Din Republica Moldova cine mai e??????????????
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MamaElei spune:
Helou, helou!
Eu va urez BUNA DIMINEATAAAAA! Fica-mea mi-a facut o noapte din care n-am avut parte de mult timp, ea in schimb acum e fericita si cinta in patutul ei. Cit despre mine... ce sa va zic
Va
Rodica si Paula (02.09.04)
http://community.webshots.com/user/mamaelei
MamaElei spune:
Ce faceti? Dormiti?
Rodica si
[ url = " http://community.webshots.com/user/mamaelei "] Paula [ / url] (02.09.04)
ticka spune:
Rodica, felicitari pentru steluta si la mai multe!!!!!
si Neatza! eu ma mobilizez cam greu dimineatza, sunt cam adormita!
Alexandra mea pe la 8 luni cam incetase sa mai doarma bine noaptea, pana la 1 an jumate am avut parte numai de nopti albe, de aram somnambula in tot sensul cuvantului. Apoi am putut rasufla usurata. Dar nu e o regula, fiecare copilash cu obiceiurile si tabieturile lui.
alinkav spune:
'Neatza!
Nu radeti fetelor, ca am mult de lucru acum, si nu reusesc sa scriu chiar tot!
Am o gramada de declaratii de predat,si parca special mi s-a stricat si imprimanta, asa ca ieri am fost sa-mi iau una noua,ca altfel nu se putea.
Alex toata ziua nu ma lasa sa lucrez, vrea sa-l tin in bratze(e chiar acum la mine), vrea sa ne jucam, si uite asa trece ziua, de nu o mai prind!
MamaElei curaj! Cum a zis si Cristina cam dupa 1,5 ai sa dormi mai bine!
Alex se trezeste, cand iti e lumea mai draga, vrea alintat si sa doarma cu noi!
Si haideti fetelor iesiti la povesti!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ticka spune:
Buna !
Uite asa pe fug vin si eu cu o intrebare. Si-a prelungit cineva pasaport expirat RM aici la ambasada? Al meu e expirat de vre-o 2 ani nu mai circul deloc cu el. (Pana si pentru Rusia am fost si mi-am luat viza cu pasaportul romanesc ). Si am auzit ca se poate prelungi aici la ambasada/ A mai facut cineva chestia asta?
alinkav spune:
Privetik moldovencele!
Ce mai faceti?
Ieri Alex si-a prins degetele cu usa de la masina, din fericire doar varurile, ca daca baga toata mana, era vai de el!
Cristina, eu chiar nu stiu daca ei prelungesc pasaportul, dar daca zici ca a expirat acum 2 ani, cu siguranta nu se va putea, ca exista un termen(30 de zile mi se pare) ca sa-l prelungesti.
In schimb la ambasada l-au inclus pe Alex in pasaportul meu, si a durat 1 ora.
Fetele pe unde unteti??Ne-ati uitat?Alina si
poze cu Alex
ticka spune:
Neatza
Alina, imi pare rau de degetzelele lui Alex. Las ca trece si bine ca nu e mai rau.
Cat despre pasapoarte: de prelungit - sigur prelungesc (stiu din surse sigure :) ). Cat despre 30 de zile nu mi-au zis nimic, las ca ma duc luni si aflu.
Alexandra mea are pasaport RO de la 2 ani. Acum are 5 si nu prea seamana cu poza din pasaport. Sunt curioasa daca pasapoartele pentru copii se prelungesc. Ca totusi ar fi absurd sa ai pasaport cu poza de 2 ani pana la 17 ani . In pasaportul moldovenesc Alex e inclusa la mine si i-am facut poza cand avea 6 luni. Deci acum la 5 ani nici o sansa sa-ti dai seama ca e acelasi copil.
alinkav spune:
Si Alex tot de la 6 luni este inclus la mine in pasaport. Am o prietena, baietelul careia este inclus de la 1 luna, si acum are 1,5 ani.Acolo chiar ca nu se intelege nimic.Alina si
poze cu Alex