Bebelusi de iulie-august 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!
Raportam si noi bebelus care a invatat sa se intoarca de pe spate pe burta . Acuma ajunge pe burta si nu-i place, daca o intorc inapoi pe spate iar nu-i place si se intoarce singura pe burta. Nu se poate hotari.
Daria, este normal sa nu semene Gulia intocmai cu tine. Conteaza foarte mult si ascendentul. Stefi, pe langa ca este leu, are si ascendentul tot in leu, iti dai seama cat voi avea de tras cu ea . Deja imi spune ca este foarte incapatanata.
Apropo, mama mea mi-a spus ca ar trebui sa incep sa o cert sau sa-i vorbesc un pic mai serios cand face o boacana (nu sta locului sa ii pun pampersul sau ceva asemanator). Pentru ca incepe sa priceapa si daca nu fac asa, dupa aceea isi va lua lumea in cap.
Pe mine iar ma incearca o raceala . Imi aplic un tratament soc si sper sa ma simt mai bine maine dimineata.
Roberta si eu inca alaptez si mai am muuuulte kg in plus, dar stiu ca nu pot tine o dieta pentru ca scade laptele destul de drastic. Cum spunea Roxana, poti renunta la paine, ciocolata si altele asemenea. Eu nu pot renunta nici la ele, asa ca la vara voi .
Ana, asa am patit si eu. Eu cred ca este de la mar. Asa ca acum ii combin marul cu para sau caisa sau alte fructe care inmoaie scaunul(naturala sau de la borcanel) si ii dau cereale cu orez si porumb de la Milupa. Foarte dulce este Stefan si are un patut tare fain. De unde l-ati luat? Cu tot cu saltea?
Simona, tu ai intrebat de ananas, nu? Eu am vazut si i-am cumparat Stefaniei in combinatie cu alte fructe de la Hipp. Inca nu i-am dat, dar vreau sa incerc si eu.
Felicia (pako), si eu am scapat de unghia de la picior. am lasat-o sa creasca si i-am tot scos coltul cu unghia mea si acum este OK. Si eu stiu aceeasi poezie, dar un pic schimbata. Ultimul vers este "ca asa crestem noi cei mici, sanatosi, frumosi, voinici!"
Sa avem o noapte calma.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai mai fetelor cum sa arat la cei 27 de ani?
nu cred ca voi aratati mai batrane. pe unele v-m si vazut, da nu mai stiu pe care si cum.multumim din nou

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vreau si eu sa se rasuceasca Luca.....
Mai este vreun bb care nu o face inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bebemic nu se rasuceste decat pe o parte si cealalta. inca nu poate de pe spate pe burta si invers. cred ca nici nu o sa o faca prea curand ca uraste tummy time. dr spune ca e normal si nu tre sa-mi fac probleme. abia a implinit 6 luni

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Philip, Luca uraste si el tummy time...nici macar nu se rasuceste pe o parte....stiu ca-i normal...dar...Luca pe 30 face 5 luni...

]Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ceaustok, fetele !
BlueAngel - nici io n-am vazut borcanas cu ananas, da` suna tentant. Iar daca-i place lui bb, dc nu ?!
Amironeanu - hihihi - io am ascendent in leu, ca norocu` Giulia s-a nascut la diferenta de 10 minute si-l are in fecioara.
Si da, eu o cert cand isi baga degetu` in gura si pricepe foarte bine, credeti-ma. Se incrunta si se uita urat la mine !
Kim - io m-am plans de rasuceli, acum se plange Giulia ca-i ramane mana blocata sub burta pentru ca in timp ce se rasuceste tine si jucariile in mana si nu le da drumu`.
Andreea - Philip - da` frumosi mai sunteti voi

Sinoi si noi in clubul bb-ilor care refuza lichidele, apa, ceai, supa, zeama de orice fel si ne facem greata si scuipam sau vomitam sau doar o ploscaim pe mami si apoi radem in hohote !!! Ne place doar apa din baitaaa

Pupici la voi si o seara minunata !!!

Giulia mea a capitulat la 10 si sper sa-si tina obiceiul de somn pana la 6 juma` si dupa 170 de lapte pana pe la 8 juma`.

Pupici la mamici si bebici !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

kim...votat in continuare. Cu rasucitul a fost greu si acum cind sta pe burtica, se uita de jur imprejur, nu prea il mai intereseaza nici o jucarie, sata efectic pe burtica, ca la plaja si bate din picior. Nici cea mai mica incercare sa se intorca sau macar sa incerce sa ajunga la jucarele. Dar il las in pace, cind o sa vrea o sa inceapa iarasi sa miiriie/screme toata ziua.

ananas...eu nu-i dau chiar daca am gasit borcanle Hipp ptr 4 luni cu ananas si altceva. Mai bine ii bag la cuptor un dovleac...care sa fiu sincera ii place cel mai mult . Si acum il amestec cu cereale sau cu cartof.Asa ca in topul preferintelor lui ALEX...e dovleacul...nu degeaba a mincat maica-sa cit a fost gravida kg intregi de seminte de dovleac.

ref la lichide...sunt norocoasa. Alex ori e bleg si nu face diferenta or ii place sa bea ..fie lapte/ceai or apa. Oare asta de unde i s-o trage? Bea apa ( de la robinet , fiarta si racita )la fel de bine cum a baut si ceaiul. Si asta il ajuta mult la kk ....ca daca nu-i dau , ne trezim cu din alea mici de iepuras !!!

Sa aveti un week-end placut s linistit !!!!


Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

P.S. Pentru ROXANA1974
Plsss ... din cate stii tu, cicatricile cheloide apar si in cazul suturii perineului la nasterea naturala sau pe uterul sectionat pentru cezariana ???

Sorry, dar sper sa vada msg aici la noi, ca la discutii generale nu mi-a raspuns ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

he, he .. multumec de raspunsuri !!!
ce frumos ninge afara !!!ce pacat ca nu-i Craciunul !!!!
Mai Daria ... ai fost cool la faza cu scoacra !! de mult nu am mai auzit pe cineva sa spuna asa ... franc , cu toata gura .. o parere despre soacra ! parca te si vad
pup


Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Kim, nici al meu nu da semne ca ar vrea sa se intoarca... nu-i place pe burtica si poate daia...
Multumesc de complimente! Stefan da e un dulce...da lumea zice ca seamana cu tati...desi parca are ochisorii mei hihi...
Ma gandesc ca pana la urma o sa vrea el si lichide pe cand io fi sete... ma gandesc eu!
Da ce treaba e cu ananasul? de ce sa nu le dati la copilasi?

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput