Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (partea a V-a)
Raspunsuri - Pagina 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
juliafin spune:
Fetelor,ne hotaram care forum ramane deschis?Motivatia mea pentru un alt nume este asta,o postare de acum cateva zile:
originally posted by juliafin
Candva,anul trecut,Adela intreba cum ar suna alta denumire pentru forumasul nostru.Din Elvetia i se parea cam sec.Ce ziceti de Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera?Poate asa le atragem si pe fetele in Ticino si Romandie.
Ce ziceti?Ziceti ceva!
cred ca i-am zapacit si pe moderatori,nu mai stiu ce sa lase si ce nu.
syd spune:
Pentru mine ,ramane acesta.
vad ca nimeni n-are raspuns la intrebarea mea,o sa deschid un subiect poate fetele din Roau ceva de spus
syd spune:
Merçi Adelamama Juliei-apropo daca ne intalnim cu copiii nu mai stiu cine sa raspunda,am intalnit cateva Julii pana acum,inclusiv fiica-mea,dar nu-i nimic eu o strig chouchou-
Deci merçi pentru primire
juliafin spune:
Syd,imi pare rau ca nu te putem ajuta cu un raspuns,nimeni nu are o afacere in RO.La Genrale a fost recent un asemnea subiect.Referitor la situatia ta cu partenerul tau,sfaturile ar fi partial de prisos,ar suna toate la fel.Faptul ca tu nu mai esti asa de incordata si ca poti avea un contact cu noi,fie el si virtual,sper sa aiba un efect pozitiv.mai vorbim despre asat,pe PM sau aici,cum vrei tu.Spun asta din proprie experienta.Ma cheama ai mei la masa.Pe mai tarziu,fetele!
![](images/user_man.png)
Catalin spune:
Subiect postat de juliafin, 28/01/2005, 15:57:31
Am citit povestirile lui Papadie(cu turcii si branza )Daca vrei sa mai razi du-te la "un ochi plange..."(am postat si eu pe acolo)si la "de la forum adunate..."
raspuns postat de syd, 28/01/2005, 16:21:13
Si eu care deschisem un alt subiect,exact asa cum voiai tu sa-l cheme.De ce s-a inchis al patrulea?
raspuns postat de juliafin, 28/01/2005, 16:35:25
Habar nu am!Cred ca se executa automat.am sa o rog pe o moderatoare sa-l inchida pe acesta si sa-l lase pe celalat.
raspuns postat de syd, 28/01/2005, 16:35:25
tocmai am vazut un subiect despre scorpiutze ca mine,poate postez si pe-acolo.tu ce zodie esti?
raspuns postat de juliafin, 28/01/2005, 16:46:32
rac cu ascendnt.....scorpion!
raspuns postat de juliafin, 28/01/2005, 16:57:24
Syd,am cerut stergera acestui topic si mutarea mesajelor la celalat.Vom incepe/continua sa scriem acolo.Ma duc sa coc painea.mmmmmm
raspuns postat de lorelei_19, 28/01/2005, 17:21:52
hei, vorbaretzelor, bine v-am gasit!
Syd, te inteleg, e intr-adevar tare greu la inceput. Si eu imi amintesc cum parca imi urlau peretzii in cap la inceput de tot. dar ai rabdare si o sa treaca. in privinta romancelor, ei bine, eu am avut curajul de fiecare data cand am cunoscut o romanca sa vorbesc cu ea. si pana aku n-am avut surprize neplacute, sper sa fie in continuare asha.
Jul, trimite-ne si noua pe forum paine fermecata facuta de manutzele printzesei maria. miam, miam, mi-ai facut o poftaaaaaaa. si ca sa nu mai plangi, uite ca ti-ai gasit o vecinica in sg, aku sper sa fii bucuroasa.
mirak, sa-ti traiasca puiutzul si sa fitzi sanatosi. bine-ai venit printre noi, uite, Jul se bucura mama-mama sa te cunoasca. Daca vii in zürich pe 12, da-mi de stire sa te trec pe lista. io zic sa vii, doar o data pe an e ziua noastra, si anul trecut ne-am adunat cred ca vreo 30 si a fost taaaare fain! te asteptam cu drag
Anita, okidoki, atunci la migusto dupa orele 13.30. oricum te sunam.
fetelor, mesajele se inchid la pagina 10 de obicei.
Pupici si un weekend de vis.
raspuns postat de syd, 28/01/2005, 19:19:39
Numai ca eu nu sunt la inceput,am ani de zile aici,parca sunt ani pierduti.
Am uitat sa-ti spun ca barbatului meu nu-i place sa am prietene,poate de-asta nu-mi fac,ultima oara a iesit cu cearta ca n-o suporta.nici una nu-i de nasul lui.deh ,femeile vorbesc intre ele,de toate si de nimic, si lui nu-i place ca cineva sa stie ce se intampla in familia lui ca sa auda zvonuri.Si la maica-sa spune ca doar ma plang,ce numesc eu discutii intre femei.Asa ca evit.Pe net macar nu le cunoaste. Daca ar intelege romaneste sa verifice,m-ar strange de gat.El nu are prieteni adevarati,doar cunostinte si m-as mira sa aiba toti aceeasi varianta a subiectului.E tare ciudat.Ma gandesc cand oi lucra cum o sa fie. I-am batut apropo ca o sa vina ziua sa am si eu prietene,sa iesim impreuna la o discutie,la o discoteca,asa cum face el,a zis ca nu exista,atata timp cat sunt femeia lui.e clar ca n-are incredere in mine,cum nici eu n-am in el de altfel.mai vedem.
raspuns postat de juliafin, 28/01/2005, 19:25:58
Papadie,vad ca ai deschis mesajul.Te rog,fa ceva pana nu se incuraca itele de tot!!!!Multumesc!
raspuns postat de Adela, 29/01/2005, 08:08:58
Salutare dragele mele si "La multi ani" pe anul asta (cam tarziu ce-i drept)
Eu m-am intors de ceva timp din Romanika unde am petrecut cele mai frumoase sarbatori. De DC nu prea am timp... am vrut o data sa va salut dar mergea asa de greu site-ul ca am renuntat.
Da` stiu ca v-ati facut vorbarete... deja partea a-5!?? Si cat v-am cautat!... ca nu va gaseam.
Sa nu ma iau cu vorba si salut si eu pe noile venite: syd si pistachio.
Ma gandeam sa facem o intalnire "desprecopii" filiala elvetia. Sa se cunoasca si copiii nostri nu numai noi... dar asta mai la primavara cand se mai incalzeste si pot sta copiii mai mult afara
Danelutza> felicitari pentru... Tiberia. Si eu imi doream baietel... dar cum spune si lorelei (acum) imi plac si mie mai mult fetitele.
Mirabela> sa-ti traiasca printesa Daria. M-as bucura sa ne revedem pe 12 martie. Si nu o sa fii singura care vine cu bebe... din cate stiu si iren vine cu bebe Julia. (nu??)
Julia> mi-a placut bancul.
pupici
raspuns postat de Adela, 29/01/2005, 08:12:43
Wow da cate continuari-partea a -5a avem? Am vazut mai multe acum!
`Ai c-am vorbit cu un moderator sa ne lasè doar o parte deschisa . Oky?
Pun si linkul precedent ca sa se inteleaga continuarea
"din elvetia- partea a 4-a" www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38087&whichpage=11" target="_blank">AICI
![](images/user_man.png)
Catalin spune:
Subiect postat de miraklucker, 28/01/2005, 22:30:38
Na ca s-a terminat subiectul cand m-am gasit si eu sa scriu. Am deschis inca unul sper sa fi reusit pentru ca nu prea am habar.
In sfarsit e liniste si pace copilasii dorm si sotul meu e la televizor.
Deci, Julia bebele e fetita si o cheama Daria are 2 luni si um pic. E tare dulce si tare cumintica si... inca tare mica, pentru ca s-a grabit sa vina pe lume cred ca nu i-a mai placut la caldurica la mama in burtica. S-a nascut cu 6 sapt inainte de vreme. si mai am un nazdravan de baietel,David, de 2 ani si 5 luni.
sa stii ca nici eu nu am cunoscut multa vreme romani dar acum nu ma mai pot plange. Curios eu am cunoscut o romanca in St Gallen, eram in C&A si am auzit-o vorbind romaneste cu baiatul ei si am intrat in vôrba. Ea mi-a spus ca exista si o biserica romaneasca. Chiar duminica asta se tine slujba si dupa aceea masa cu de toate asa ca la noi, cu sarmalute , cu piftii si cozonac. daca ti-am deschis apetitul esti bine venita. noi o sa mergem poate o sa ne cunoastem. Se tine la biserica St Georgen intr-o sala micuta se cheama cripta W.... nu mai stiu cum. Daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma, la ora asta nu prea mai am inspiratie.
si acum va las. noapte buna si somn usor!!!
MiraK
raspuns postat de syd, 28/01/2005, 22:34:15
Mira ,tocmai am transferat subiectul,nu mai se numeste Din Elvetia partea a 5-a ci Die Schweis-La Suisse-La Svizzera.Incearca sa scrii acolo
juliafin spune:
Syd,
Am ramas fara cuvinte.
Sa-i faci mereu mancarea pe care i-ai facut-o in ultimul timp,de aia o fi asa bun!
Nu ma cunosti,nu te cunosc,dar am rasuflat usurata vazand postarea ta.Chiar m-am gandit un pic mai mult la tine azi si m-am pus in situatia ta ,cam ce as face?Ce am si facut cu ceva timp in urma.L-am ajutat sa impacheteze!
Ai grija de copil si de tine.
lorelei_19 spune:
syd, imi pare sincer rau pentru tine. eu, spre deosebire de Jul, sunt mai de moda veche poate, si ash mai face o incercare sa raman cu tatal copilului, macar de dragul lui ala micul. dar daca nu-l iubesti deloc, asta e. oricum, mult succes si Dumnezeu sa te ajute, indiferent ce hotarare o sa iei.
Anita, azi am fost iarasi in Tivoli, ca avea nevoie fiica-mea de o costumatzie de fastnacht la scoala. si n-am gasit, cu toate ca ne-am invartit vreo 4 ore pe-acolo
ii trebuia o imbracaminte de pictor francez, cu palarie dintr-aia tipica si paleta. ma rog, i-am luat o sapca pana la urma, dar seamana a altceva, nu a ceea ce ar trebui.
Mira, sper sa te imprietenesti cu Julie, e o fata de nota 10.
Adelushule, bine ca ai revenit, ti-am dus dorul
Julie, cum te mai simti? ti-e mai bine?
Va pup pe toate si va urez in continuare un weekend minunat
Ana