele bolii apar dupa cateve luni, sau chiar mai mult, de la infectare. De aceea, daca ai motive sa crezi ca te-ai infectat du-te imediat la un control medical.

Nu stiu sa-ti detaliez despre aceste condiloame bucale insa ,la fel ca si la multe alte topice,poate Cataghe si/sau DianaR te-ar putea ajuta.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

Aisha,iti multumesc mult, pt informatiile pe care mi le-ai dat,insa stiam tot ce scrie acolo,stiu ca m-am infectat in urma raportului sexual fara prezervativ,am tratat timp de mai multe luni condiloamele,acum nu au mai recidivat,paralel am facut un tratament pt cresterea imunitatii organismului,insa,intrebarea mea e urmatoarea:exista si pot aparea condiloame pe buze??tin sa mentionez ca am acele "punctulete" doar pe buze,in gura,pe limba,nu am absolut nimic!!

Inca mai astept sfaturi!!Va multumesc!O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

uite ce am gasit, poate te ajuta, dar eu zic ca cel mai bine mergi la doctor , decat sa stai asa, sa intrebi in stanga si-n dreapta si sa nu stie nimeni sigur

http://www.bioport.ro/Bioport/Papillomavirus_si_negii_genitali.html

numai bine si multa sanatate

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Multumesc mult Adriana.Citesem si eu ceea ce mi-ai trimis,daca ma gandesc bine,cred ca am citit aproape tot ce se gaseste pe net,insa peste tot scrie ca,in cazuri f rare,pot sa apara condiloame in gura,dar niciunde nu scrie ca e posibil sa apara pe buze...asta nu mi-o poate spune decat medicul,dar crede-ma ca prin cate am trecut cu medicii astia,nu pot sa mai am incredere,credeam ca, poate,totusi a mai trecut cineva prin asta,dar vad ca nu!multumesc mult inca o data si sunt aici daca stie cineva ceva despre asta!!
O zi buna tuturor!!....

Mergi la inceput

Fetelor,buna dimineata!
vroiam sa va spun,poate mai sunt si altele in situatia mea,ca am fost la medic si ceea ce am pe buze nu sunt altceva decat niste puncte de colesterol,nimic mai mult!!!am fost atat de fericita de diagnostic,dar in acelasi timp atat de dezamagita de cum s-a purtat cu mine doctorita,aproape inuman,a inceput sa rada de mine...oricum a fost oribil,o lipsa de profesionalism ,ceva de groaza!!

multi pupici tuturor si o zi buna!!

Mergi la inceput