Mamici de ianuarie - februarie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ana,felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Felicitari Ana sa fiti sanatosi si acomodare cat mai usoara.

Gabica mamica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stroengr/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata !
Va multumesc mult de raspunsurii , mi-ati fost de mare ajutor.
Acum sunt iarasi nelinistita caci azi noapte am gasit sange la buricul ei . Ia cazut buricul de o saptamana si a fost frumos si curat iar acum sange care s-a uscat , nu am facut nimic , nu stiu ce sa fac , e normal sa apara asa ?
Imi cer scuze ca vin mereu la voi cu cate o intrebare insa nu stiu zau ce sa fac.
Daca eu nu raspund la alte intrebari de la voi inseamna ca nu stiu , eu chiar nu stiu nimic de bebelusi , voi mai auziti de la familie , vecini , si asa mai departe eu nu aud nimic de la nimeni .
Va multumesc de pe acum de intelegere !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Felicitari Ana, sa va bucurati de si sa creasca mare si frumos. Oana draga odihnestete si tu un pic, caci ai nevoie de asta.
Crinuta de ce nu mergi la ginecolog sa vezi ce e?
Eu merg azi cu Doris la carnaval asa ca poate intru mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Buna ziua, fetelor, sper ca pt. voi sa fie buna, ca eu nu dorm de la 4:30 din cauza colicilor lui cosmin
Pe cuvint daca mai stiu ce sa-i fac, parca nu mai au efect nici ceaiul, nici siropul, nici...autocalmarea mea...
Dar ce nu inteleg eu este:de ce numai din cind in cind, deci dupa unele mese da, dupa unele nu!!!Voi cum va descurcati?
Cind ma gindesc ca puiul meu are doar 3 saptamini, si cit mai este...
INgerii vostri de o seama cu Cosmin al meu cam cite scaune au pe zi?
OFFFF,ma termina nesomnul asta, voi mai puteti?
la toate mamicile si la toate comorile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Tot eu!
Ana,felicitari, sa fiti sanatosi, mincaciosi si somnorosi!
Oana, te rog, cind mai modifici listuta, adauga si la noi al doilea nume- David, care-mi place la nebunie, si tot uit sa te rog sa-l treci acolo...
Asta pt. ca si eu sunt singura ca tine si ca multe alte fete si sunt cam...,dar noi suntem curajoase si Doamne-Doamne ne vegheaza si ne ajuta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

FELICITARI ANA!!!! SA ITI TRAIASCA PUIUTUL!

Viktoria, merg in cateva zile la Nayel. Crezi ca e grav?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Shobo, iti trimit PM cu tarife. Noi am dat banii dupa, inainte e mai complicat, ca doar esti in travaliu, iar sotul nu poate alerga de nebun prin maternitate cu plicurile dupa el.

Lali, si bebele meu s-a umplut pe obrajori de bubite ca niste cosuri. Zici ca e Morcoveata :)

Alina, si mie mi-au zis medicii sa las pasarica fetii asa cum este. Substanta aceea albicioasa este vernix (a avut-o pe tot corpul cind a fost in burtica) si o sa dispara singura. A mea inca mai are, desi avem deja 3 saptamini si ceva.
Dupa ce i-a cazut buricul, eu am sters-o in fiecare seara cu putin spirt, apoi am pus baneocin. In primele zile avea ceva singe uscat pe-acolo, dar i-a trecut.

Ana, felicitari!

Oana, ce mai e nou cu analiza?

Andrutza, ma bucur ca esti bine.

despre colici - Pentru colici noi folosim calciu carbonic (un virf de cutit dizolvat in 50 ml de ceai BabyDrink); ii face bine, are mici puseuri, dar nu puternice, iar noaptea nu plinge. Ii dam ceiut cu calciu carbonic dupa baita.

Si-acum una de-a mea :) - cum stati cu depresia post-natala?

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Depresie postnatala...ia sa vedem... adica aia cand incepi sa injuri ca sotul doarme cate 8 ore si tu nu, cand te apuca plansul ca poate nu e laptele destul intr-un san sau poate nu e hranitor destul sau poate e vina ta ca nu stii sa tii copilul... Aia cand ai vrea sa iesi 10 minute pe balcon si nu apuci si tanjesti sa mananci un ecler si nu poti ca e cu ciocolata si te apuca iar disperarea daca doarme copilul prea mult/prea putin si daca stai in sufragerie mai mult de o ora te apuca mustrarile de constiinta si te duci sa vezi daca nu cumva s-a intamplat cosmarul subit si cand vezi ca ingerasul doarme te ia somnul si in somn visezi ca se intampla ceva cu copilul si te ridici lac de apa... Aia cand te gandesti ca omul a avut rabdare aproape noua luni si iti faci socoteala, oare mai rabda inca o luna pana redevii femeie? Aia cand te intrebi cata vreme vei mai petrece pe post de Fulga, ce o sa gandeasca sotul tau despre tine? aia cand nu mai gasesti alte subiecte de discutie cu sotul decat copilul si iar copilul si cand suna telefonul tot despre copil vorbesti?
a, nu... eu nu sufar de asa ceva:)) doar le traiesc:))

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am uitat sa intreb ceva important inainte de a se trezi micuta mea , cand au voie femeile cu cezariana sa poarte centura pe burtica . Sper ca stiti despre ce vorbesc , este o banda lata elastica care se incinge la misloc.
In privinta depresiei postnatale nu cred ca sufar de asa ceva , desigur imi vine greu uneori cu Mandy insa nu mia parut niciodata rau sa sar in ajutorul ei .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput