Nu am stiut unde sa postez subiectul, dar sper ca e bine si aici
Din pacate am orgasm doar intr-o singura pozitie,cand e el deasupra.Nu pot nici cum sa am orgasm in alta pozitie, este normal? ce sa fac sa am in mai multe pozitii?
Consulta un sexolog ,asta-i "plus tôt"o problema medicala decit una relationala!
Vorbeste cu medicul de familie sa-ti da o trimitere la un sexolog,daca exista un astfel de medic acolo unde esti tu (acum nu stiu daca e posibil s-au nu,eu am plecat de ceva timp din tara) ,aici este !
Aura&Luca,2 ani si 11 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
io nu prea cred ca se va gasi cineva sa-ti dea indicatii exacte/ precise cum si ce sa faci
ce ti-as sugera..
- pe net sunt zic eu destule surse de informare.. reviste, situri.. daca nu sti unele zi ca-ti dau eu Pm
- discuti cu sotul tau problema.. si faceti experimente.. poate-ti reuseste
bafta si sa ne ti la curent
------------------------
poze cu Bandit
si eu am aceeasi problema numai ca la mine e alta pozitzia...a se citii..el in spatele meu...;) oricum nu ma stressez....ci eventual ii sugerez sa isi schimbe MODUL in care sta...asta cand nu se intampla de la sine...;) Daca pe tine te deranjeaza ...mergi la medic sau consulta resurese on line..
danna2002
Eu cred ca un sexolog se consulta numai in cazul in care nu as avea deloc orgasm, dar cum am scris :numai intr-o pozitie pot avea, eu nu sunt stresata ci poate sotul meu Orice am face ,nu se poate in alta pozitie, ce sa fac.... dar asa am orgasme multiple(4-sau 5 intr-un singur act),.Poate stiti ceva situri pe net, care m-ar ajuta, v-as ruga mult
.Am incercat si cu exercitiile Kegel dar fara nici un rezultat inca.Voi aveti" O "in cate pozitii vreti?
Cezara,exista un subiect despre orgasm la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33357&whichpage=1" target="_blank">Femina Intim.O sa mut toate postarile acolo!
Multumesc!
Irina,veve & croko
pozici