Din Republica Moldova cine mai e??????????????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Da, ei sunt. Chiar ce mica e lumea.
De unde o stii? Ca eu mai cunosc pe cineva care i-a fost colega de liceu: Tugui Oxana
Super poze de la nunta, dar de ce pitica ta era asa suparata?
Dar e asa dulceee!!!!

Lilia si printesa ei Amelia(26 sept)

AMELIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Suntem prieteni de familie (de fapt parintzii sunt, iar noi continuam oarecum traditzia). Pe colegele ei nu le cunosc (deh, eu eram demult plecata cand ea facea liceul). E o tipa Oxana Tugui care si-a pus pozele in sectziunea Miresele DC uite www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=73&folder=Oxana Tugui" target="_blank">linkul.

Alexandra facea pe suparata, era cam obosita. Oricum au avut o nunta foarte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Asa e, lumea e mica si plina de surprize!M-am uitat si eu pe poze, nu cunosc pe nimeni, in schimb cunosc sala(de la nunta). Am fost si noi la nunta cumatrilor nostri in septembrie, si daca nu ma inselel, restaurantul se afla langa ex.Maritza(imi scapa acum denumirea).
Ticka imi pare rau ptr experienta neplacuta, dar eu zic ca merita sa mai incerci, asta daca esti hotarata, si Alexandra e destul de marisoara deja.
Eu nu cred ca voi lucra vreo data undeva, lucrez acasa, am 4 firmulitze la care duc contabilitate, si cu tot cu casa, sot si copil imi e suficient. Mai ales ca imi mai doresc un bb, nu acum, cam peste 1 an. Poate nu e acelas lucru sa lucrezi acasa,dar ma simt bine asa, deocamdata.
Lilia stai linistita la capitolul diversificare, ca si noi am trecut, desi credeam ca nu ma voi descurca, dar deja Alex mananca mancarea noastra(nu chiar tot). Ai o fetita scumpa!!! Tu pe unde stai?

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinkav

..... in schimb cunosc sala(de la nunta). Am fost si noi la nunta cumatrilor nostri in septembrie, si daca nu ma inselel, restaurantul se afla langa ex.Maritza(imi scapa acum denumirea).

Acolo a fost. E fostul restaurant Rusi, acum se numeshte altfel...bineintzeles ca nu-mi aduc aminte cum

Eu am stat acasa 2 ani si mi-a ajuns, nu mai vreau! Imi era frica sa incep serviciul..dar acum nu-mi pare deloc rau. E adevarat, am mai putzin timp, dar prin absurd, fapt care nu mi-l pot explica - acum citesc mult mai mult. E adevarat ca am renuntzat la tot felul de minunatzii creatzii culinare (imi place sa gatesc) dar acum nu mai simt nevoia sa stau non stop la cratitza. Partzi bune si partzi rele, depinde din ce punct de vedere te uitzi (si al cui e punctul de vedere :)) )

Mergi la inceput

Da asa e!Eu sunt mai de casa, imi place comoditate, si nu-mi place sa ma stresez. In schimb fii-miu e total opusul meu, el e un mic scorpion(sau poate sagetator-are si de la una si de la celalta), are un ritm si energie la care nu fac fatza intotdeauna.

poze cu Alex

Mergi la inceput

Si eu sunt destul de comoda de felul meu, dar ajunsesem la o saturatzie: mancare, curatzenie, plimbare in parc din nou mancare etc etc, singura tangentza cu "lumea" si singurele discutzii savante erau cele din parc - despre copii, despre ce le dam de mancare, despre la ce ora ii culcam etc etc si chestia asta incepuse sa ma deprime. Noroc ca intalnisem o tipa care avea un baietzel de varsta Alexandrei cu care obishnuiam sa ne vedem de 2 ori pe zi. Apoi si ea iesise la servici. Ma simtzeam ca intr-un cerc vicios. Toate prietenele mele de alta data erau ocupate.. ma simtzeam rupta de realitate, incepusem sa ma uit si la telenovele, spre disperarea maica-mi . Deci e clar, nu pot sta acasa!
Acum sunt multzumita. Ocupata si multzumita .

Mergi la inceput

Ai o experienta si stii ce spui!La noi e la fel acum, mancare, plimbare, culcare etc, si discutiile in parc ce a mai mancat copil, ce a mai zis, si prostii a mai facut. Am cunoscut si doua fete minunate(doua mamici de varsta lui Alex),o fata din Rusia si o fata de pe DC, care si ele la randul lor nu suporta sa stea acasa, si uite asa mai scap de discutiile sus mentionate.
In ce domeniu lucrezi?

poze cu Alex

Mergi la inceput

hehehe, tot nu scap de intrebarica asta..
IT soft - oarecum legat de textile pentru ca e pentru industria textila. Nu e ce mi-am dorit dar socoteala de-acasa si cea din targ....
Am prins si eu ce zbura :) Dar imi place mai ales ca am avut ocazia sa si calatoresc un pic. Si trebuie sa vedem partea frumoasa a lucrurilor, nu? si sa nu ne multzumim cu putzin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_s spune:

Hallo fetelor! Sunt Ana, colega Giannei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Bine ai venit Ana.Te rog sa ne dai mai mulet detalii pentru listuta noastra( vezi, pag.1), respectiv: locul de unde vii, data nasterii, ce ai absolvit si daca ai copii cum ii cheama si cind sunt nascuti.
Vad ca cele mai harnice sunt Ticka si Alina.Eu nu reusesc as intru asa des, de fapt sa scriu ac de citit citesc.
Vroiam sa intreb: Care dinter voi are cetatenie romana si pe ce baza a obtinut-o( ani multi in Romania, dosar ca majoritatea moldovenilor, in baza casatoriei).In special ma intereseaza in baza casatoriei daca stie cineva de aceasta procedura.
Eu stau in Berceni,( punem in listuta si locul actual de trai?)
Cum vreti.
Sunt taaare bucuroasa ca pot sa imi iau carnetul fara cetatenie, asa ca inc urind ma apuc de scoala.Pina cind cercetez terenul( as fi si aproape si masini bune si pretul normal)
pupici
P.S Eu stiu de pozele Oxanei de pe DC, ea este fosta colega de grupa si foarte buna prietena.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput