cum e cu constipatia la gravide?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

mai merge uneori si un pic de cafea...nu mult. N-are ce sa strice si e purgativa. La mine functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris Ciurea spune:

La mine nu merge decat cu un iaurt si un mar (dimineata). Am incercat inainte toate metodele clasice dar nu au dat rezultate. Cred ca depinde foarte mult de organism.

Cristina si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Eu beau dimineata, pe stomacul gol, un pahar cu apa plata calduta.
La mine foloseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabomboana spune:

Buna! Sunt o burtica noua de inceput de saptamana 16.Si eu ma confrunt cu constipatia,mai rau e cand ma deranjez la stomac pe fond de constipatie.DE vreo 2 saptamani am remarcat ca scaunul e de culoare f inchisa,chiar si cand sunt deranjata.E ceva anormal?Sper ca nu v-am scarbit prea tare.
Numai bine burticilor si bebelusilor!
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Si eu sufar de aceeasi chestie neplacuta si desi am incercat tot ce se poate(tarate, iaurt fructe, prune uscate, compot) cel mai bine ma simt cand mananac dimineata cateva kiwi dar din acelea foarte coapte nu tari. Si acum m-am obisnuit sa mananc si seara si e totul normal pentru cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_75 spune:

pentru oanabomboana,

si eu sunt in aceeasi situatie cu tine. Singura ecplicatie logica pe care mi-am putut-o da, dupa ce am intrebat si alte mamici, este ca acest lucru se datoreaza medicamentatiei (ma refer la vitamine, dintre care, principalul "vinovat" este fierul). Deci daca iei vitamine care au in compozitie acest element sau derivati de-ai lui, mai mult ca sigur ca nu e vorba de nimic grav. Poti incerca sa gasesti singura cauza, sau mai poti intreba si alte persoane.

Sanatate multa si bebic frumos!

ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

FASOLE, FASOLE SI IAR FASOLE
Sa traiasca fasolea, eu ma jur numai asta am de gand sa mananc de azi inainte! Dupa diverse incercari: apa multa, fructe, iaurt, cereale etc, numai fasolea mi-a readus zambetul pe fata

Andreea 26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia-sonia spune:

si eu care am nascut deja mai am probleme cu constipatia deoarece alaptez.remediul de forta majora este acela ca scot capul de la dus si il introduc in anus iar un jet puternic de apa calda intra in colon exact ca si la clisma dupa care elimin materiile fecale foarte usor.doar sa ai grija sa nu aluneci ,eu am cabina de dus si e f usor.merita sa incerci,nu te costa nimic .m-as bucura sa aiba efect.nastere usoara.pa

Mergi la inceput

Buna!De cateva zile am incercat ceva nou si functioneaza.Trebuie sa amesteci cantitati egale de miere de albine (500g) si lamai(500g).Lamaile le speli, nu le cureti de coaja si le faci la blender,apoi adaugi si mierea.Amestecul il pastrezi la frigider si se ia o lingura dimineata pe stomacul gol.Spor la treaba si sper sa aiba si la voi efect.
Oana si bebita de 17 sapt

Mergi la inceput

Multumesc,Ramona! Intre timp vorbisem si cu medicul si mi-a zis si el ca e de la fierul din suplimentul pe care-l iau.Multumesc oricum.
Oan

Mergi la inceput