ajuuuutoooor!!!!!!!

ajuuuutoooor!!!!!!! | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

dragii mei, sunt aproape disperata!
de doua zile mi-a iesit pe limba, pe lateralul ei si in spate, in dreptul maselei de minte, o afta-sau cel putin seamana cu o afta. de ieri mi-am dat cu glicerina si nistatin, dar in loc sa treaca, s-a marit, s-a umflat limba in zona aceea, nici nu mai pot manca!
ce sa fac?cu ce sa ma dau? oare mi-oi fi muscat limba fara sa imi dau seama si sa fie o rana?oricum,nu stiu ce sa fac...nici la dr nu stiu daca e cazul sa ma duc si la ce specialitate?
va rog dati-mi un sfat!sunt disperata si suparata rau!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Du-te la un medic ORL-ist sau la maxilofaciale.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

probabil este o candidoza iar daca este asa nu o ai de acum ci demult cu glicerina si nistatin daca te-ai dat este foare bine nu trebuia sa ai reactia asta nimai in cazul in care o suporta aceasta candida .incearca sa mergi la un medie dermatolig tine-ma la curent cu rezultatul tau de la medic.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

medic dermatolog am vrut sa spun .

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu zic ca e vorba despre afta. Glicerina e destul de slaba. Vezi ca se gaseste la farmacie ceva impotriva aftelor, dar nu mai stiu cum se numeste.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

pana ajungi la medic intreaba o farmacista...poate are o solutie cat de cat eficienta pentru problema ta.

Sanatate!

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Amik,iti recomand apa de gura HEXORAL. Este buna pt. orice infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

[alcool AMIK sa stii ca MATILDASEP are dreptate , du-te la farmacie si cumpara-ti acest "HEXORAL" si fa-ti bai de gura de 3x/zi ..o sa-ti treaca o sa vezi , si eu am probleme cateodata cu afturi in gura , sub limba sau pe gingie si stiu cat e de dureros ! Insanatosire grabnica , da-mi de stire despre starea ta , te pup ! curaj , ciaooo A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

AMIK ai grija , eu ma gandesc ca s-ar putea sa fie si o carie la o masea , in orice caz , ai o infectie si totusi fara dr. nu se scapa , mai bine du-te si vezi ce este intr-adevar decat sa iei orice si sa continui sa suferi fara nici un rost ! Ai temperatura ? Daca nu , inseamna ca-i bine , dar totusi nu te juca , du-te la dr. , poate ai tras curent !!! ciao , te pup ! A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

nu ma doare nimic altceva decat locul cu afta!nu am febra, dar din pacate nu ma pot hrani bine,caci nu pot mesteca.....
nu stiu ce sa fac.solutie pt afte am deja,m-am si dat.ieri am facut o gargara cu apa de gura colgate antibacteriana si mi-era mai bine dupa!acum fug la farmacie sa imi iau Hexoral.
merci fetele dragele!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Amik: renunta la lactate din alimentatie; poti sa iei si Cantastim, te mai poate ajuta si un stomatolog - iti cauterizeaza afta.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput