Orgasm

Orgasm | Autor: kiwwy

Link direct la acest mesaj

Nu am stiut unde sa postez subiectul, dar sper ca e bine si aici
Din pacate am orgasm doar intr-o singura pozitie,cand e el deasupra.Nu pot nici cum sa am orgasm in alta pozitie, este normal? ce sa fac sa am in mai multe pozitii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Consulta un sexolog ,asta-i "plus tôt"o problema medicala decit una relationala!
Vorbeste cu medicul de familie sa-ti da o trimitere la un sexolog,daca exista un astfel de medic acolo unde esti tu (acum nu stiu daca e posibil s-au nu,eu am plecat de ceva timp din tara) ,aici este !

Aura&Luca,2 ani si 11 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

io nu prea cred ca se va gasi cineva sa-ti dea indicatii exacte/ precise cum si ce sa faci

ce ti-as sugera..
- pe net sunt zic eu destule surse de informare.. reviste, situri.. daca nu sti unele zi ca-ti dau eu Pm
- discuti cu sotul tau problema.. si faceti experimente.. poate-ti reuseste

bafta si sa ne ti la curent

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

si eu am aceeasi problema numai ca la mine e alta pozitzia...a se citii..el in spatele meu...;) oricum nu ma stressez....ci eventual ii sugerez sa isi schimbe MODUL in care sta...asta cand nu se intampla de la sine...;) Daca pe tine te deranjeaza ...mergi la medic sau consulta resurese on line..

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

incearca pozitia sushi , adica tu pestele si el orezu...

Ema's si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Eu cred ca un sexolog se consulta numai in cazul in care nu as avea deloc orgasm, dar cum am scris :numai intr-o pozitie pot avea, eu nu sunt stresata ci poate sotul meu Orice am face ,nu se poate in alta pozitie, ce sa fac.... dar asa am orgasme multiple(4-sau 5 intr-un singur act),.Poate stiti ceva situri pe net, care m-ar ajuta, v-as ruga mult.Am incercat si cu exercitiile Kegel dar fara nici un rezultat inca.Voi aveti" O "in cate pozitii vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Cezara,exista un subiect despre orgasm la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33357&whichpage=1" target="_blank">Femina Intim.O sa mut toate postarile acolo!
Multumesc!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput