ajuuuutoooor!!!!!!!
dragii mei, sunt aproape disperata!
de doua zile mi-a iesit pe limba, pe lateralul ei si in spate, in dreptul maselei de minte, o afta-sau cel putin seamana cu o afta. de ieri mi-am dat cu glicerina si nistatin, dar in loc sa treaca, s-a marit, s-a umflat limba in zona aceea, nici nu mai pot manca!
ce sa fac?cu ce sa ma dau? oare mi-oi fi muscat limba fara sa imi dau seama si sa fie o rana?oricum,nu stiu ce sa fac...nici la dr nu stiu daca e cazul sa ma duc si la ce specialitate?
va rog dati-mi un sfat!sunt disperata si suparata rau!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
Raspunsuri
DianaR spune:
Du-te la un medic ORL-ist sau la maxilofaciale.
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 8 luni
camy062004 spune:
probabil este o candidoza iar daca este asa nu o ai de acum ci demult cu glicerina si nistatin daca te-ai dat este foare bine nu trebuia sa ai reactia asta nimai in cazul in care o suporta aceasta candida .incearca sa mergi la un medie dermatolig tine-ma la curent cu rezultatul tau de la medic.
camy
crinuta spune:
Eu zic ca e vorba despre afta. Glicerina e destul de slaba. Vezi ca se gaseste la farmacie ceva impotriva aftelor, dar nu mai stiu cum se numeste.
Crinuta si
Rayan
danna2002 spune:
pana ajungi la medic intreaba o farmacista...poate are o solutie cat de cat eficienta pentru problema ta.
Sanatate!
danna2002
aileene spune:
[alcool AMIK sa stii ca MATILDASEP are dreptate , du-te la farmacie si cumpara-ti acest "HEXORAL" si fa-ti bai de gura de 3x/zi ..o sa-ti treaca o sa vezi , si eu am probleme cateodata cu afturi in gura , sub limba sau pe gingie si stiu cat e de dureros ! Insanatosire grabnica , da-mi de stire despre starea ta , te pup ! curaj , ciaooo A.
aileene spune:
AMIK ai grija , eu ma gandesc ca s-ar putea sa fie si o carie la o masea , in orice caz , ai o infectie si totusi fara dr. nu se scapa , mai bine du-te si vezi ce este intr-adevar decat sa iei orice si sa continui sa suferi fara nici un rost ! Ai temperatura ? Daca nu , inseamna ca-i bine , dar totusi nu te juca , du-te la dr. , poate ai tras curent !!! ciao , te pup ! A.
amik spune:
nu ma doare nimic altceva decat locul cu afta!nu am febra, dar din pacate nu ma pot hrani bine,caci nu pot mesteca.....
nu stiu ce sa fac.solutie pt afte am deja,m-am si dat.ieri am facut o gargara cu apa de gura colgate antibacteriana si mi-era mai bine dupa!acum fug la farmacie sa imi iau Hexoral.
merci fetele dragele!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
A_Iulia spune:
Amik: renunta la lactate din alimentatie; poti sa iei si Cantastim, te mai poate ajuta si un stomatolog - iti cauterizeaza afta.
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre