Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (partea a V-a)
Raspunsuri - Pagina 9
lorelei_19 spune:
Nu stiu ce naiba s-a intamplat azi, dar parca peste tot numai de rau am auzit-vazut-citit. Or fi stelele de vina? cearta, crima chiar (ma uitai la tv), jigniri, suparari, ma doare inima. sper din tot sufletul sa revenim la sentimente mai bune, sa avem aceeasi atmosfera prietenoasa ca inainte, sa fim prietene si sa fie totul bine. Ne-o urez din toata inima. Pace sufleteasca, armonie si toate urarile de bine tuturor fetelor mele dragi din elvetia.
Lorelei- azi cam trista
iren spune:
Autocenzura de dragul forumului.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Autocenzura de dragul forumului.
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
pistachio spune:
buna dimineta,fetelor!azi mai scriu si eu...mi-am scos maseaua de minte ieri si ma mai doare si azi.. ,normal!
altceva: dentistul la care am fost e roman!!!
v-am pupat!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/ef1c
si poze cu mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/7844
Danelutza spune:
Lore, cum te simtzi azi, tzi-a trecut tristetzea ? Cind te supara ceva sau cineva, gindeste-te la Malina, la zimbetul ei si te vei simtzi mult mai bine.
Ufff, fetelor sint un pic racita si mi-e frica pentru bebelusa mea, stranut, imi ard ochii, scot foc pe nari parca sint balaur.
Va doresc la toate sanatate, mult umor si zimbete pe fatza.
Daniela si micutza principesa din burtica
iren spune:
'na ziua, duamnelor!
Ce mai ziceti, ce mai faceti?
Io am avut noapte alba, ca Bogdanelu a avut 39-40° pina la jumatea noptii, si p-orma a urlat continuu si s-a plimbat non- stop cu perna intre camera lui si camera lui, ca nu-i convenea niciuna, pina pe la 6 jumate...N-am apucat bine sa adorm, ca a-nceput Julia cu niste racnete de purcel la Ignat...Cu chiu, cu vai, am reusit sa adun citeva minute de somn, asa ca-s cam chiauna.
Doctorul a zis ca Bogdanelu are infectie virala, si de-aia e plin de pete rosii pe tot corpul. Vad totusi ca au inceput sa treaca vizibil, dar ce naiba ne facem cu febra, ca din 39-40° nu iese?? Ii dau si supozitor, sosete ude, nurofen, cearceaf ud, nici nu mai stiu ce sa-i fac, saracu, daca nu l-am chinuit cu toate minunile astea, si degeaba, febra scade nitel si iar creste, imediat!
Gata, m-am mai descarcat si io, nu de alta, da p-orma mi se suie la cap daca le dospesc
Anita ia un Panadol, poate trece. Cum naiba ai gasit tocmai un dentist roman?
Dane, tot Panadolu-i baza, ca astia de-aici nu dau altceva la gravide. Ai grija de tine, sa te faci repede bine , o sa fie ok, nu intra in panica.
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
syd spune:
Daca nu-i trece febra,cred ca-i vorba de o infectie ,tratata cu antibiotice.Vezi un rosu-n gat,o otita.
Sanatate Bogdanel
iren spune:
Asa ziceam si io, Syd, daca pina luni nu-i trece, il duc iar la doctor. Tipu de ieri- am fost la alt pediatru, ca ala obisnuit nu lucreaza joia- mi-a zis ca-i infectie virala, si ca 2-3 zile ar trebui sa-i treaca. Vad ca nu mai are febra, a mincat ceva, da e plingacios rau...Daca si la noapte repeta showu de azi noapte, imi iau cimpii!
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05