Bebelusi de iulie-august 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Emanuela, LA MULTI ANI !!! sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti tu ...

Marcela, eu m-as duce cu tupeu la usa vecinilor si le-as spune ca am copil mic, care trebuie sa doarma, sa fie linistit, si daca nu-si fac un "program de zgomot" o sa le pui copilul in brate sa-l linisteasca ei ...ce ma enerveaza astia, i-as strage de gat!
am renovat si noi, dar nu incepeam sa facem zgomot inainte de 9 dimineata, de la 12-17 nu faceam ca poate se mai odihnesc oamenii si mai faceam dupa ora 17 inca vreo 2 ore ...ca doar nu gauream toata casa
crede-ma ca eu m-am dus in noaptea de revelion pentru niste vecini in casa, pustiul lor (un mucos de vreo 11-12 ani) needucat, se apucase sa arunce cu petarde in bloc, va dati seama ce ecou ...asa ca am luat-o pe scari, l-am prins chiar cand arunca o petarda si atat i-a fost ...am intrat peste parintii lor in casa, le-am zis ca daca nu se potoleste cretinu' ala de copil atat de le trebuie, am facut un scandal mostru, niciodata nu m-am certat asa cu cineva ...dar dupa aceea nu s-a mai auzit nici musca!
acum cand ma intilnesc cu "copilul minune" lasa capul in jos si nu-l ridica pana nu trece de mine !
pai n-am inteles ...daca tot stam atatia oameni intr-o cladire ...sa ne respectam, ca doar nu e blocu nimanui!
na, uite ce m-am enervat !
asa ca ...du-te la usa lor si spune-le sa nu mai faca zgomot toata ziua, o sa vezi ca dupa ce te certi cu ei ....te vei simti mult mai bine!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1 - Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna, buna!

Sunt intr-o pauza de somn, a lui Vic, bineinteles, si am furat laptop-ul sa scriu. Ca acu si asta e in proprietatea lui...

Marcela, imi pare rau ca nu se mai termina. Nu ai incercat sa vb cu ei? Macar sa nu mai trebaluiasca in orele de somn ale Alexandrei!

Daria, tu intrebai de copii sub 7 kile? Pai Vic la 6 luni avea 6,5 kg. Asta e, cu asta defilam...

Io o sa mai pun neste poze azi pe site, pentru cine mai vrea sa ne vada ca sa nu ne uite... hai ca va mai cetesc din urma, ca am pierdut o multime...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

rain, multumesc de urari !
Azi sunt iar suparata! Si-a facut Codrut program de belele in we.Ieri i-am bagat in piure o lingurita de carnita si hop-alergie dimineata! Iar bubite rosii pe burtica si un umar, exact ca saptamana trecuta de la mango.Pai ce sa ii mai dau sa pape?!Carnea e importanta in alimentatie pt. fier!Acum ii dau Peritol si Ca ca antialergic!
Azi l-am cantarit: 8,960kg !!!!Si abia pe 31 face 6 luni!
Dar si ieri si azi a adormit numai in carut ziua! Yes!
Emanuela

http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula31 spune:

hello,fetele si LA MULTI ANI mamicilor si bb-ilorce se sarbatoresc azi!Va doresc ce-mi doresc si mie!
Daria,Manu are 7300 la 5 luni si o sapt,nici el nu a luat f. bine in greutate in ultimele 2 luni(500g/luna),dar nu e slab ,nici gras.In orice caz,stiu ca la 6 luni trebuie sa aiba 7500g si e in regula.Am citit si in Dr.Spock,intre 3-5 luni copii iau mai lent in greutate,apoi si mai lent.Oricum,eu una cred ca m-am cam grabit cu diversificarea,copilul meu s-a dezv. f. bine cu NAN 1,de cand am inceput cu supe si altele,parca nu mi-a mai mancat ca inainte.
O intrebare am si eu pt. fete:Manu se rastoarna pe partea dreapta(numai pe dreapta)cam de vreo 3 sapt.Problema e ca nu se odihneste daca nu-l blindez cu perne,se rasuceste,se fataie,apoi incepe sa tipe ca nu mai poate sa se intoarca din nou pe spate,sau isi prinde manuta sub el.Voi cum faceti sa se odihneasca,sa nu se invarta atat?
Aaa inca ceva!Bb-eii vostri se trezesc tipand,al meu se trezeste frecvent asa,parca ar avea cosmaruri,mititelul!pupici la mamici si bb-ei
bb Manu & mami Paula
http:/community.webshots.com/user/paula31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula31 spune:

Fetelor,pana la ce temperatura(minima) e recomandat sa scoti copilul afara?La noi sunt -6 grade si tare l-as mai scoate 15 minute,dar cred ca-i cam frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut fetelor si la multi ani mamicilor si bebeilor sarbatoriti azi!!!
Daria, eu pe Elise am pus-o in premergator acum o saptamana....da' AMARATA NU STIA CE SA FACA LA INCEPUT, si abia de ieri a inceput sa paseasca asa un pic.....la noi nu se mai putea, ca are 10 kile, si pe langa asta e ca ursii koala, toata ziua-n copac, ba la mine ba la cine apuca, ca de nu urla urat de tot.....faza buna asta cu rotobilul, ca mai respir si eu....dar banuiesc ca depinde de bb, daca tu crezi ca face fata, de ce nu???
Florina& Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

paula mie tanti doctor mi-a zis ca pana la -10 gr sa-l scot zilnic, si mai frig daca este macar 5-10 minute, deci parerea mea e ca la -6 gr nu e asa frig...eu ies cu el cam 40 min daca rezista atata si nu imi plange, ca nu-i prea place in trasura
Nici Stefan nu e un copil foarte grasun. La 5 luni si o saptamana are 7,350 gr, desi am vazut copilasi pe aici cu 8 kg... ohohohooo, da nu mi se pare slabutz, doar ca de cand cu diversificarea,...parca nu mai mananca ca inainte si nu stiu zau ce ne-om face daca nu o sa-i placa noile gusturi...

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hello, girls !
Paula - eu ies cu Giulia indiferent de ploaie si vant, o iau in marsupiu si via, chiar daca pentru 15 minute, omai iau si seara de mergem pana la un abc care e langa noi, iar plimbarea nocturna o distreaza cel mai tare E drept ca-i proptesc suzeta contra vointei cu geaca ei
Mandra mea se trezeste urland de ... nu stiu de ce ... dar ii bag bibele cu lapte si ii trece ... asa urla de zici ca o trage cineva de par ...
Adema - eu nici nu am stiut ca bb Codrut a facut alergie la mango ... ii dorim sanatateee !!! Si acum la pieptul de pui ??? L-ai fiert separat ??? Ooofff, il pupacim muuult-muuult de tot !!!

Intrebare: vad ca biscuitii nu prea sunt la moda pe aici, dar IAURT, da cineva la bb ??? De care ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

quote:
Originally posted by paula31

Fetelor,pana la ce temperatura(minima) e recomandat sa scoti copilul afara?La noi sunt -6 grade si tare l-as mai scoate 15 minute,dar cred ca-i cam frig

Paula, eu am scos-o pe pustoaica mea si la minus 13 grade si nu a avut nimic. Dar sa nu fie vant. Cand sunt minus 6 grade spunem, "hai ca azi e cald putem iesi afara". Acum depinde si cum ai invatat copilul.

Liliana si Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi, multi fericiti si linistiti si de la noi micutilor si mamicilor lor!!!!
Da, pot fi scoso bebeii afara chiar daca e frig, da nu prea le place cand bate vantul. Philip parca nu poate respira cand e vant afara si pare ca se sperie. Drept, are si nasul carn ca maica-sa.
Si noi tipam prin somn, aseara numai o data, la 4.25, cateodata deloc, cateodata de 3-4 ori. Asta e. Eu nu ii fac nimic, doar ma duc in camera lui sa ma asigur ca e i ordine. El, de regula, isi baga degetelul in gurita si se culca la loc. DAca ma vede, are tendinta sa planga mai mult. DE aia nu ma arat.
El s-a trezit pe la 6.15, desi l-am pus mai tarziu la nani, in speranta ca va dormi mai mult (s-a culcat pe la 20.40). Eu, de la 430 n-am mai dormit.
Acu dorm amandoi, si puiul si tati si eu am fost la sala!!!!!Astept sa se trezeasca sa pot face dus.
week-end placut in continuare
pupicei

philip&andreea

Mergi la inceput