Din Republica Moldova cine mai e??????????????

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Ai dreptate Ticka, numai ca eu m-am deprins cu cititul si cam greu imi vine cu vorbitul. Cind cineva vorbeste cam greu il inteleg. Dar incerc sa o invat eu si din dictionar, ma mai ajuta si Valeriu (sotul), asa ca fac succese. La magazin indraznesc sa pun intrebari la care inteleg numai jumate din raspunsuri , insa si asta e inainte, nu ?

Era sa uit, m-am inscris la academiaonline, au gramatica buna, insa e pentru avansati. Da gasesc eu ceva si pentru mine.

5+ sapt

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Si eu am luat cursurile de la academiaonline, sunt destul de bine facute.
Uite www.abc-english-grammar.com/online_uroki.htm" target="_blank">aici un site rusesc pentru invatarea limbii engleze. Eu zic ca e bun pentru incepatori. Nu trebuie sa te inscrii si poti sa verifici tot pe site facand exercitzii daca ai inteles bine tema.
Si uite inca unul care mi s-a parut explicit si usor de inteles www.study.ru/lessons/index.shtml" target="_blank">click aici Spor!
Si acum cascada de intrebari Tu cum de descurci acolo? Ce limba vorbesti? Lucrezi si tu sau numai Valeriu?

Cu drag

Mergi la inceput

Merci de lincuri, sper sa-mi prinda bine si sa aiba efect .

Cu parere de rau eu nu vorbesc nici untr-o limba din care se cere, adic araba sau engleza . Da dupa cum am spus incerc in engleza sa zic citeva buchii, imi pare bine ca la cine vorbesc ma intelege, numai ca nu inteleg de ce toti zimbesc cind o fac.

Nici de lucrat nu lucrez, Valeriu e venit in deplasare. Eu nu mi-am cautat de lucru, cred ca iti dai seama care e motivul. Acum de o saptamina nici nu am nevoie de serviciu, o sa fiu closca .

_

5+ sapt

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Cand sunt alegerile????Vom merge si noi la vot!!
Nu vorbiti de engleza, ca eu n-am cu cine, nici unde sa mai practic , si sper ca nu voi uita macar ce stiu.
Lucia, cum te simti?Fizic, ca emotional sunt sigura ca esti fericita! pentru bb din burtica!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Lasa Lucia ca ai timp sa si lucrezi. O tzarica de pauza nu strica.
Cat despre alegeri, Alina acestea sunt la primavara prin martie parca.
Ca tot vorbim de alegeri si politica..dragelor stiti ceva despre situatia din Transnistria si despre pregatirea trupelor transnistrene de razboi. Am vazut cateva reportaje la stiri de mi se ridica parul si mi se strange inima. Fetele din Moldova (Rodica, Nati) voi sunteti mai informate - ce se aude?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinkav

Nu vorbiti de engleza, ca eu n-am cu cine, nici unde sa mai practic , si sper ca nu voi uita macar ce stiu.

Pai ca sa nu uiti poti sa-ti iei carti in engleza de la librarie dar ai grija daca sunt printate in India sa nu fie traduse din alta limba (de ex franceza engleza), ca ti se incalceste mintea de ce traducere fac astia. Sunt patzita asa ca stiu ce scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, fetelor!
Lucia , felicitari, sa ai o sarcina cit mai usoara, sa ai grija de tine si de bebe si sa savurezi din plin aceste clipe, sint foarte speciale!!! Imi aduc aminte de acele luni cu mare drag si as mai vrea cit de curind. Dar... sa mai creasca Paula si apoi da Doamne.
Am stat vreo citeva orebune pina am vazut toate pozele voastre, ca asa bine imi merge netul. E foarte frumos
Nati si tie la fel, o sarcina cit mai usoara!!!
Stiti cum am invatat eu engleza? Datorita serialul de la ora 4 de la ProTv. Nu zic ca-s as, dar cel putin ma fac inteleasa.
De filme rusesti, ce sa zic, nu ma pot plinge, din belsug. Sint nist baieti care dau anunturi pe net ca inscriu CDuri. Costa destul de ieftin (8 lei parca, CD lor) si calitatea suportabila, ca am comandat noi ceva filmuri, dar nu rusesti. Daca vreti, pot afla adresa lor si cit veniti - dati comanda si peste 1-2 zile le primiti.
Alegerile vor fi pe 6 martie. Ieri s-au inscris ultimii canditati.
In ceea ce priveste Transnistria, ultima stire a fost ca s-a deschis liceu cu predare in limba romana, dar nu mai stiu in ce oras (memoria nu mi-a revenit dupa sarcina). Daca vreti mai multe noutati, puteti citi ziarul TIMPUL la timpul.md, e obiectiv si eu il citesc, cind imi permite fiica-mea.
In rest, la noi toate bune si frumoase, mai putin afara, ca e un ger si la noi, de nu mai stiu cind am fost pe afara.
Va si o zi cit mai buna si mai frumoasa!!!

Rodica si Paula (02.09.04)
http://community.webshots.com/user/mamaelei

Mergi la inceput

Si eu ti-am vazut pozele Rodica, ai o fetitza dulce foc sa-ti traiasca si sa te bucure!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata dragelor!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Privet moldovencelor

Ce se mai aude pe la voi, vad ca v-ati cam pierdut.

Ticka merci inca o data pentru lincurile la cursurile de engleza, aseara m-am uitat la ele si sunt super. Sotul zice ca daca el avea info aceasta cind era student nu mai avea nevoie de prof . Sunt sigura ca o sa ma descurc si o sa incep si eu sa spicuesc pe intelesul tuturor. Insa asta o sa cam limiteze intrarea mea pe DC, caci vreau sa ma ocup serios. Merci inca o data.

Alinkav sun super saiturile, daca nu vrei sa uiti ce stii incearca si tu sa intri pe ele, cred ca e atit de bine data info ca o sa-ti reamintesti foarte usor ce stieai sau ai uitat plus o sa mai inveti ceva nou.

MamaElei merci de complimente, da sa stii ca si voi aveti poze super in care e si mai super Paula. Parca e fotomodel , sa va fie sanatoasa si sa aveti parte numai de bucurii din partea ei.

Eu azi am de facut curat, miine incepe weekend-ul, asa ca vreau sa profit de momentul in care inca nu am greturi si nu ma simt rau. Cred ca saptamina viitoare o sa fie nevoie de o deriticatoare

O zi buna fetelor si ne mai scriem.
_

5+ sapt

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput