Toate aceste analize?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by lexy

Unde le-ati facut? La Medsana costa aprox 8 milioane.

Lexy

Buna, Lexy!
Eu tocmai ce am facut analizele la Medicover. Si, orientativ, arata cam asa:
Urina sediment 45.000
Alaninaminotransferaza 53.000
Colesterol 53.000
Creatinina serica 53.000
Glucoza serica 53.000
Urina biochimie 55.000
Sidernie 65.000
Calciu ionic 70.000
Hemograma 140.000
Serologie sifilis 140.000
Ag HBS 240.000
Anti hbc 280.000
Toxoplasma 290.000
Anti HIV 1+2 300.000
Anti hcv 475.000
Total 2.312.000

De retinut ca partial aceste analize sunt gratuite, fiind si obligatorii, cu trimitere de la medicul de familie!
Sper sa-ti fie de folos: oricum, chiar daca adaugi si ceea ce nu este pe lista mea nu vei ajunge la 8 mil...
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexy spune:

M-am uitat numai la toxoplasma care la Medsana e 450.000, deci e o oarecare diferenta. Stiu ca sunt si analize gratuite, dar cele infectioase nu sunt gratuite. Restul mi le-a dat si mie medicul de familie gratis.
Multumesc si va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lexy, pe cele gratuite poti sa le faci si la Medicover Grozovici, la parter, la laboratorul Synevo...mergi cu trimiterea de la medicul de familie...

Oana si comoara 37+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Lexy, pe www.synevo.ro poti vedea si preturile pentru Medicover.
Multa sanatate!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Buna! cand si ce analize, se fac in trimestrul 2 sau 3 de sarcina? eu am facut analizele necesare la inceputul sarcinii, si acum la 30 de saptamini nu mi s-a dat sa fac altele. stiti cumva, daca e necesar sa incep sa iai calciu, fier si acid folic? dr. la care merg spune ca nu e nevoie, dar am citit pe internet ca se poate lua in ultimul trimestru. fetelor, va rog un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Pt Ca si Fe, ar fi bine sa repeti analizele si s avez daca este nevoie. Ca poate provoca (,) contractii uterine, de aceea nu il recomanda toti medicii sau il recomanda in functie de cum te simti. Fe e bine in ultimul trimestru, caci oricum in urma nasterii pierzi sange si e bine sa nu fii o lauza anemica, de asemenea e indicat sa iei si in perioada lauziei (6 saptamani dupa nastere). Acidul folic este recomandat pe toata durata ssarcinii, dar mai ales in primul trimestru.

Sarcina usoara!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Multumesc pt. raspuns. Cred ca mai intai am sa fac analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana filip spune:

quote:
Initial creeata de lexy

Cand ati ramas insarcinate ati facut toate aceste analize: hemograma, calcemie, sumar de urina, RBW, test HIV, glicemie, grupa sanguina, RH, urocultura, biochimie sange, listeria, toxoplasma, CMV, rubeola, virusi hepatita, culturi col, secretie vaginala, papanicolau?
Eu sunt la prima sarcina, fara antecedente de avorturi sau pierdere de sarcina si ma simt foarte bine.

Este f. importnt sa-ti faci toate analizele daca medicul tau o cere pentru ca de sanatatea ta depinnde si sanatatea micutului.Si sa stii ca unele analize sunt gratuite daca iei trimitere de la medicul de familie.Eu am platit doar vreo 3-4 analize din cele enumerate.Sa fii sanatoasa si sa-ti iasa bine analizele.

Lexy

Mergi la inceput